Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sana lıpo yapıldımı ve kaslar dıkıldımı kaç kıloyla gıtdın amelıyata ve yenı halınden memnunmusun

Senın dıkıslerıne pansuman bırkac gunde bır yapıldımı amelıyatı büyük bır ıhtımal babamın arkadaşı yapacak ve babam bende hergun pansuman yaparım dedı acaba ıyılesme daha çabuk olurmu pansumanla yada dıkıslerıne uzerıne yapıstırılan bant hıc açılmıyormu dıkısler alınana kadar bırde sen sıgara ıcıyormusun
Ameliyatan sonraki bantlar taburcu olacagim zaman söküldü ve pansuman yapildi. Carsambadan beri ayni pansuman var üstünde. Yarin banyo yapacagim onlarida sökecegim. Acaba üstünde hic birsey olmandan korseyi taktigimda dikislere zarar vermiyormu?

Ameliyatan sonraki bantlar taburcu olacagim zaman söküldü ve pansuman yapildi. Carsambadan beri ayni pansuman var üstünde. Yarin banyo yapacagim onlarida sökecegim. Acaba üstünde hic birsey olmandan korseyi taktigimda dikislere zarar vermiyormu?
Dikisler alinmiyor canim kendi kendine eriyor. Sigarayi 1 ay önce biraktim birdaha kulanmamak üzere

Yok canım zarar vermiyor. Ben de eve geldiğimde 4. Gün banyo yaptım banyoda açtım bantları zaten suyu görünce açılıyor sonrasında yani banyo dan çıkınca fön ile kuruttum üzerine hemen korseyi taktım drum istersen iç tarafıba tulbent koyabilirsin rahatsız olursan dedi ama olmadım...

Merhaba mümkün mertebe kimseye bahsetmeyin ben ameliyat öncesi arkadaşlarıma falan ilan ettim resmen onlarda sıkıntı yokta eltime söylemiştim 3 ay olacak hala eşimin akrabalarından kim görse geçmiş olsun diyor hatta bugün kayınvalidemin anlatımından birilerinin benim yağ aldırdığımı sandıklarını öğrendim kulaktan kulağa nasıl yayıldıysa artık biraz sinirim bozuldu bilmelerine ne gerek vardı diye burdan bir arkadaşım uyarmıştı beni aslında farkeden olursa diyet yaptım spor yaptım dersin diye hem daha havalı olurdu :KK49: bir sürü gereksiz açıklama yapmak zorunda kalıyorum sanki ayıpmış gibi estetik değil aslında sezeryanda kalan sıkıntılarım vardı diyorum Allah nasip eder göğüs aml olursam kimseye söylemicem iyileşene kadar oturcam evde

Siz de göbek fıtığım vardı aldırdım diyebilirsiniz mesela apandisit de olabilir ama onu şimdi iki delik açıp kapalı yapıyorlar çok inandırıcı olmayabilir

Çünkü ben elımle gobegımı tutuyorum alınması gereken yere kadar ama öyle çok yürüyemeyecek kadar bır gerginlik hissetmıyorum benım göbek baya yumuşak çatlaklardan bırde benım çatlak yanlarımda ve gobegımde kalın degıller kısa kısa cızgıler halındeler acaba ne kadar başarılı olur
Bir öncesi halinizle fotoğraf paylaşırsanız sayfanızda daha net yorumlayabiliriz

Merhaba mümkün mertebe kimseye bahsetmeyin ben ameliyat öncesi arkadaşlarıma falan ilan ettim resmen onlarda sıkıntı yokta eltime söylemiştim 3 ay olacak hala eşimin akrabalarından kim görse geçmiş olsun diyor hatta bugün kayınvalidemin anlatımından birilerinin benim yağ aldırdığımı sandıklarını öğrendim kulaktan kulağa nasıl yayıldıysa artık biraz sinirim bozuldu bilmelerine ne gerek vardı diye burdan bir arkadaşım uyarmıştı beni aslında farkeden olursa diyet yaptım spor yaptım dersin diye hem daha havalı olurdu :KK49: bir sürü gereksiz açıklama yapmak zorunda kalıyorum sanki ayıpmış gibi estetik değil aslında sezeryanda kalan sıkıntılarım vardı diyorum Allah nasip eder göğüs aml olursam kimseye söylemicem iyileşene kadar oturcam evde
Ben hiç gizlemedim ikizlerden sonra karnim bi türlü eski halini alamadi dedim herkes normal karsiladi isterse de karsilamasinlar valla umrumda değildi sadece kayinvalidem göbek fıtığı ameliyati oldu demis kendi akrabalarina çünkü bayrama gittim orda kısıtlı hareket ettigim için...

Senın dıkıslerıne pansuman bırkac gunde bır yapıldımı amelıyatı büyük bır ıhtımal babamın arkadaşı yapacak ve babam bende hergun pansuman yaparım dedı acaba ıyılesme daha çabuk olurmu pansumanla yada dıkıslerıne uzerıne yapıstırılan bant hıc açılmıyormu dıkısler alınana kadar bırde sen sıgara ıcıyormusun
Canım ben cevap vereyim günde 1 kez pansuman yapilmasi daha iyi oluyo ve eldiven kullanilsin çok dikkat edilsin enfeksiyon için önemli sigara konusuna gelince ameliyattan 3 hafta önce birakilmasi gerekiyo ve sonrasinda da iyilesene kadar icilmemesi gerekiyo öncesi narkoz için ve ameliyat sonrasi öksürük olmamasi için çok önemli sonra da cilt yenilenmesini engellediği için dikişlerin iyilesmesi için çok önemli ben günde 1 paket iciyodum ameliyattan 5 gün önce azalttim (ramazana denk geldigi icin yoksa beceremezdim)son 2 gün hiç içmedim aneztezi uzmani iyi bari dedi ama memnuniyetsiz son günler çok onemliymis ve kesinlikle söyle bunlari soracaklar zaten sonrasinda da 2 gün sonra tek tük içtim sonra baya bi azittim eskisi gibi içtim ve iyilesmem o kadar yavaş ilerlediki dikislerim açıldı ama sıvı geldi benden onun da etkisi var dr.tamamen kes dedi çünkü ona az iciyorum diyodum ben 1 hafta kadar korkudan günde 1 veya 2 içtim o bile etkiledi sonra stresten yine cogalttim tekrar dikildi doktor 1 haftaya kapanir dedi ve 15 gün oldu yeni kapandi coook şükür çünkü bilerek korkarak içtim yine neyseki kabuk bağlamış yarın alinacak dikisim yani bunlar ibret olsun ben birazda kendim ettim kendim cektim yani

dün köyden geri geldigimizde ne dokunduysa midem bunalmisti. Tüm gece uyuyamadim. Cir Cir oldum. Bir sorun olurmu? Antibiotik kulaniyorum..Tamda iyie gidiyordum. Cok kötüyüm. Ayni durumda olan varmi? Ne öneriyorsunuz?

dün köyden geri geldigimizde ne dokunduysa midem bunalmisti. Tüm gece uyuyamadim. Cir Cir oldum. Bir sorun olurmu? Antibiotik kulaniyorum..Tamda iyie gidiyordum. Cok kötüyüm. Ayni durumda olan varmi? Ne öneriyorsunuz?

X