Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Seninki daha güzel olsun.ben mayıs 5 de oldum.ödem var hala ama korse filan kullanmıyorum.şükür şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.devlet ve araştırma hastanelerine güvenmiyor bazı arkadaşlar ama ben çooook memnunum.hatta bugün gene whatsaptan doktorum La konuştum.diz içi lipo istiyorum diye bayramdan önce ama doluymuş.diğer hafta çağırdı gel bakalım neler yapabiliriz sana dedi .bir kere yaptık gerisi gelecek galiba kızlar
Nasıl bir korse kullandın sen. Ne tarz korse kullanmam gerekiyor hiç bilmiyorum.

Ben 68 kiloyla girdim ameliyata çıktığımda eve geldim baktım 70 olmuşum.şuan 70,500 ödem olsa giderdi bir ayda diye düşünüyorum.şimdi kilo vermeye çalışıcam ay aman ya dert bitmiyor kadın olmak zor iş vesselam
Canim geçmiş olsun hangi hastanede oldun memnun musun doktor ismi verirmisin

Üzerinden 6 ay 1 sene geçmiş arkadaşlar yazabilirler mi tam anlamıyla karındaki ödem ne zaman bitiyor şeklini bulması nedeniyle kadar zaman alıyor mesela ?

Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde oldum.memnunum.doktor fark etmez hepsi de birbirinden tatlı işini bilen insanlar.[/QUOT sağol canim bende karin germe olu cam doktor araştırıyorum sonuç görerek yaptırmak istiyorum ozel lerde fiyatlar çok yüksek devlette yaptiricam epeyce kilo fazlam var biraz zayiflamam lazım bayram dan sonra spora basliycam kismetse cok istiyorum bu amaliyati tam sonucu aldinmi sen canim düz gobeginle güzel günlerin olsun insallah

Çok çirkin gözüküyor bi an acaba o kadar para verip ameliyat olmasamıydım diye bile düşündüm ama doktor 6 ay sonra karnının şekli tam ortaya çıkcak dedi ama bilmiyorum bugün ameliyat olalı tam 13 gün oldu muttsuzum sizce mutsuz olmalımıyım
Nasıl çok kötü derken dikiş mi kötü duruyor yoksa şişlikmi?

Çok çirkin gözüküyor bi an acaba o kadar para verip ameliyat olmasamıydım diye bile düşündüm ama doktor 6 ay sonra karnının şekli tam ortaya çıkcak dedi ama bilmiyorum bugün ameliyat olalı tam 13 gün oldu muttsuzum sizce mutsuz olmalımıyım
Ameliyat olalı 1 hafta oldu manken gibiyim diyen hayalperestler yüzünden böyle düşünüyorsun. Ama bildiğin altı başka vücut üstü başka vücut oluyor insanın, üzülme. 3 ay sürecek şekil alması. 4 haftam bitti ve hala bir sağım şişyor bir solum! Bakma sen 1 haftada manken olanlara 10. Gün araba kullananlara. Uzun ve sabır isteyen bir süreç. Bakma çok sık. 1 ay geçsin enazından

Canım karnın gergin değil mi ? Neden mutsuzsun. Önemli olan gergin olması.

Valla bilemiyorum ozelden foto atarsan bi durumuna bakarim ama hemen umutsuzluga kapilma zaman herseyin ilacidir derler ya. Zaman ödemin ameliyat izininde ilaci:KK54:

Sakin canını sıkma bence. Sonuçta her doktorun ortak noktası şu ki en az 6 ay gibi bir sürede vücut kendine gelecek. Sonuçta vücuduna bir işlem yapıldı ve vücudunun tepki vermesi normal. Hücrelerin şuan ki duruma ayak uydurmaya çalışıyor. Moral bozmak yok. Benden söylemesi 1 ay sonra daha farklı yorumlar yapıyor olacaksın eminim. Ayrıca benim gibi ameliyat günü daha gelmemişlere de moral olacaksın.

Ameliyat olalı 1 hafta oldu manken gibiyim diyen hayalperestler yüzünden böyle düşünüyorsun. Ama bildiğin altı başka vücut üstü başka vücut oluyor insanın, üzülme. 3 ay sürecek şekil alması. 4 haftam bitti ve hala bir sağım şişyor bir solum! Bakma sen 1 haftada manken olanlara 10. Gün araba kullananlara. Uzun ve sabır isteyen bir süreç. Bakma çok sık. 1 ay geçsin enazından
Valla manken gibi olanları çok gördüm.süreç uzun elbette ama genel olarak eski halinden çok çok daha iyi görüntü olduğu kesin.dikişler itici görünüyor oda zamanla solacak.bütün aşamalarını bilmeden araştırmadan bu işin içine atladıysan işte o zaman kötü olursun.herkes ilk 15 gün 20 gün keşke olmasaydım çekilecek gibi değil diyorlar bende dahil.sonra şükürler olsun diyorsun.bazı aksilikler olabilir elbette ama düzelmeyecek sorunla karşılaşan duymadım.önceki halimizi de çekip koymuşuz 10 günlük de koymuşuz 1 aylık da koymuşuz.her gün daha güzel olacak iyileşme süreci tamamlanana kadar çok farklılıklar olacak sabret ve bekle.benim dikişler ne kadar yukardaydı bilemezsin daha bir buçuk ay oldu neredeyse çamaşır altında kalmak üzere.sabır sabır Harika olacak

X