Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kıyamam yaaa.... Bir iki dikişten bişey olmaz şu eziyetten kurtulda
Dikiş düşer alınır.
Çok sağol inşallah düzgün kaynar artık başa gelen çekilir. Mesela Ağda yaptırırken de Çan'ımız acıyor onun gibi gözümü kapatıp sonuca odaklanacağım. İnşallah çektiğim son eziyet olur bu ameliyat ile ilgili

Neyse bugunlerde gececek sabret. Dikisten korkma onu bari bi zahmet uyusturup dikerler. Antibiyotik krem vermedi mi dr
Evet uyuşturacağım korkma diyor. Krem vermedi. Zaten gün aşırı kendi yaptı pansumanı ve her seferinde içine antibiyotik sıvı döktü. İnşallah bu son sıkıntı olur da size iyileşen göbeğimi gösteririm

İnşallah tüm cesaretini toplayıp yaptırırsın sen!
Haklısında bunca şeye rağmen insan iyileşmek istiyor ama bununla atlattığına şükür

Aynı sorun bende de var altı sert olduğu için dikiş atamadı Çarşamba tekrar gidicem

Aynı sorun bende de var altı sert olduğu için dikiş atamadı Çarşamba tekrar gidicem
Ben de salı ya da Çarşamba. Çok üzücü ve geçeceğini dilemekten dua etmekten başka çaremiz Yok. Süreci paylaşırsan sevinirim, inşallah ikimizin de sonucu yüz güldür de unuturuz bu günleri.

Benim 12. Gün çıkmıştı

İnşallah tüm cesaretini toplayıp yaptırırsın sen!
Haklısında bunca şeye rağmen insan iyileşmek istiyor ama bununla atlattığına şükür
Yaptıracağım ve güzel haberleri de vereceğim size inşallah, benim hala umudum var. Bu konunun 400 lü sayfalarında birini gördüm dikişleri patlamış. 3. Ay gayet mutlu ve memnun görünüyordu ümitlendim

Ben de salı ya da Çarşamba. Çok üzücü ve geçeceğini dilemekten dua etmekten başka çaremiz Yok. Süreci paylaşırsan sevinirim, inşallah ikimizin de sonucu yüz güldür de unuturuz bu günleri.
Sonuçtan o kadar memnunum ki hiç takmıyorum İnan 'dikiş atılınca çok çabuk iyileşiyormuş

Benim sadece karın germe ama emin ol yalnız değilsin. Hergün isyan ediyorum, keşke sarkık ve çatlak kalsaydı da bunları çekmeseydim diye

ah canıım kaçıncı günün şu an senin benim 17. günüm bitiyo hala yan yatamadım korseyi çıkarınca hiç duramıyorum vallahi ne zman biticek sanki hiç bitmicekmiş gibi hiç eskiye dönemicekmişim gibi.. ama pişman diilim o ayrı

Yaptıracağım ve güzel haberleri de vereceğim size inşallah, benim hala umudum var. Bu konunun 400 lü sayfalarında birini gördüm dikişleri patlamış. 3. Ay gayet mutlu ve memnun görünüyordu ümitlendim
Aaaa ama neden umitsizlige kapilacaksinki allah korusun daha nice sorunlar yasayanlar var oyle dusunme hepimizi allah korusun. Iyi duaunelim iyi olsun hem ayrica ic dikislerin saglammis. Dista da az bi kisim ilfahapli tamamen degil ki. Moralini bozma daha kotu olanlarda var onu dusun atlatacaksin bunu da

Korse yakmiyor mu terletmiyormu? Sabret bak cogu gitti azi kaldi. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. Az kaldi

Korse yakmiyor mu terletmiyormu? Sabret bak cogu gitti azi kaldi. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. Az kaldi

korseden yana sıkıntım yok çünkü çok şartladım kendimi korse olucak die.. ama hareket kısıtlılığı dik duramamak çok fena ya.. şöyle dışarı çıkıp saatlerce gezmek istiyorum nerdeeee hemen yoruluyorum zaten kamburum var gibi duruyo millet bakıyo diemiyosun da ameliyat oldum o yüzden böyleyim

kızlar ya 2 hafta sonra akrabamın düğünü var yani ameliyatım olalı tam 1 ay olmuş olucak sizce korsemi çıkarıp güzel bi elbise giyip gidebilir miyim hala kambur durur muyum ay ne zormuş iyileşme süreciiiiii ...

Çok teşekkür ederim ne güzel destek oluyorsun Güzel bir göbek resmî göndermek için sabırsızlanıyorum. Olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…