Hadi insallah. Musmutlu sonuclar alirim vende ve olacak arkadaslar da. Karnimi gormedim ama goguslerim guzel olmusÖyle gelir öyle aman allahım naptım ben dersin:))
Ama geciyor sabırla zamanla herşey güzel olucak pişman olmucaksın çektiklerine değicek :)
Gunaydin cnm sabah olmadi resmen agridan bulantidan. Ama cok oksurrek olmadi sukurgünaydınnnn....... miss blue insallah gün en çok sana aydın olmuştur
Hadi insallah. Musmutlu sonuclar alirim vende ve olacak arkadaslar da. Karnimi gormedim ama goguslerim guzel olmus
Valla ben her şeyi sürdüm geçirmedi. Yani o yara var ya eczanede ne kadar pomat varsa tanıdı :)))) Tek iyi gelen kantaron oldu. İstersen dene. Ufak bir yerine sür önce. İyi gelirse iyice sürersin.
Aldim canim darisi da sanamiss blue beni izlemeye alırmısın cnm.
Aynen midem sirtima yapisti. Ama koltuk altimdan asagi dogru su toplamis korse oraya denk gelmemisİnşallah canım eminim karnında çok güzel olmuştur karnına ilk iki gün iyi bak sonra şişkinlik ödem olacak :)) benim ilk gün karnım sırtıma yapışmış gibiydi hiç yoktu şimdi baya şiş
Aynen midem sirtima yapisti. Ama koltuk altimdan asagi dogru su toplamis korse oraya denk gelmemis
En korktugum oksurekti o da cok olmadi
Yarin cikacam kismetse. Insallah biran evvel gecerBnimde korsem oraya denk gelmiyor orası şiş duruyor korkma hepsi geçicek nasılsın ağrın sızın var mı eve ne zaman çıkıyorsun bugün mü?
Iyiko varsiniz hep yanimda oldunuz hepinize minnettarim
Benim hastanede pek öksürük olmadı eve çıkınca öksürmeye başladım yanımda su bulundurup yudumluyordum sürekli oda çok uzun sürmüyor ben sigara kullandığım için biraz zorlanmıştım ama geçiyor 1 haftaya
Yarin cikacam kismetse. Insallah biran evvel gecer
Simdi de enfeksiyon korkusu sardi malum sicaklardan korse terletiyoSende iyiki varsın hiiç üzülme hepsi geçicek sabır :))