Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok oyle demedim de bugun nasil gececek dediCanım dün pısmanlık yasadınmı hıc keşke olmasaydım dıye
Imsallah canim. Darisi tum isteyenlere. Ama zormusÇokk gecmiş olsun kurtuldun umarım istediğin sonuca ulaşirsın
Imsallah canim. Darisi tum isteyenlere. Ama zormus
Çok cok geçmiş olsun ..7 saat surdu cok agrim vardi simdi biraz daha oyoyim. Felaket yanma var
miss blue çok çok geçmiş olsun atlattın artık..bundan sonra oram şişti buram şişti evresi :)) onuda hayırlısıyla atlatırsın inşallahImsallah canim. Darisi tum isteyenlere. Ama zormus
Insallah cnm yaa unutmak istiyom bugunleriCok geçmis olsun gececek inşallah zaman ve sabır ilk günler unutuluyor ilk 1 hafta geçsin yavaş yavaş alışıcaksın ağrıların geçicek
INsallah cnmmiss blue çok çok geçmiş olsun atlattın artık..bundan sonra oram şişti buram şişti evresi :)) onuda hayırlısıyla atlatırsın inşallah
Su bile icirmiyorlar hâlâ gaz coka
yok canom su bile icmedim henuz gaz cikatmadan izin vermiyorlar
Hadi hayorlisi darisi sanaBen kan tahlili verdim bekliyorum sonuç çıksın doktora göndereceğim hayırlısı bakalım
Gaz cikmadan su bile icirmiyorlar. Darisi da sizlereçok geçmiş olsun atlattınız artık.darısı bizlere...
çok gaz dediniz sezeryanda gaz sancımız olurdu karın germede de mi olacak?
Insallah cnm yaa unutmak istiyom bugunleri
Umarim simdilik hic gecmeyecek gibi geliyoGecicek sadece sabret canım herşey güzel olucak sakın kendini iyilesemicem kötüyüm diye düşüncelere salma ben ilk başta öyle oldum olumlu düşün güzel olucak hepsi geçiyor acılar kalmıyor emin ol
çok geçmiş olsun atlattınız artık.darısı bizlere...
çok gaz dediniz sezeryanda gaz sancımız olurdu karın germede de mi olacak?
Umarim simdilik hic gecmeyecek gibi geliyo
Canim hic gaz yok dr cikarmadan yeyip icmeme izin vermiyoSezaryan olmadım gaz sancısını bilmiyorum ama gerginlik hissi ve şişkinlik oluyor gaz olduğu zaman gaz sancısı ben çekmedim hastanedede evdede gaz olduğu zaman sadece normalinden daha fazla şişkin oluyorum