Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin ben daha once tüp mide ameliyatı oldum 1 sene de 61 kilo verdim ondan dolayı karın germe yerine hem kalça hem genital hemde karın gerildi 360 derece body lift deniliyor ameliyata hastanedeyıen yatağı dik pozisyona biraz ayarlayıp belimi biraz çıkıntılı ayarlıyordum benim belimdede dikişlerim olduğu için karın germe olanlar nasıl yatıyor bilmiyorum şimdide evdeçift yastık arkama yumuşak yastıklada belimi destekledik şimdilik dinleniyorum
Ayyy allah yardimcin olsun insallah dikislerinde bi sikinti olmaz. 360 olup ta hafif acilmasi olan arkadas var aramizda aman cok dikkat et.

Bu sigara olayı beni korkutmaya başladı :KK43: Bende günde bir paket içiyorum. Doktorum 1 hafta öncesinden hergün 5 e düşür dedi. Sonrasında da hergün 5 taneye izin verdi. Sanırım tamamen bırakmak dahaa mantıklı :KK43:

Ama tatlım sen sigara içiyormuşsun.yaralarında sorun yaşamanın en büyük sebebi bu.doktorlar sorumluluk almıyorlar sigara içiyorsan.ben bir ay öncesinden bıraktın ve hala tek bir nefes bile içmedim.çok ciddi reaksiyonları var dediler diye.ameliyat da sigara dan kurtulmama vesile oldu şükür hem sigaradan kurtuldum hem güzel bi göbüşüm oldu.inşallah çabucak iyileşir yaraların.
Ayy senin adina cok sevindim bir tasla iki kus vurdun. Sigara hucre yenilenmesini kotu etkiledihi icin iyilesme surecini etkiliyor

Bu sigara olayı beni korkutmaya başladı :KK43: Bende günde bir paket içiyorum. Doktorum 1 hafta öncesinden hergün 5 e düşür dedi. Sonrasında da hergün 5 taneye izin verdi. Sanırım tamamen bırakmak dahaa mantıklı :KK43:
Tamamen bırakmak en iyisi, birde nikotin Sakız'ları vat onları dene kriz gelirse mesela.

Doktor benden çok korktu tabii. O günden beri üstüme titriyor. Zira bu hem hastane hem doktor için yüzkarası bir durum, sicil lekesi yani. Düzelir diyor, endişelenme diyor ama mümkün olmuyor. Dikiş iltihap alınması için patlatılmasa zaten komalık olmak üzereydim. Mecbur patlatıp sıkarak çıkardı doktor. Sıkılan yer açık ve çöktü. Diğer dikişler normal iyileşme sürecinde, iç dikiş patlamadı sadece estetik görüntü berbat
Ayyy icim fena oldu valla iyi dayandin. Dikislerini patlatirken iltahabi cikarirken nasil dayandin

2. Sezeryanımda da sıkıntı yaşadım sigaradan ötürü :63: ALLAHIM BURDA SORUN YAŞAYAN HERKES İNŞALLAH HEMEN DÜZELİR BUNU KALPTEN SÖYLÜYORUM:KK19:
Amin bende ilk sezeryanimda dikislerim taa icten acilmisti distanda iltahaplanmisti. Ikincide de hafif iltahap oldu dikisimin ucunda iltahap birikti sikmaya calisinca da kisim kisim acilma oldu. Insallah bunda oyle seyler yasamam

Amin bende ilk sezeryanimda dikislerim taa icten acilmisti distanda iltahaplanmisti. Ikincide de hafif iltahap oldu dikisimin ucunda iltahap birikti sikmaya calisinca da kisim kisim acilma oldu. Insallah bunda oyle seyler yasamam
Yok ben okadar yasamadım sadece kanamam oldu dikişimde doktor oansuman yaptı antibiyotik verdi geçti çok hatırlamıyorum bile tam olarak ne olduğunu ama küçük bir delik vardı :KK43:

Yok ben okadar yasamadım sadece kanamam oldu dikişimde doktor oansuman yaptı antibiyotik verdi geçti çok hatırlamıyorum bile tam olarak ne olduğunu ama küçük bir delik vardı :KK43:
Haa evet seninki hafifmus dr benim dikislerimi girunce sinir krizi gecirmisti ben nekadar ozenle diktim nasil bu hale getirdin diye. Ultrasonda bakti rahimden acilmis dikis. Hatta ikinci hamileligimde oglum kıl payı kurtulmustu rahmimde acilmadan dolayi incelme olmus ikimce gebelikte de tam rahim incelen yerden delinmek uzereyken dogum oldu. Dr saniye farkiyla kurtuldun bebeginde sende dedi ayrica yasasan bile rahmini alirdik dedi

Haa evet seninki hafifmus dr benim dikislerimi girunce sinir krizi gecirmisti ben nekadar ozenle diktim nasil bu hale getirdin diye. Ultrasonda bakti rahimden acilmis dikis. Hatta ikinci hamileligimde oglum kıl payı kurtulmustu rahmimde acilmadan dolayi incelme olmus ikimce gebelikte de tam rahim incelen yerden delinmek uzereyken dogum oldu. Dr saniye farkiyla kurtuldun bebeginde sende dedi ayrica yasasan bile rahmini alirdik dedi
Neden olmuş peki allah allah

Sizinle aynı durumda olan @rain_355 arkadaşım var. Bukadar benzer herşeyiniz. Oda tüp mide ameliyatı oldu. 360 karın germe+meme büyültme onun msjlarına bakabilirsiniz. 1. Ayı doldu dikişeri kabuk tutmuş. Şuan herşeyi normal ağrı sızısı olmamıştı. Sadecee bacak içi lipodan dolayı yanmıştı.

Arkadaş foruma girebiliyor mu

X