Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yaptır valla kesin çözüm göğüslerde o arada son halini almış olur fıstık gibi olursun

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Uzun süredir karın germe ameliyatı sonrası iz hakkında araştırıyorum. Ameliyat olmak istiyorum fakat karar veremedim. Bu ameliyatı olan arkadaşlar beni ekleyip fotolar ile bilgilendirme ve tavsiye konusunda yardımcı olabilir ler mi....

karının narkozu atılınca memeye sarma başlar :)))
Kesinlikle doğru keşke kombine olsaydım hem göğüs hem karın. şimdi feci taktım göğüslere çok büyük görünüyorlar gözüme toparlayıcı sütyenlerden bıktım artık. Geçenlerde operasyon geçirdiğimi bilen biri göbekten aldıklarını göğsüne mi koydular önceden daha küçüktü sanki dedi, eşim desen beğeniyor ama her giydiğime de laf ediyor göğüs ön plana çıkınca tişört giyeceksem karında yerinde dursaydı madem pöff bezdim

Sen küçültmek istiyorsun ben büyüsün istiyorumDekoltelerden taşsın...

Sorun yaşayan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun. İnşallah erken zamanda iyi haberlerinizi alırız. Moralınızı bozmayın. o delik dediğiniz şey kullandığınız ilaçlarla geçecek hatta izi bile kalmayacak. Daha önce geçirdiğim başka bir ameliyatta benimde başıma geldi. Ama korktuğunuz gibi iz kalmıyor.

Canim sen ameliyata 44bedenle mi girdin???

Tamam canım paylaşırım tabiki. Hayırlısı ile bir olup bitsin de :)))
Hadi hayirlisi ile insallah. Bende tekrar dr ile gorusecem ameliyat tarihi netlesturcem
Teşekkür ederim kızlar cok sagolun. Ameliyata girecek olanlar lütfen hic korkmayın. Elbet herkeste durum dedisir ama Düşündüğümden çok çok kolay oldu. İki kere sezeryan oldum onun onda biri olamaz bu ameliyat
gozun aydin canim Lipo da yapildi mi sana

Canim beni de izlemeye alirmisin bende karin germe ve lipo olacam oructa olacaktim bayram sonuma erteledim tekrar dr ile gorusup tarih netlestirecem. Bana dr goguslerime yag enjeksiyinu da yapavak

Canim bana foto atarmisin bi bakiyim. Cok cok cok gecmis olsun cok uzuldum.

Cnm sen önceden göğüs göbeğim gölgesinde kaldığı için alışık değilsin ondan sana öyle geliyor. Ben ameliyattan sonra ilk göğüslerini fark ettim ama öyle göze batan türden değil bildiğin kadınsı dolgun hatlar çıkmıştı ortaya ve çok yakışmıştı. Eşinde haliyle kıskançlık yapıyor normal düşünsene eşi bi anda fıstık gibi oluverdi. Sende takma memelerine bence harikalar o göbekten alıp göğüse mi koydular diyende gereksiz kıskançlık yapıyor bence. Sadece kadınsı hatların ortaya çıktı göbeğinin ve hatlarının tadını çıkar cnm fıstık gibi oldun bence

Arkadaslar ben ameliyat oldum ama benim göbeğimde hala çatlak var ve göbeğimin üzerindede kaldı çatlak ama bana doktor çatlak kalmıcak sadece önceden göbeğinin üzerinde olan çatlaklar dikişinin üzerinde olacak demişti ama yine çatlak var yani hiç memnun kalamadım zaten amacım çatlaklardan kurtulmaktı ama yine catlak bar bi değişiklik göremiyorum tek değişiklik sarkma vardı artık sarkma yok

Kızlar merhaba.19 gün önce meme ve karın beraber ameliyat oldum.hersey yolunda gibi ama hala dik duramıyorum. Gerim gerim geriliyorum diklesmeye baslayinca,korkup geri iki büklüm halime geri dönüyorum. Zorlasam mı bıraksam mı bi akıl verin millet onuncu günde dimdik sokaklarda geziyor ben mi anormalim yaa??

Merhaba benimde 21.günüm bende dik durmaya çalışinca geriliyorum acıyor özellikle göbek bölgem sanırım daha zamanı var.eskisi kadar eğri durmuyorum biraz kambur anca idare ediyor

Ben tersten başladım cnm memeleri yaptırdım ztn göbekliydim narkozu alınca hamile gibi oldum şimdi göbeğe taktım inş ekim gibi flnda onu yaptırırım

Olsun tersten düzden başladık sonuç da neyse ihtiyaç imkan da varsa yaptırıyoruz işte Ajda pekkan olma yolunda ilerliyoruz :))))) gördüm şahane olmuş memelerin güle güle kullan

zorlama zaten vücut kendiliğinden şekil alıp sana komut veriyor herkesin yapısı başka ben hemen ayaklandım dik yürüdüm , iki büklüm tam olmana gerek yok az eğik dur madem çok zorlanıyorsan 19 gün çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…