Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah, süper ozaman,Ameliyatumin 3 gunu evi topluyorum suyumu iciyorum cocuklarima yemek yediriyorum
Masallah gerçekten 3. gün ıcın çok ıyı herhalde Çok agrın varmı bırde sendemı çok egık yuruyorsun
Kızlar eğik yürüyorum iç kaslarimi dikmiş hala agiriyor mesela ben ilk günden beri hep yürüdüm ve hareketle daha çabuk toparlıyorum çok şükür. Simitleri simetri duruyo anlayamadım bir taraf daha çıkık yaniSenın yazdıklarınıda okudukça ıyıce bır casaret geldı sankı sanırım en çok senınkı ıyı gıdıyor yanı 3.gunde bıle evını topluyor olman gerçekten çok ıyı dışarıya cıkabılecek kadar ıyımısın mesela sen tam karın germe oldun degılmı
AETK merhaba ancak girebildim siteye elektronik sigaraya geçtim nikotinsiz sadece buhar dumanı sonrada bırakacacağım ameliyat tarihim belli oldu 9 eylül oğlumun doğum günü inşallah sorunsuz olur 1 ay kadar var doktor kaslara büyük ihtimalle dokunmayacağım çünkü sıkı dedi sadece deriyi alacak meme dikleştirme ve büyütme işlemi yapacak ilk gün hiç ağrı duymazsın dedi uyuşuk olacağından doğru mu sizce?Ben sigarayi 1 ay öncesinde biraktim ameliyat icin. Iyikide birakmisim. ameliyatan sonra bogazda balgam olusuyor. Allahtan öksürme olmadi. Balgami su icerek cikara bildim rahatlikla. Kesinlikle öksürme hapsurma ve kusma karina cok yüklenir. Sigarayi birakin. Karin germe ameliyati gercekten cok agir. Gögüsleri Hic hisetmiyorum bile. Doktorum bol bol yürümemi tavsiye etti. Yanliz üst kisminiz 30 - 45 derece bükük durdugu icin bütün yükü sirtiniza veriyorsunuz. Ben sirt agrisindan ayakta bile duramiyordum sanki sirtima ikitane bicak saplaniyor gibi oluyordu yürürken. Bu aksam kapinin önünde duran tekerli sandalyeyi kulandim yürürken. Kolarimla üstüne yüklenerek sirtimi biraz daha yükten hafiflete bildim. Baya yürüdüm rahat. Size önerim hemsirelerden birtane walker olur yada tekerli sandalye isteyin ona yüklenerek yürüyün bu sekilde sirtiniza yüklenmemis olursunuz. Yürümek ve bol su icmek iyi geliyor gercekten. Allah herkezin yardimcisi olsun. Dün öglenden sonra ameliyat oldum. Simdi biraz daha iyim.
Maşallah Türkish Delight darısı bana deneyececeğim çok hareket etmeyi simetri dediğin kesin asimetri dediğin ödem yüzündendir çok yeni ameliyatlısın ne güze sadece iyileşmeye bak en zoru girmekti ve tabi hastane faslını atlatmak ne güzel o da bitmişKızlar eğik yürüyorum iç kaslarimi dikmiş hala agiriyor mesela ben ilk günden beri hep yürüdüm ve hareketle daha çabuk toparlıyorum çok şükür. Simitleri simetri duruyo anlayamadım bir taraf daha çıkık yani
Ameliyatumin 3 gunu evi topluyorum suyumu iciyorum cocuklarima yemek yediriyorum
Sizin kaslar dikildi değil mi ameliyat olmadan önce ne kadar azaltmıştınız bir de yara dikiş iyileşmeniz nasıl ?inşallah bırakabilirim elektronik nikotonsiz sigaraya geçtim likiti sadece aromalı buhar veriyor 1 ay var ameliyataBana kalırsa sigarayı bırakin bende ćok icen biriyim azalttım bırakamadım çok ağrı çektim sigara içenlerde ağrı kesici etkili olmuyor bi arkadaşim da bırakmamıştı ikikere dikişlerde açilma oldu hücreler yenilenemiyormuş
AETK merhaba ancak girebildim siteye elektronik sigaraya geçtim nikotinsiz sadece buhar dumanı sonrada bırakacacağım ameliyat tarihim belli oldu 9 eylül oğlumun doğum günü inşallah sorunsuz olur 1 ay kadar var doktor kaslara büyük ihtimalle dokunmayacağım çünkü sıkı dedi sadece deriyi alacak meme dikleştirme ve büyütme işlemi yapacak ilk gün hiç ağrı duymazsın dedi uyuşuk olacağından doğru mu sizce?
benim forumda okuduğum ilk 2 gün çok sancılıymış banada dua edin kızlar
kas arkasına olacak silikon derim ince ve yeterli meme dokum yokmuş doğum, emzirme yıllar neler götürmüş bizden inşallah sonrası güzel olacakDoktor kaslara dokunmuyorsa cok daha rahat olur kesin. Benim kaslarim dikildi cok agir gecti göbek ameliyatim. Gögüse gelince kas arkasina yerlestirilirse silikon agir geciyor diyorlar. Benimki kas arkasi degil. Ilk 2-3 gün gögüslerimi hic hisetmedim. Simdi agirlastigini hisediyorum. Korse her gecen zaman daha cok sıkıyor. Ödem den dolayi olsa gerek. Gerginlik ve nefes darligi oluyor. Onun disinda bir sıkıntı yok.
Hala hapsurmaktan yada öksürecegim diye korkuyorum direk karina yükleniyor. Ameliyatan sonra sadece balgam vardi bogazimda onuda bol su icerek yumusatim ve hafifce sökebildim.
Tabiki güzel olacak herşeyi çaresi var çok şükür kolay değil canımızdan canlılar ciktikas arkasına olacak silikon derim ince ve yeterli meme dokum yokmuş doğum, emzirme yıllar neler götürmüş bizden inşallah sonrası güzel olacak
Tam olarak ne soruyosun canimLütfen bırı yardım etsın kımse yokmu
Çok üzgünüm moralım çok bozuk o amelıyat olduğunda ama 70kılodaydı sızlerın ıcınde daha zayıf amelıyata gırenler var acaba sız ne dıyorsunuz bende 3 gunde ayaklandım ama arabayla 2 hafta sonra gelecek kadar degıl dedı arabayla gelemezsın dedı ağlamak ıstıyorum moralım sıfır
canım ben 1 69 boyunda 57 kilodayım göbeğim çok sarkık ve çatlak karnım yok ama göbeğin alt kısmı bayağı gevşek ve tabi çatlaklar var ben de aslında göğüs istiyordum ama narkoza girmişken ikisi aradan çıksın dedim.doktor kaslara dokunmayacğım 1 haftada toparlarsın dedi seninde aynı olacak anladığım kadaryla ama tabi yolculuk başka birşey bilemedimSunu soruyorum amelıyat olanlara gerçekten dedıgı gıbı 2 haftada bıle toparlanılamıyormu bırde sız bu amelıyatı göbek büyüklüğünden ve çatlak sarkmadan dolayımı oluyorsunuz yada sadece çatlaklar ıcın amelıyat olanlar varmı aramızda