Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Diren yoksa yıkanabilirsin bence dikişlerini ve göbek deliğini fönle kurutmayı unutma ama bu arada korktuğun kadar varmıymış ameliyat :) ben diyim iyileşme süreci ameliyattan zormuş valla

Canım ben 4 gün yıkanmıştım doktor öyle söyledi ve drenle beraber hemde...
Yıkanmak iyi geliyor...

Canım sen kaç kiloydun? Bu aralar benim de karnımda şişlik var oysa yediklerime dikkat ediyorum

Canım ben 4 gün yıkanmıştım doktor öyle söyledi ve drenle beraber hemde...
Yıkanmak iyi geliyor...
sağol canım ödemler insin başka da bişi istemem

Dört ay oldu hala şişlik mi var peki ne zaman geçer miş tam olarak ve korse kullanıyor musun?
korse hala kullanıyorum..çıkardığım zaman dahada şişiyorum..rahatsız oluyorum korsesiz..korseyede çok alıştım..kıyafetlerden belli olmayan korse kullanıyorum..
Ewt o şişlik ödemmiş..herkesin nasıl olur bilemem ama benim vücudum ödem çok tutar..

Benim de çok fazla ödem oluyor. Cumartesi dr gitmeyi planlıyorum. Çok dikkat ediyorum yediklerime.
Ben korseyi bir ayda çıkarmıştım baktım çok şişiyor iki hafta sonra geri taktım. İki ay bitti benim de ne zaman geçecek bilmiyorum u ödemler

Sonuç güzel olsunda varsın ödem olsun..e koyun derisi gibi yüzüldük,o deri kalktı karında neler neler oldu şişmesi çok normal..korse bu anlamda derinin yapışması için çok önemli..bol su ve yürüyüş çok iyi geliyor..bence kendi adıma konuşayım benim ödemler yakın zamanda pek geçmicek gibi..oruçda etkiledi tabi bu arada

Peki lipo var mı sizde?

Canım sen kaç kiloydun? Bu aralar benim de karnımda şişlik var oysa yediklerime dikkat ediyorum
Ben 68 kiloyla girdim ameliyata çıktığımda eve geldim baktım 70 olmuşum.şuan 70,500 ödem olsa giderdi bir ayda diye düşünüyorum.şimdi kilo vermeye çalışıcam ay aman ya dert bitmiyor kadın olmak zor iş vesselam

Bilmiyorum benim hemen farketmişti, 62 kilo ile girdim ameliyata çıktığımda yani eve gelince birbuçuk kilo fark etmişti eksi yani sonra bayağı dikkat ettim 59 oldum fakat iki haftadır dikkat etmedim diye yine verdiğim iki kiloyu aldım... hayatımız dikkat etmekle geçecek anlaşılan

korse benim vazgeçilmezim di valla dr çıkar dese de taktım ara ara onu çıkarınca bazen şişyordum:)
kilo ver tabi sonrası daha iyi duruyor inan artı dr izin verdimi sporda yap buradan arkadaşım emru görmüştüm geçen ay sporla resmen karın kası yapmış şok olmuştum :) artık yavaş yavaş şekle girersin ameliyat sonrası sıkıntılı süreç hop hemen herşey bitsin diyoruz büyle bişey yok eski halinimiz hemen unutabiliyoruz ara ara eski halimize bakmak lazım sonrada rahatlayayıp sabırla süreci tamamlamak lazım; ödem olur lipo varsa kesildil biçildik:)

Dört ay oldu hala şişlik mi var peki ne zaman geçer miş tam olarak ve korse kullanıyor musun?
canım olur kişinin bünyesine göre de değişir bende çok olmadı ödem ama vardı tabii hatta dedim doktorum lipo yapmamış mı :)))) bu dönemde dikkat etmek en iyisi gevşeme olup bi yemek yeme sevdası başlıyor :)

koyun derisi hahhaha deli ay okuyunca güldümm valla öyle sabır lazım sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…