- 12 Ekim 2012
- 61
- 18
Sevindim çok şükür atlatmiş.Kızlar nihayet miss blue dan haber aldım mesaj yazdı iyiymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim çok şükür atlatmiş.Kızlar nihayet miss blue dan haber aldım mesaj yazdı iyiymiş
Dun cok agrim vardi yazamadimmiss blue sen nasılsın huuhu kendine geldin mi cnm?
Canim yaaaKızlar nihayet miss blue dan haber aldım mesaj yazdı iyiymiş
7 saat surdu cok agrim vardi simdi biraz daha oyoyim. Felaket yanma varHayirlisiyla cikmissin dır insallah....
Tesekkurler cnm dun cok zordu bugun biraz daha iyiyimkombine oldu hemen iyi hissetmez sanırım zor yazması ben hep uyumuştum serumlardan arkadaşlarım yanımdakiler buraya yazmıştı iyi olduğumu sağlıkla mutlu dön k.k ya miss blue çok geçmiş olsun.
Hmm... Aslında yemeğini falan yemiş olması lazım ama belki kendini iyi
yok canom su bile icmedim henuz gaz cikatmadan izin vermiyorlarHmm... Aslında yemeğini falan yemiş olması lazım ama belki kendini iyi hissetmediği içi telefona bakmamıştır bile Yarın yazar inşallah..
Cok sukur dunr nazaran bugun daha iyoyim asiri yanma varAllah'a şükür nasılsın bıraz daha ıyımısın
Senden epey alinmis bende 2 litre aldi drNur evet lazer liposakşın. 5.5 litre alındı. Yapan dr hayatta değil maalesef.
Fenaaa. Sirtim falan da lipo oldu heryerim agriyo yaniyo. Yatmaktan sirtim agridiAğrı'ların nasıl
Brn cocuklara pisik olunca surerdim hemen iyi ederdiValla nettede açık yaraya sürülür gibi bir bilgi buldum ama birşey söylemeyeyim ben yinede. Birşey olur falan sebep olmak istemem..
Ama karın germeden sonra dikiş yerine kullanmıştım doktorumun önerisi ile. Sanırım bir aydan sonra başlamıştım kullanmaya. Açık yaram yoktu. Doktorum izi güzel iyileştirir demişti,gerçekten çok çok güzel iyileşti
Çok şükürDun 12 de girdim 7 de ciktim felekat usuyordum ciktigimda. 7 saat surdu pek oksurek olmadi ama yogun bulqntim oldu
cok geçmiş olsun cnm b itti ve gittiDun cok agrim vardi yazamadim
bunlar yağmı cnm?Parcam
Evet altta da karin derim varbunlar yağmı cnm?
Çokk gecmiş olsun kurtuldun umarım istediğin sonuca ulaşirsınEvet altta da karin derim var