Yaptır valla kesin çözümCnm aslında sarkmam vr çatlağım hiç yok hemde hiç yani. Ama lipoda çökme vs oluyor ya zamanla birde karın germe de tekrar etme ihtimali lipoyq göre çok düşükmüş o nedenle ikisini bir istiyorum. Bir seferde incecik sıkı sıkı çıksın ortaya diye
Yaptır valla kesin çözümgöğüslerde o arada son halini almış olur fıstık gibi olursun
Ben tersten başladım cnm memeleri yaptırdım ztn göbekliydim narkozu alınca hamile gibi oldum şimdi göbeğe taktım inş ekim gibi flnda onu yaptırırımkarının narkozu atılınca memeye sarma başlar :)))
Kesinlikle doğru keşke kombine olsaydım hem göğüs hem karın. şimdi feci taktım göğüslere çok büyük görünüyorlar gözüme toparlayıcı sütyenlerden bıktım artık. Geçenlerde operasyon geçirdiğimi bilen biri göbekten aldıklarını göğsüne mi koydular önceden daha küçüktü sanki dedi, eşim desen beğeniyor ama her giydiğime de laf ediyor göğüs ön plana çıkınca tişört giyeceksem karında yerinde dursaydı madem pöff bezdimkarının narkozu atılınca memeye sarma başlar :)))
Kesinlikle doğru keşke kombine olsaydım hem göğüs hem karın. şimdi feci taktım göğüslere çok büyük görünüyorlar gözüme toparlayıcı sütyenlerden bıktım artık. Geçenlerde operasyon geçirdiğimi bilen biri göbekten aldıklarını göğsüne mi koydular önceden daha küçüktü sanki dedi, eşim desen beğeniyor ama her giydiğime de laf ediyor göğüs ön plana çıkınca tişört giyeceksem karında yerinde dursaydı madem pöff bezdim
benıde ızleme alirmısınTakip ettiğim ve eden arkadaşlarım 10. Ay fotosu ekledim
Beni de izlemeye alirmisin tatlimÇok normal 6 ay o sertlik olucak benim hala his yok kaşınıyor kaşıyorum hissetmiyorum henuz
Canim sen ameliyata 44bedenle mi girdin???Hayırlı olsun ama biraz sıcaklara kalmışsın korseli olacaksın tabi bu benim fikrim aynı tarihlerde ameliyat olmuş biri fikir verse daha iyi olurdu 40 gün bitti hala korseliyim sıcaklarda bunaldıkça çıkarıyorum artık beden olayına gelince 44 bedenden 40 oldum bazı kalıplarda 38 de giyiyorum kilo vermeye devam ediyorum diyetteyim korkarım 36 da bana olacak :)
Hadi hayirlisi ile insallah. Bende tekrar dr ile gorusecem ameliyat tarihi netlesturcemTamam canım paylaşırım tabiki. Hayırlısı ile bir olup bitsin de :)))
gozun aydin canim Lipo da yapildi mi sanaTeşekkür ederim kızlar cok sagolun. Ameliyata girecek olanlar lütfen hic korkmayın. Elbet herkeste durum dedisir ama Düşündüğümden çok çok kolay oldu. İki kere sezeryan oldum onun onda biri olamaz bu ameliyat
Canim beni de izlemeye alirmisin bende karin germe ve lipo olacam oructa olacaktim bayram sonuma erteledim tekrar dr ile gorusup tarih netlestirecem. Bana dr goguslerime yag enjeksiyinu da yapavakAblalarım bacılarım aranızda yeni değil ama şu ana kdr sadece meme büyütmeyle ilgilenmiş sizleri sessiz sedasız okumuş biri olarak sıra karın germeye gelimce aranıza girmiş bulunmaktayım. Kilolu bi insan değilim 160 boy 49 kiloyum ama o yan simitler ve göbek var ya kabusum oldu yıllarca 46 kiloya düştüm yine gitmediler ve anladım ki ameliyatsız ayrılmamız imkansız. Şimdi karın germe konusunda sadece arzum 77 nin fotolarını gördüm. Sizden ricam karın germe ve lipoyu birlikte yaptırmış olan arkadaşların resimlerini görmem mümkün müdür helede şöyle üstünden en az 4 5 ay geçmişse çok mükemmel olur. Karın germem yok malesef ama meme büyütme albümüm mevcut yani çekinmeden takip edebilirsiniz. Yardımcı olursanız çok tşk ederim.
Canim bana foto atarmisin bi bakiyim. Cok cok cok gecmis olsun cok uzuldum.Gerçekten buna inanarak moralimi yüksek tutuyorum çatlak kalmayacak dedi doktor ama çatlak var hala sonuçta ben bu ameliyatı çatlaklarım için yaptrdım bide dikişim iltihap oldu ve iki tane delik açıldı dikişimin üstünde ve o dikiş ipini görüyorum beyaz birşey kaplamış kocaman ve yanındada iki tane delik açık resmen içimi görüyorum bunlar moralimi bozuyor yoksa ınanın takmam ama yani bu iltihap niye oldu çokta iyi baktım kendime ve dikişimeBu iltihap büyüdükçe büyüyor ne yapmam lazım doktoragidiyorum doktor birşey demiyor
Kesinlikle doğru keşke kombine olsaydım hem göğüs hem karın. şimdi feci taktım göğüslere çok büyük görünüyorlar gözüme toparlayıcı sütyenlerden bıktım artık. Geçenlerde operasyon geçirdiğimi bilen biri göbekten aldıklarını göğsüne mi koydular önceden daha küçüktü sanki dedi, eşim desen beğeniyor ama her giydiğime de laf ediyor göğüs ön plana çıkınca tişört giyeceksem karında yerinde dursaydı madem pöff bezdim
Cnm sen önceden göğüs göbeğim gölgesinde kaldığı için alışık değilsin ondan sana öyle geliyor. Ben ameliyattan sonra ilk göğüslerini fark ettim ama öyle göze batan türden değil bildiğin kadınsı dolgun hatlar çıkmıştı ortaya ve çok yakışmıştı. Eşinde haliyle kıskançlık yapıyor normal düşünsene eşi bi anda fıstık gibi oluverdi. Sende takma memelerine bence harikalar o göbekten alıp göğüse mi koydular diyende gereksiz kıskançlık yapıyor bence. Sadece kadınsı hatların ortaya çıktı göbeğinin ve hatlarının tadını çıkar cnm fıstık gibi oldun benceKesinlikle doğru keşke kombine olsaydım hem göğüs hem karın. şimdi feci taktım göğüslere çok büyük görünüyorlar gözüme toparlayıcı sütyenlerden bıktım artık. Geçenlerde operasyon geçirdiğimi bilen biri göbekten aldıklarını göğsüne mi koydular önceden daha küçüktü sanki dedi, eşim desen beğeniyor ama her giydiğime de laf ediyor göğüs ön plana çıkınca tişört giyeceksem karında yerinde dursaydı madem pöff bezdim
Merhaba benimde 21.günüm bende dik durmaya çalışinca geriliyorum acıyor özellikle göbek bölgem sanırım daha zamanı var.eskisi kadar eğri durmuyorum biraz kambur anca idare ediyorKızlar merhaba.19 gün önce meme ve karın beraber ameliyat oldum.hersey yolunda gibi ama hala dik duramıyorum. Gerim gerim geriliyorum diklesmeye baslayinca,korkup geri iki büklüm halime geri dönüyorum. Zorlasam mı bıraksam mı bi akıl verin millet onuncu günde dimdik sokaklarda geziyor ben mi anormalim yaa??
Ben tersten başladım cnm memeleri yaptırdım ztn göbekliydim narkozu alınca hamile gibi oldum şimdi göbeğe taktım inş ekim gibi flnda onu yaptırırım
Kızlar merhaba.19 gün önce meme ve karın beraber ameliyat oldum.hersey yolunda gibi ama hala dik duramıyorum. Gerim gerim geriliyorum diklesmeye baslayinca,korkup geri iki büklüm halime geri dönüyorum. Zorlasam mı bıraksam mı bi akıl verin millet onuncu günde dimdik sokaklarda geziyor ben mi anormalim yaa??