Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım öncelikle geçmiş olsun. tatlım kantoran yağını nereden buldun yani orjinal mi, hangi marka?
Drum bana karın germe ameliyatından sonra kantoran yağı iyisinden ama bulursan kullan dedi ama bulamadım orjinalini...
Canim benimki el yapimi teyzem yayladan topladigi kantoron ciceklerini saf zeytinyagina koyuyor 1 sene 2 sene bekletiyor.Hazir almadim.El yapimi satiliyodur internette illaki ama mucuze gibi bisey ya

• Beğen
Reactions: 013
Selam arkaslar. Ben 25.08 ameliyat olcam, karin germe, meme protez+toparlama, bel karin basen ic bacak diz ici liposuktion olucam insallah. Sizce 10 gün sonra (3 saat) ucaga binebilirmiyim? Doktorum binebilirim dedi, ama 10 gün sonra nekadar fit olabilirim? Onca sey yapilicak bende.

Acaba ayni sekilde geciren arkadaslar varmi burda?

Selam arkaslar. Ben 25.08 ameliyat olcam, karin germe, meme protez+toparlama, bel karin basen ic bacak diz ici liposuktion olucam insallah. Sizce 10 gün sonra (3 saat) ucaga binebilirmiyim? Doktorum binebilirim dedi, ama 10 gün sonra nekadar fit olabilirim? Onca sey yapilicak bende.

Biraz zor olur. Dr lar öyle söylüyor ama yani 3 saat...

Kesinlikle olur.Sadece ameliyat icin degil her turlu yara kesik odem varis icin birebir.Izlerinize duzenli masaj yaparsaniz cok kisa surede duzelecektir
Aynen ben cocuklarim siddetli pisik olunca surerdim hemen iyilesirdi. Doktorumda taburcu olurken sari kantaron yagi ile masaj yapmami soyledi

bacım sen kafayı mı yedin bu kadar ameliyat bir arada olur mu?bir aya iyleşirsen şükret bence.

bacım sen kafayı mı yedin bu kadar ameliyat bir arada olur mu?bir aya iyleşirsen şükret bence.
Bende de benzer operasyon oldu tek fark gogsume silikon yerine yag basıldı ama silikinda agri daha cok oluyor kollari hareket ettirmek zor. Popo cevrem falan ful lipo oldu sekillendiridi. Foto attim bakabilrsin

Bende de benzer operasyon oldu tek fark gogsume silikon yerine yag basıldı ama silikinda agri daha cok oluyor kollari hareket ettirmek zor. Popo cevrem falan ful lipo oldu sekillendiridi. Foto attim bakabilrsin
benim cesaretim yok o kadar şeyi bir arada yaptırmaya beişlerim var 2 tane onlara bakmam lazım çünkü:anne:

X