- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
Meraktayız foto bekliyoruz
canlarim şu anda esim pansuman imi yapıp korse mi kendisi kapatıyor o bel korsesini kendim açıp kapatamıyorum ama bi iki güne resim ekliyorum inşallah.Ne güzelsenin adına çok sevindim
Odem xanim bende var o hatta biraz canim sikildi foto atta bakalim artik öldüm meraktan
Cikartilmazsa nolurki? Ben kalici diye biliyordumYok Karin germe Hic olmadim, Bundan on sene önce silikon yaptirdim, Onun cikmasi gerekiyor.
Doktorum Ömür Boyu silikonun olmadigini söyledi, Yani üreten firmalarin on sene sonra cikmasini tavsiye etigini, ama Tabiki isterseniz Hic cikartmayin dedi ama tavsiye on seneymis
Cikartilmazsa nolurki? Ben kalici diye biliyordum
Aramizda bekar olup 360 derece tam karin germe olan arkadaslarimiz var en ayrintili dr den ogrenirsin ama karin germek cocuk dogurmaya engel degildir sadece ameliyat ve gebelik arasindaki sure onemliHanımlar hepinize merhabalar:) günlerdir burda yazılanları okumaktan inanın kör olmak üzereyim:) yaklaşık 5 yıl önce 120 kilodan 64 kiloya düştüm, tahmin edersiniz ki vücudumda bu yüzden yumuşadı, karnım dışında beni rahatsız eden bir yerim yok, fakat özellikle alt karnım toparlanmıyor, bekarım ve ilerde çocuk sahibi olmak istiyorum. Size sormak istediğim karın germe ameliyatından sonra çocuk sahibi olan var mı aranızda? Bununla alakalı bişeyler bulmaya calıstım burada ama malesef hiç denk gelmedim,daha önce bir tanıdığım bu ameliyatı olup hamile kaldı ve bebeği aldırmak zorunda kaldı,olayla ilgili ayrıntılılar bilmiyorum ama bu bile üç yıldır bu olayı ertelememe neden oldu. Sizler daha tecrübeli ve bilgilisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize :)
Kapsul ne oluyorki? Ay canim ya kisira bakma cok sirdum ama ileri bende yaptiraxam ileri donemde oyuzden soruyorum. Silikon ucreti nekadarmis dr vana pritez 4000tl demisti sen devlette mi olacaksin? Simdi sana hangi operasyonlar yapilacak ve nekadar odeyeceksin?Istersen Doktor Hic cikarmaz :)) ama Üreten Firma lar 10-15 en gec 20 sene sonra cikarilmasini öneriyor.
Kapsül olmusmasin diye ve BAska saglik nedenlerden de dolayi,Ben Almanya da arasdirdim ömürlük silikon bulamadim, türkiye Deki Cogu Doktor ömürlük diyor, ama Benim Doktorum öyle Bisey olmadigini söyleyince arasdirdim (Silikon üreticelerini) Gercekden de bulamadim.
Tartıda malesef bende hiç göremedim birden o kadar bir fark artık ne kadar alındığına değil nasıl göründüğüne bakmalısın 6 kilo diyetle verseydin vücudundaki değişim şimdiki gibi olmayacaktı meselaYa arkadaslar sinirim bozuluyo ara ara ameliyata 63kilo ile girdim sabah tartildim 61.900 ciktim doktora gore 6 kiloya yakin gitti ama tartilda gorememek sinirimi bozuyo kahvaltida limonlu yesil cay iciyorum baska ne yapsam. Bi de 17gun oldu pazartesi 3 hafta olacak bantlar cikacak acayip hamama gidesim var bantlar ciktiktan sonra gudebilirmiyim ki??
Ay ne hamami enfeksiyon kaptirirsin Allah korusun ben normalde bile hamama dikkat ederim hele de şu dönem de sakın evde banyo yaparken bile fazla banyoda kalmadan hızlıca banyo yapip kurulandim ayrica banyo bu dönemde o kadar yoruyoduki çıkınca 1 saat kendime gelemiyodum çarpıntı falan oluyodu hele de hamam düşünemiyorumYa arkadaslar sinirim bozuluyo ara ara ameliyata 63kilo ile girdim sabah tartildim 61.900 ciktim doktora gore 6 kiloya yakin gitti ama tartilda gorememek sinirimi bozuyo kahvaltida limonlu yesil cay iciyorum baska ne yapsam. Bi de 17gun oldu pazartesi 3 hafta olacak bantlar cikacak acayip hamama gidesim var bantlar ciktiktan sonra gudebilirmiyim ki??
Aramizda bekar olup 360 derece tam karin germe olan arkadaslarimiz var en ayrintili dr den ogrenirsin ama karin germek cocuk dogurmaya engel degildir sadece ameliyat ve gebelik arasindaki sure onemli
çok teşekkür ederim, diyetisyene giderek verdim kiloyu 2 sene gibi bi zamandaBirkaç yıl beklemek gerekiyor diye biliyorum yardımcı olmak isterdim ama daha net bir bilgisi olan çıkar belki bu arada tebrik ederim ciddi kilo vermişsiniz nasıl yaptınız?
Anladım çok teşekkür ederim ben zaten beş yıl düşünmüyorum çocuk :)Aramizda bekar olup 360 derece tam karin germe olan arkadaslarimiz var en ayrintili dr den ogrenirsin ama karin germek cocuk dogurmaya engel degildir sadece ameliyat ve gebelik arasindaki sure onemli
Kapsul ne oluyorki? Ay canim ya kisira bakma cok sirdum ama ileri bende yaptiraxam ileri donemde oyuzden soruyorum. Silikon ucreti nekadarmis dr vana pritez 4000tl demisti sen devlette mi olacaksin? Simdi sana hangi operasyonlar yapilacak ve nekadar odeyeceksin?
Canım Allah korusun emboli atar çok yeni daha gitme. Üstelik mikrop kapabilirsin...
Ayyy aman allah korusun valla kendimi acayip kirli hissedeyorum dikis bantlarina su gecmesin diye spreyim vardi banyidan once sikilan onuda babamgilde unutmusum simdi banyo yaparkeb karnima strec film mi sarsam ki? Pazartesi dikislerdeki bantlar alinacak zatenCanım Allah korusun emboli atar çok yeni daha gitme. Üstelik mikrop kapabilirsin...
Aaa niye ki tansiyonun dusuyo olabilir canim. Bende 2 3 hafta falan sonra dusunduydum ama korktum simdi.Ay ne hamami enfeksiyon kaptirirsin Allah korusun ben normalde bile hamama dikkat ederim hele de şu dönem de sakın evde banyo yaparken bile fazla banyoda kalmadan hızlıca banyo yapip kurulandim ayrica banyo bu dönemde o kadar yoruyoduki çıkınca 1 saat kendime gelemiyodum çarpıntı falan oluyodu hele de hamam düşünemiyorum
Vay anam vaaaay sen resmen holywood yildizi olackmissin. Holywood yanak yani elmacik kemiklerini mi sivriltecek yoksa yagmi enjekte edecek nasil bisey? Bi de kac cc protez olacak eskisi kac cc idi gogsun kac beden rahatsizlik verdimi artik 10yil oluncaSorun deyil Cnm sorabilirsin,
Bana eski Silikon cikartilip yeni koyulacak ve Memeyi gerecek, Karin germe +lipo Karina, ve Hollywood yanak da yapicak atasehir de Doktor özel de,
24 bin tl toplam ödicem
Vay anam vaaaay sen resmen holywood yildizi olackmissin. Holywood yanak yani elmacik kemiklerini mi sivriltecek yoksa yagmi enjekte edecek nasil bisey? Bi de kac cc protez olacak eskisi kac cc idi gogsun kac beden rahatsizlik verdimi artik 10yil olunca
Hanımlar hepinize merhabalar:) günlerdir burda yazılanları okumaktan inanın kör olmak üzereyim:) yaklaşık 5 yıl önce 120 kilodan 64 kiloya düştüm, tahmin edersiniz ki vücudumda bu yüzden yumuşadı, karnım dışında beni rahatsız eden bir yerim yok, fakat özellikle alt karnım toparlanmıyor, bekarım ve ilerde çocuk sahibi olmak istiyorum. Size sormak istediğim karın germe ameliyatından sonra çocuk sahibi olan var mı aranızda? Bununla alakalı bişeyler bulmaya calıstım burada ama malesef hiç denk gelmedim,daha önce bir tanıdığım bu ameliyatı olup hamile kaldı ve bebeği aldırmak zorunda kaldı,olayla ilgili ayrıntılılar bilmiyorum ama bu bile üç yıldır bu olayı ertelememe neden oldu. Sizler daha tecrübeli ve bilgilisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize :)