- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 45
Hayırlısı olur inşallah.herşey istediğin gibi olsun.nerden ve kimden aldın.karın germe mi şadeceHerkese günaydın, Dün ameliyat tarihimi netleştirdik. 11 Temmuzda ameliyat olacağım inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hayırlısı olsunHerkese günaydın, Dün ameliyat tarihimi netleştirdik. 11 Temmuzda ameliyat olacağım inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hayırlı olsun ama biraz sıcaklara kalmışsın korseli olacaksın tabi bu benim fikrim aynı tarihlerde ameliyat olmuş biri fikir verse daha iyi olurdu 40 gün bitti hala korseliyim sıcaklarda bunaldıkça çıkarıyorum artık beden olayına gelince 44 bedenden 40 oldum bazı kalıplarda 38 de giyiyorum kilo vermeye devam ediyorum diyetteyim korkarım 36 da bana olacak :)Herkese günaydın, Dün ameliyat tarihimi netleştirdik. 11 Temmuzda ameliyat olacağım inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hem karın germe hemde lipo Tamer TAŞ yapacak. Kendi çalıştığım kurumun doktoru olunca fiyat uygun oldu bana.Hayırlısı olur inşallah.herşey istediğin gibi olsun.nerden ve kimden aldın.karın germe mi şadece
Harikasın, ebrik ederim. Ben 42 bedenim ama bel bölgem kalın. Lipo olacak onada. Umarım bende de sendeki gibi fark olur. Evimin olduğu yer serin. İşe başlayınca da rahat olur çünkü klimalı ortam çok sıkmaz sanırım. Maalesef yaz aylaarında yaptırmam lazım. Malum iş yoğunluğu daha az olduğundan izin olayı daha kolay oluyor.Hayırlı olsun ama biraz sıcaklara kalmışsın korseli olacaksın tabi bu benim fikrim aynı tarihlerde ameliyat olmuş biri fikir verse daha iyi olurdu 40 gün bitti hala korseliyim sıcaklarda bunaldıkça çıkarıyorum artık beden olayına gelince 44 bedenden 40 oldum bazı kalıplarda 38 de giyiyorum kilo vermeye devam ediyorum diyetteyim korkarım 36 da bana olacak :)
Erdem hastanesi mi ve ne kadara anlaştın merak ettimHem karın germe hemde lipo Tamer TAŞ yapacak. Kendi çalıştığım kurumun doktoru olunca fiyat uygun oldu bana.
Tamam tamam üniversite hastanesi demiştin.ama ordaki fiyat nasıl.özelle orası arasındaki farkı öğrenmek istiyorum en azındanErdem hastanesi mi ve ne kadara anlaştın merak ettim
Biruni Üniversite hastanesiErdem hastanesi mi ve ne kadara anlaştın merak ettim
özelden yazayım sana. Normalde sadece karın germe 6500-7000 civarıTamam tamam üniversite hastanesi demiştin.ama ordaki fiyat nasıl.özelle orası arasındaki farkı öğrenmek istiyorum en azından
ben ediyorum sende beni izlemeye alır mısın?Takip ettiğim ve eden arkadaşlarım 10. Ay fotosu ekledim
Fiyat bayağı uygunmuş sonuçlarını da paylaşırsan önce sonra olarak sevinirim merak ediyorumözelden yazayım sana. Normalde sadece karın germe 6500-7000 civarı
Tamam canım paylaşırım tabiki. Hayırlısı ile bir olup bitsin de :)))Fiyat bayağı uygunmuş sonuçlarını da paylaşırsan önce sonra olarak sevinirim merak ediyorum
Benide izlemeye alırmısın lütfenTakip ettiğim ve eden arkadaşlarım 10. Ay fotosu ekledim
Çok sevindim sizin adınıza :) geçmiş olsunÇarşamba günü ameliyatimi oldum kizlar tahminim kadar zor gecmedi ertesi gün yavaş yavaş yürümeye başladım. Ama bacaklarım özellikle ayaklarım şiş. Bu kadar odemli olmam normalmi?