Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Resimlerime bakabilirsin izlemeye aldım seni
Resimleini gördüm de maşallah çok iyi olmuş. Benimde durumum aynı senin gibi. Hatta senin karnından biraz daha fazla sarkık sanırım. Ama hem arka bel hemde göbeğin harika görünüyor. İnşallah bende aynı sonucu elde ederim. Nekadar oldu sen ameliyat olalı. Baya iyi durumda görünüyorsun. Arkadaşların başına gelenleri okudukça tedirginleşiyorum ama senin resmin moal oldu bana

Riske atma baya ameliyatlı oluyorsun bende burda olduklarından iki günde cikarim diyordum 5.gun ciktim uç günde az biraz nefes alıp azcik dolaşmaya gucun oluyor o kadar 10 günden sonra rahatliyorsun ama dik durmak yok

Ay çok güldürdün beni.. bilmiyorum ki öyleyim galiba yaptırmadan önce öldüm bittim günlerce destek istedim sizden yaptırdıktan sonrada ay ne zormuş die kafanızı şişirdim
Yok canım sahsen ben süreci merak ediyorum. Herkesin iyileşme süreci başka bide foto paylaşabilsen ben çok sevinriim aşırı merak ediyorum seni :)

Ay çok güldürdün beni.. bilmiyorum ki öyleyim galiba yaptırmadan önce öldüm bittim günlerce destek istedim sizden yaptırdıktan sonrada ay ne zormuş die kafanızı şişirdim
Rica etsem bende sonucu görebilir miyim. Ben bu süreci 2011 'de yaşadım. Şimdi uylukta basit bir düzeltme yapıldı. Ama sonuç ne olur şüpheliyim.

Seninki daha güzel olsun.ben mayıs 5 de oldum.ödem var hala ama korse filan kullanmıyorum.şükür şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.devlet ve araştırma hastanelerine güvenmiyor bazı arkadaşlar ama ben çooook memnunum.hatta bugün gene whatsaptan doktorum La konuştum.diz içi lipo istiyorum diye bayramdan önce ama doluymuş.diğer hafta çağırdı gel bakalım neler yapabiliriz sana dedi .bir kere yaptık gerisi gelecek galiba kızlar

Çok teşekkür ederim, inşallah doğumdan sonra 6 ay 1 sene ne kadar erken olırsa yaptıracağım inşallah,maaşallah siz çok iyi görünüyorsunuz darısı başıma,gitsin çatlaklar

Gayet iyiyim minik açılma var dikiş atıcak galiba yürüyüşlere başladım korse dışında normal hayatıma döndüm 6 kilo daha vermek için uğraşıyorum
Geçmiş olsun benim dikislerim bu gün alındı neden acıldıki sizin dikişiniz amelyat olalı ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…