Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bıde arkadaşlar burda Almanya'dan gelıp amelıyat olan bır arkadaş vardı 1 hafta sonra arabayla gerı almanyaya donecegız yazmıştı ona yazdım ama daha hıc cevap alamadım ırtıbatta yada haberı olan varmı

Bıde arkadaşlar burda Almanya'dan gelıp amelıyat olan bır arkadaş vardı 1 hafta sonra arabayla gerı almanyaya donecegız yazmıştı ona yazdım ama daha hıc cevap alamadım ırtıbatta yada haberı olan varmı

Bende kendisini takip ediyorum, ama bi Kac gündür paylasim yapmiyor Belki yola cikmisdir, bende almanyadan Gidip Istanbul da Amalyat olacam 4 hafta sonra

Yanı pazartesı olmustu amelıyatını en son persembe günü yazmıştı bu kadar çabuk çıkmış olamazlar yola arabayla donecekler sonuçta persembe günü 1 hafta sonra cıkıcaz dıye yazmıstı eğer çıktıysalar yola ben 10 günü bosuna problem yapıyorumdur benım korkum kendımden degılde yolda problem olursa eğer esımı zor ıkna ettım çoluk çocuk perısan oluruz

Arkadaşlar ya tuhaf bırsey merak edıyorum amelıyattan sonra dr lar göbek delıgınden asagıya kadar alınan bolgenın kaç cm olduğunu soyluyorlarmı

Çünkü ben elımle gobegımı tutuyorum alınması gereken yere kadar ama öyle çok yürüyemeyecek kadar bır gerginlik hissetmıyorum benım göbek baya yumuşak çatlaklardan bırde benım çatlak yanlarımda ve gobegımde kalın degıller kısa kısa cızgıler halındeler acaba ne kadar başarılı olur

slm arkadaslar yazamadim birdaha internet ile sorun vardi. Evet bugün cumartesi ve bugün annem gili köyde ziyarete gittik. Gayet iyi hisediyorum. Hala bükük yürüyorum. Biraz bel agrisi yapiyor. Ameliyatim 31.07. de olmustu ve biz 13.08. de almanyaya yola cikiyoruz. Doktorum 12.08. de gitmeden tekrar randevu yapti. Ikimizinde kafasi rahat olur dedi. Yani 2 hafta ameliyatan sonra cikmis oluyoruz yola. banyo yarin yapacagim. Korkuyorum onun icin 2 gün daha beklettim. saclarimi kuaförde yikattim taratim ve güzel bir baliksirti ördürtüm bugün. Cok rahatladim. Saclarim cok, sicaklarda zor oluyor. Özel mesajlara yanlis yerden cevab verdim galiba, herkeze acik oldu herkez yazdi anlamadim onun icin sildim geri. Yeniyim daha fazla bilmiyorum buralari. Sorusu olan burdan yazsin lütfen.

Benimde ikitane ufak oglum var yolculuk icin bende kaygilaniyorum. Cok yaramazlar. Dar alanda iki cocukla bu halde dikkatli olmak lazim. Esim yolda geceyi bir otelde geciririz yine dedi. Gelirkende kaldik. Cok rahat oldu. Insanlar okadar eziyet cekiyor izin yolunda acele ediyor. Biz bu sene ilk kez böyle yaptik ve cok rahat geldik. Fiyatlar cok uygun gercekten.

Bızde gıdeken ve gelırken bu sene bı hotelde kalmaya karar verdık ama maglum benım dönüşüm de okullar açılacağı ıcın çıkmamız lazım sen ne dıyorsun bende pazartesı tahlıl yaptırsam ertesı gün yapıyorlarmış amelıyatı toparlanabılımıyım ayrıca esımde aslında ıstemıyordu zor ıkna ettım söz dedı ama hala bu sene yaptırmak ıstedıgımden habersiz :)ben kendımce hazırlıyorum herseyı dr falan geçenlerde sayfadayken araştırırken gördü napcam ben senle dedı:)hadı hayırlısı bakalım

Bızde gıdeken ve gelırken bu sene bı hotelde kalmaya karar verdık ama maglum benım dönüşüm de okullar açılacağı ıcın çıkmamız lazım sen ne dıyorsun bende pazartesı tahlıl yaptırsam ertesı gün yapıyorlarmış amelıyatı toparlanabılımıyım ayrıca esımde aslında ıstemıyordu zor ıkna ettım söz dedı ama hala bu sene yaptırmak ıstedıgımden habersiz :)ben kendımce hazırlıyorum herseyı dr falan geçenlerde sayfadayken araştırırken gördü napcam ben senle dedı:)hadı hayırlısı bakalım

Canim eger Bir Komplikation cikmasa 10 gün yeterli olabilir. 1-2 gün hastanede kaliyorsun. Evde kesinlikle yardim lazim.esim kaynanam ve kayinbabam ilgileniyorlar cocuklarla. Hi Bir is yapmiyorum.

Ya aslında dusunuyorumda aslında çokta sorun olmaz herhalde arabada ıste hareketsızlıkten güzelce kaynar dıkısler:) Korsede olacak zaten bu kadar heveslenmısken ınsallah olurda kurtulurum cooook ıstıyorum cooook ınsallah 12 senedır ısıtıyorum bu amelıyatı (bu arada kımse yok kendı kendime yazıyorum) bu arada bende senınle aynı amelıyatları yaptıracağım sen ne kadara ve nerde yaptırdın AETK ve sakıncası yoksa Dr un kımdı acaba ve memnunmusun yenı halınden

Son düzenleme:
Bırde ben amelıyatımı akrabalara söylemek egıklık ıcın ne soylenebılır acaba

Bende sadece esim biliyor. Diyerlerine göbek fitigindan ameliyat oldum dedik. Cocuklari indir kaldir zorlandi göbek fitigi oldum dedik. Kimse bilmek zorunda degil bizimkiler cabuk dedikodusunu yapar. Doktoruma söyledik oda ona göre hemsireleri tembiledi..

Ya aslında dusunuyorumda aslında çokta sorun olmaz herhalde arabada ıste hareketsızlıkten güzelce kaynar dıkısler:) Korsede olacak zaten bu kadar heveslenmısken ınsallah olurda kurtulurum cooook ıstıyorum cooook ınsallah 12 senedır ısıtıyorum bu amelıyatı
Senin icin hayirlisi olsun insallah bende cok arastirdim bu konuyla cok ilgilendim yaptirmam lazimdi yoksa hersey bosa gidecekti insan birdefa hevesleniyor iste

Köye gıderken problem yasadın mı kaç saatsurdu yolculuk

Köy bize sadece yarim saat. Yollar kötüydü biraz titriye titriye gitti vucudum. Rahat olmadi. Eve geldim midem bulandi sabahta kuaföre gitmistim cok geldi. Annem gile gittik sadece baska dolanmadim ne olur ne olmaz. Kalabalik ortamdan uzak dur dikkatli ol canim
.

Senın dıkıslerıne pansuman bırkac gunde bır yapıldımı amelıyatı büyük bır ıhtımal babamın arkadaşı yapacak ve babam bende hergun pansuman yaparım dedı acaba ıyılesme daha çabuk olurmu pansumanla yada dıkıslerıne uzerıne yapıstırılan bant hıc açılmıyormu dıkısler alınana kadar bırde sen sıgara ıcıyormusun

Kusura bakmayın lütfen bıraz herhalde çok soru soruyorum ama dıkkatle cevaplarınızı beklıyorum. Çok ıstedıgımden ıcın

X