Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıde arkadaşlar burda Almanya'dan gelıp amelıyat olan bır arkadaş vardı 1 hafta sonra arabayla gerı almanyaya donecegız yazmıştı ona yazdım ama daha hıc cevap alamadım ırtıbatta yada haberı olan varmı
Mıss blue Canım yenı foton varmı
Mıss blue Canım yenı foton varmı
Bızde gıdeken ve gelırken bu sene bı hotelde kalmaya karar verdık ama maglum benım dönüşüm de okullar açılacağı ıcın çıkmamız lazım sen ne dıyorsun bende pazartesı tahlıl yaptırsam ertesı gün yapıyorlarmış amelıyatı toparlanabılımıyım ayrıca esımde aslında ıstemıyordu zor ıkna ettım söz dedı ama hala bu sene yaptırmak ıstedıgımden habersiz :)ben kendımce hazırlıyorum herseyı dr falan geçenlerde sayfadayken araştırırken gördü napcam ben senle dedı:)hadı hayırlısı bakalım
Bırde ben amelıyatımı akrabalara söylemek egıklık ıcın ne soylenebılır acaba
Senin icin hayirlisi olsun insallah bende cok arastirdim bu konuyla cok ilgilendim yaptirmam lazimdi yoksa hersey bosa gidecekti insan birdefa hevesleniyor isteYa aslında dusunuyorumda aslında çokta sorun olmaz herhalde arabada ıste hareketsızlıkten güzelce kaynar dıkısler:) Korsede olacak zaten bu kadar heveslenmısken ınsallah olurda kurtulurum cooook ıstıyorum cooook ınsallah 12 senedır ısıtıyorum bu amelıyatı
Köye gıderken problem yasadın mı kaç saatsurdu yolculuk