Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çarşamba günü ameliyatimi oldum kizlar tahminim kadar zor gecmedi ertesi gün yavaş yavaş yürümeye başladım. Ama bacaklarım özellikle ayaklarım şiş. Bu kadar odemli olmam normalmi?
Geçmiş olsun hergeçen gün daha iyi hissedersin şişlik çok normal ama ayaktakini bilmiyorum doktoruna sor istersen bir de ödem atıcı çaylar içersen faydası olur

Teşekkür ederim kızlar cok sagolun. Ameliyata girecek olanlar lütfen hic korkmayın. Elbet herkeste durum dedisir ama Düşündüğümden çok çok kolay oldu. İki kere sezeryan oldum onun onda biri olamaz bu ameliyat

Ablalarım bacılarım aranızda yeni değil ama şu ana kdr sadece meme büyütmeyle ilgilenmiş sizleri sessiz sedasız okumuş biri olarak sıra karın germeye gelimce aranıza girmiş bulunmaktayım. Kilolu bi insan değilim 160 boy 49 kiloyum ama o yan simitler ve göbek var ya kabusum oldu yıllarca 46 kiloya düştüm yine gitmediler ve anladım ki ameliyatsız ayrılmamız imkansız. Şimdi karın germe konusunda sadece arzum 77 nin fotolarını gördüm. Sizden ricam karın germe ve lipoyu birlikte yaptırmış olan arkadaşların resimlerini görmem mümkün müdür helede şöyle üstünden en az 4 5 ay geçmişse çok mükemmel olur. Karın germem yok malesef ama meme büyütme albümüm mevcut yani çekinmeden takip edebilirsiniz. Yardımcı olursanız çok tşk ederim.

Ben sizi önceden izlemeye almıştım ama resimlere bakmadiniz mı?
Ablalarım bacılarım aranızda yeni değil ama şu ana kdr sadece meme büyütmeyle ilgilenmiş sizleri sessiz sedasız okumuş biri olarak sıra karın germeye gelimce aranıza girmiş bulunmaktayım. Kilolu bi insan değilim 160 boy 49 kiloyum ama o yan simitler ve göbek var ya kabusum oldu yıllarca 46 kiloya düştüm yine gitmediler ve anladım ki ameliyatsız ayrılmamız imkansız. Şimdi karın germe konusunda sadece arzum 77 nin fotolarını gördüm.
Ablalarım bacılarım aranızda yeni değil ama şu ana kdr sadece meme büyütmeyle ilgilenmiş sizleri sessiz sedasız okumuş biri olarak sıra karın germeye gelimce aranıza girmiş bulunmaktayım. Kilolu bi insan değilim 160 boy 49 kiloyum ama o yan simitler ve göbek var ya kabusum oldu yıllarca 46 kiloya düştüm yine gitmediler ve anladım ki ameliyatsız ayrılmamız imkansız. Şimdi karın germe konusunda sadece arzum 77 nin fotolarını gördüm. Sizden ricam karın germe ve lipoyu birlikte yaptırmış olan arkadaşların resimlerini görmem mümkün müdür helede şöyle üstünden en az 4 5 ay geçmişse çok mükemmel olur. Karın germem yok malesef ama meme büyütme albümüm mevcut yani çekinmeden takip edebilirsiniz. Yardımcı olursanız çok tşk ederim.

E
Cnm sen ozan bitik e ameliyat oldun değil mi dikiş izlerine bakmış hatta bayılmıştım yanlış hatırlamıyorsam ama erken dönemdi daha sonra yeni fotolar ekledin mi ödemin vs indi mi
Evet ozan beye olmuştum canım tekrar ekleyemedim resim zaten beceremiyorum Arzum77 sağolsun benim resimleri ekliyor:110: inşallah ilerde eklerim.

Xyz123xyz Xyz123xyz ben ameliyat olalı beş ay oldu..özelden goto göndermeye çalıştım ama olmadı..gönderebildiğim zaman bakarsın canım

Sadece lipo yaptırsan olmaz mı acaba?

Meraba arkadaşlar ben de aylardır sessiz takip edenlerdenim bu bölümü..Ben de 24 gün önce karın germe ve simitlerime lipo oldum.Ameliyatimdan sonra hersey yolundaydi ertesi gün ayaklandim fazla ağrım sızım olmadi sayılır ilk gün hariç bide dikişlerim iyileşmek üzereydi ki 10.gün sıvı gelmeye başladı korktuk doktorumla iletisime geçtik normal olduğunu söyledi ameliyat sıvısıymış seroma deniyomuş kimisinin içine akarmış kimisinin dışına..İçimiz rahat etsin diye başka bi ceraha da gittik o da aynisini söyledi tek kötü yönü geç iyilesmeymis ve 1 buçuk ay devam edermiş malesef benim kabusum oldu sıvının değmediği bölümlerdeki dikişler iyilesti ama hergün islanan yerler malesef iyilesmiyo ve çok kötü görünüyo.Başına gelen varsa lütfen paylaşırsa sevinirim.bi de foto ekleyen arkadaslardan ricam izlemeye alirsaniz sevinirim ben de çok merak ediyorum...

Canım geçmiş olsun. Aynen benimde içerde sıvı birikmesi oldu ama dışarı sızmadı doktorum bunun normal olduğunu (kan sulandırıcı kullandığım için) söyledi (seroma) yalnız dört sefer iğne ile sıvı çekti içerden. Şu an ikibuçuk ay oldu lakin sol tarafta biraz daha var gibi... drum bir kere daha çekebileceğini söyledi....
Sizin drenler erken mi çıktı acaba?
Meraba arkadaşlar ben de aylardır sessiz takip edenlerdenim bu bölümü..Ben de 24 gün önce karın germe ve simitlerime lipo oldum.Ameliyatimdan sonra hersey yolundaydi ertesi gün ayaklandim fazla ağrım sızım olmadi sayılır ilk gün hariç bide dikişlerim iyileşmek üzereydi ki 10.gün sıvı gelmeye başladı korktuk doktorumla iletisime geçtik normal olduğunu söyledi ameliyat sıvısıymış seroma deniyomuş kimisinin içine akarmış kimisinin dışına..İçimiz rahat etsin diye başka bi ceraha da gittik o da aynisini söyledi tek kötü yönü geç iyilesmeymis ve 1 buçuk ay devam edermiş malesef benim kabusum oldu sıvının değmediği bölümlerdeki dikişler iyilesti ama hergün islanan yerler malesef iyilesmiyo ve çok kötü görünüyo.Başına gelen varsa lütfen paylaşırsa sevinirim.bi de foto ekleyen arkadaslardan ricam izlemeye alirsaniz sevinirim ben de çok merak ediyorum...

İzlemeye aldım bakabilirsin.sende izlemeye alırsın :super:

X