Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım yazdım özel mesajına cevap panic yapma oluyor sertleşme ve kasılmalar bu arada çok sevindim mutlu olmana darısı olmak isteyenlerin başına

Kızlaaar beni merak etmişsiniz herkese selam şimdi nerden başlasam bilmem ki.. 2 haziran cuma taksim acıbademde karın germe ameliyatımı oldum doktorum leyla arvasdı.. lipo yok bende bilen biliyodur ama genede 6 saat sürmüş ameliyatım annemler dışarda korkmuşlar tabi her şey yolunda çok güzel geçmiş ameliyatım doktorum dikişlerinle 2 saat uğraştım dedi mezurayla altın oranına göre göbek deliğini yaptım falan dedi o yüzden bu kadar uzun sürdü dedi.. gel gelelim bana.. ilk gün pek bi şey yoktu ama 2. Gece ağrılarım ciddi arttı kas ağrısı aşırıydı.. 2 gece yattım hastanede şimdi eve geldim drenlerimi çıkardı.. çok şükür en zor günlerimi geride bıraktım ama şimdi farklı zor günler bekliyo sanırım beni kendim oturup kalkamıyorum bana yarım korse taktı bu arada.. göbeğimi bu gün gördüm muhteşemdi şimdilik benden bu kadar hepinizi öpüyorum

Ayy canım yaa çok sevindim senin adına
Ben çok merak ediyorum karnını umarım en kısa zaman da fotoğraf eklersin. 6 saatte bayağa sürmüş sen zaten 48 kiloydun
Darısı başıma inşallah Gözün aydın geçti bitti canım hayırlısıyla

izleme isteğini kabul ettim kusura bakma oldunmu olacakmıısın ameliyat burayı takip edemiyorum kaçırdıysam geçmiş olsun benim albümüm var senin varsa resimlerini görebilirmiyim
Ben aml olamadım. Ama karar verdim. Kışın olucam inşallah
Teşekkür ederim izlemeye aldığınız için

Çok geçmiş olsun güzelim.öyle benden bu kadar demekle olmuyor tabi napıyoruz taze taze resimler atıyoruz.korseni açtığında bi resmini çeksen de bizi merakdan kurtarsa. Süper olur.20 binin farkını görmek istiyoruz

Evet çok uzun sürdü gerçekten.. ama çok şükğr ilk 2 gece ağar geçti ama bitti.. sigara içmemenin faydaları drenlerimi hemen çekti.. tabikide hemen foto atıcam

Yok yoook merak etmeyin korsemi bi çıkarmaya başliim kendi kendime hemen foto atıcam ama ilk 2 gece baya zordu ya

Çok geçmiş olsun sevindim adınıza bende merak ediyorum leyla avrasın yaptığı amaliyati, tv de görmüştüm bayağı güzeldi,

Hayırlı olsun darısı basıma

dikey izmi ayyy ben yarın olacağım banada dr dikey iz dedi olmasın dedim ama olmuyormuş yarın son deniyeceğim olmasın diye seninki neden oldu

Çok geçmiş olsun sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum

dikey izmi ayyy ben yarın olacağım banada dr dikey iz dedi olmasın dedim ama olmuyormuş yarın son deniyeceğim olmasın diye seninki neden oldu
Bu dikey iz neden oluyor ben anlamadım.gerilecek deri fazla yok galiba sizlerde ondan mı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…