Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hadi insallah. Musmutlu sonuclar alirim vende ve olacak arkadaslar da. Karnimi gormedim ama goguslerim guzel olmus

İnşallah canım eminim karnında çok güzel olmuştur karnına ilk iki gün iyi bak sonra şişkinlik ödem olacak :)) benim ilk gün karnım sırtıma yapışmış gibiydi hiç yoktu şimdi baya şiş

Valla ben her şeyi sürdüm geçirmedi. Yani o yara var ya eczanede ne kadar pomat varsa tanıdı :)))) Tek iyi gelen kantaron oldu. İstersen dene. Ufak bir yerine sür önce. İyi gelirse iyice sürersin.

Canım sen kantaronu yaraya nasıl sürdün kaç defa sürdün birde yarayı açık mı bıraktın?

Aynen midem sirtima yapisti. Ama koltuk altimdan asagi dogru su toplamis korse oraya denk gelmemis

En korktugum oksurekti o da cok olmadi

Benim hastanede pek öksürük olmadı eve çıkınca öksürmeye başladım yanımda su bulundurup yudumluyordum sürekli oda çok uzun sürmüyor ben sigara kullandığım için biraz zorlanmıştım ama geçiyor 1 haftaya

Yok ben sigara icmiyorum oksuregide hafif hafif atlatiyorum. Balgam takilmis gibi oluyor

Yarin cikacam kismetse. Insallah biran evvel gecer

Eve çıkınca yatış pozisyonunu iyi ayarla ben mesela dizlerimin altına yastık koyarak yatıyorum çok iyi gelmişti rahat yatmıştım oyle birde ilk banyonu yaparken korsen çıktığında yanında muhakkak birileri olsun benim biraz başım dönmüştü fenalaşmıştım dikkat et herkeste aynı mı olur bilmiyorum mümkün oldukça çabuk duş yap küçük sandalye koy küvete ona otur önemli olan hemen çıkman birde fazla sıcak su ile duş yapma tansiyonun düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…