Ben ağrı olayına hiç takılmadım. Fazla ağrı olmuyor. Şöyle diyim durup dururken bir ağrın olmayacak. Sadece hareket ederken olacak. Önemli olan sadece güzellik için ameliyat olalım. Allah sağlık dışında mecburi operasyon yaşatmasın.Benim 2015 de mecburen geçirdiğim meme ıpetasyonu kprkunç ağrılıydı. Yani böyle bir ağrı sende olmayacak canım merak etme. Ben göğüslerimi çok beğenirdim. Büyük değildi ama güzeldi. Silikona çok karşıydım. 2 yıl önce ani bir teşhisle yıkıldım ve mecburen
meme estetiği oldum. Tabiki şimdi daha güzel oldu. Ama o kadar garip bir duygu ki... O güzelliği göremiyorum bile. Sadece kendi isteğimle olsaydım sağlık sorunu olmasaydı farklı görürdüm. Bu kadar güzelliğine düşkün olan ben belime kadar saçlarım her şey kemoterapide gitmişti. Kızlar size tavsiyem bir abla olarak başarabiliyorsanız sizi üzenlerden uzak durun. Sağlığınızın değerini bilin. Ben hala çok başaramıyorum. Çok değer verdiklerim sanırım bana o değeri vermedi. Üzüntü sonunda ca olarak geldi. Şimdi yüce rabbime şükür iyiyim.
Ama sağlık çok önemli. Kendimi yıpratmadan ufak fiziki düzeltmeler mutlu ediyor. Bu arada yüzümde
estetik yok. Sadece nazolabialde dolgu var. Göz kapağında çok minumum dokunuş.Yüz gerne ihtiyacım olmadı :) Umarım olmaz. Çünkü yaşadığım rahatsızlıktan sonra artık zor.
Biraz iç dökme oldu. :) Artık mevcudiyeti korumaya çalışıyorum ama aklım popoda
))) . Eee yakında spor diyorum artık.
Hepinize sağlık diliyorum arkadaşlar.