Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Eve çıkınca yatış pozisyonunu iyi ayarla ben mesela dizlerimin altına yastık koyarak yatıyorum çok iyi gelmişti rahat yatmıştım oyle birde ilk banyonu yaparken korsen çıktığında yanında muhakkak birileri olsun benim biraz başım dönmüştü fenalaşmıştım dikkat et herkeste aynı mı olur bilmiyorum mümkün oldukça çabuk duş yap küçük sandalye koy küvete ona otur önemli olan hemen çıkman birde fazla sıcak su ile duş yapma tansiyonun düşmesin
Aaa tamqm sagol.iyiki dedin. Birkere kopujlenir cikarim. Ama duşa kabine sandaleye sigmaz sanirim. Kac vun sonra banya yaparimki

Aaa tamqm sagol.iyiki dedin. Birkere kopujlenir cikarim. Ama duşa kabine sandaleye sigmaz sanirim. Kac vun sonra banya yaparimki

Küçük tabure de olur canım önemli olan kendini zorlamadan çıkabilmen ben 2 gün kaldım hastanede ikinci gün drenlerimi çektiler öğlene taburcu oldum doktorum kendini iyi hissettiğin zaman duş alabilirsin demişti sargılarım duruyordu ben biraz geç duş aldım korktum kontrole gideceğim sabah hemen duşu alıp doktora gitmiştim pansuman için

Acilma mi oldu canim sende. Sen suan kacinci gundesin

Ben bugün tam 39 gün oluyor benim farklı ama kesilerim belimi sarıyor kemer gibi düşün benim sırtı ve popoyuda topladılar 360 derece body lift. Benim iki yanda açılmalarım oldu ilk zamanlarda doktor ipe karşı alerji reaksiyon olmuş dedi açılan deliklerden ip kesti şuan hala kapanmadı ama korkma herkeste aynı olacak değil zorlama dikkat et

QUOTE="virgo34, post: 52212385, member: 837329"]Yavas yavas yürü çok zorlama dikleşmeyede çalışma zamanla dikleşiceksin doktor dik yürümeye başla diyene kadar kendini yorma dikleşmek için[/QUOTE]
Kisa kisa yuruyorum hemen yoruluyorum agrim oluyor

Canım ben iki gün sonra banyo yapmıştım tabii kısa bir duş...drenle birlikte...drum istemişti iki gün sonra banyo yap diye...

Herkesin farklı tabii...

X