Fotoğraf çekince sayfamda paylaşıcam inşallahCnm sabırsızlıkla yeni fotolarını bekliyorum yokmu şöyle göbek açık ooo süper dedirtcek yeni bi fotoğraf
Resimleini gördüm de maşallah çok iyi olmuş. Benimde durumum aynı senin gibi. Hatta senin karnından biraz daha fazla sarkık sanırım. Ama hem arka bel hemde göbeğin harika görünüyor. İnşallah bende aynı sonucu elde ederim. Nekadar oldu sen ameliyat olalı. Baya iyi durumda görünüyorsun. Arkadaşların başına gelenleri okudukça tedirginleşiyorum ama senin resmin moal oldu banaResimlerime bakabilirsin izlemeye aldım seni
Sabırsızlıkla bekliyorum cnm ağrın sancın nasıl umarım toparlamışsındır baya.Fotoğraf çekince sayfamda paylaşıcam inşallah
Riske atma baya ameliyatlı oluyorsun bende burda olduklarından iki günde cikarim diyordum 5.gun ciktim uç günde az biraz nefes alıp azcik dolaşmaya gucun oluyor o kadar 10 günden sonra rahatliyorsun ama dik durmak yokHayırlı olsun ameliyatınız @esimiseviyorum..inşallah sizde bizim gibi mutlular kervanına katılırsınız sağlıkla..ameliyat tarihiniz çok ters bi zamana denk gelmiş..sizi bilemem ama ben mümkün deyil üç gün sonra yolculuk yapamazdım..ben hastanede dört gün kaldım..çıkarkende drenin bir tanesi kaldı..bir hafta sonra çıktı..fazla oturamıyordum göyüs kafesi kemiklerim batıyordu..sizin yerinize olsam hiç yolculuk yapmazdım
Bana atarmısınvallahi foto çekmedim perşembe günü doktor kontrolüm var isteyene özel mesajla atarım o zaman çekip.. hala öksürmek hapşırmak işkence.. bu ne zaman geçer acaba
Ay çok güldürdün beni.. bilmiyorum ki öyleyim galiba yaptırmadan önce öldüm bittim günlerce destek istedim sizden yaptırdıktan sonrada ay ne zormuş die kafanızı şişirdimS
sankim birazcık da nazlımıyız ne
Yok canım sahsen ben süreci merak ediyorum. Herkesin iyileşme süreci başka bide foto paylaşabilsen ben çok sevinriim aşırı merak ediyorum seni :)Ay çok güldürdün beni.. bilmiyorum ki öyleyim galiba yaptırmadan önce öldüm bittim günlerce destek istedim sizden yaptırdıktan sonrada ay ne zormuş die kafanızı şişirdim
Rica etsem bende sonucu görebilir miyim. Ben bu süreci 2011 'de yaşadım. Şimdi uylukta basit bir düzeltme yapıldı. Ama sonuç ne olur şüpheliyim.Ay çok güldürdün beni.. bilmiyorum ki öyleyim galiba yaptırmadan önce öldüm bittim günlerce destek istedim sizden yaptırdıktan sonrada ay ne zormuş die kafanızı şişirdim
Seninki daha güzel olsun.ben mayıs 5 de oldum.ödem var hala ama korse filan kullanmıyorum.şükür şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.devlet ve araştırma hastanelerine güvenmiyor bazı arkadaşlar ama ben çooook memnunum.hatta bugün gene whatsaptan doktorum La konuştum.diz içi lipo istiyorum diye bayramdan önce ama doluymuş.diğer hafta çağırdı gel bakalım neler yapabiliriz sana dedi .bir kere yaptık gerisi gelecek galiba kızlarResimleini gördüm de maşallah çok iyi olmuş. Benimde durumum aynı senin gibi. Hatta senin karnından biraz daha fazla sarkık sanırım. Ama hem arka bel hemde göbeğin harika görünüyor. İnşallah bende aynı sonucu elde ederim. Nekadar oldu sen ameliyat olalı. Baya iyi durumda görünüyorsun. Arkadaşların başına gelenleri okudukça tedirginleşiyorum ama senin resmin moal oldu bana
Aha da bitti sayılır acıdı mı acıdı mıDikislerim alındı çok şükür :)
Aha da bitti sayılır acıdı mı acıdı mı
Korkudan ter içinde kalmıstım kastığıma değmezmiş hiç hissetmedim bile :)Aha da bitti sayılır acıdı mı acıdı mı
Aynısını bende dedimKorkudan ter içinde kalmıstım kastığıma değmezmiş hiç hissetmedim bile :)
Çok teşekkür ederim, inşallah doğumdan sonra 6 ay 1 sene ne kadar erken olırsa yaptıracağım inşallah,maaşallah siz çok iyi görünüyorsunuz darısı başıma,gitsin çatlaklarAllah sağlıkla bebeyinizi kucağınıza almayı nasip etsin..birçoğumuzun karnı hamileliklerden bozuldu..olsun hiç önemli deyil..ewlatlar için bozulan karın olsun:))bende üç hamilelik geçirdim..hiç kafayı takmayın..doğumunuzu yapın,emzirme sürecinizi bitirin,bu aradada fazla kilonuzu vermiş olursunuz..ameliyat zamanına kadarda burdan bilgi edinmiş olursunuz..bende Ercan beye ameliyat oldum..
Gayet iyiyim minik açılma var dikiş atıcak galiba yürüyüşlere başladım korse dışında normal hayatıma döndüm 6 kilo daha vermek için uğraşıyorumSabırsızlıkla bekliyorum cnm ağrın sancın nasıl umarım toparlamışsındır baya.
Geçmiş olsun benim dikislerim bu gün alındı neden acıldıki sizin dikişiniz amelyat olalı ne kadar olduGayet iyiyim minik açılma var dikiş atıcak galiba yürüyüşlere başladım korse dışında normal hayatıma döndüm 6 kilo daha vermek için uğraşıyorum
38 gün oldu galiba daha lohusayım :)Geçmiş olsun benim dikislerim bu gün alındı neden acıldıki sizin dikişiniz amelyat olalı ne kadar oldu
Ben kendim yaptım fazla yatamadım çocukların gösterileri falan vardı direnlerle gittim çabuk ayaklandım ondan olabilirGeçmiş olsun benim dikislerim bu gün alındı neden acıldıki sizin dikişiniz amelyat olalı ne kadar oldu
Anladım tekrar geçmiş olsunBen kendim yaptım fazla yatamadım çocukların gösterileri falan vardı direnlerle gittim çabuk ayaklandım ondan olabilir
Sanada geçmiş olsunAnladım tekrar geçmiş olsun