Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

izleme isteğini kabul ettim kusura bakma oldunmu olacakmıısın ameliyat burayı takip edemiyorum kaçırdıysam geçmiş olsun benim albümüm var senin varsa resimlerini görebilirmiyim
Canim beni de izlemeye alirmisin. Benimde ameliyat bayramdan hemen sonra. Zaman yaklastikca acabalarım ve endiselerim cogaldi

Canim beni de izlemeye alirmisin. Benimde ameliyat bayramdan hemen sonra. Zaman yaklastikca acabalarım ve endiselerim cogaldi

aldımmm hakkında hayırlısı olsun inş valla burada ve reelde olan çok arkadaşım var benim doktoruma ve başka doktorlara iç korkma yüz güldüren sonuçlar aldı %90 eğer problem büyükse ol kurtul

Slm neden dikey iz mecburı miş anlamadım ya hanı yatay dı izler...benim gördüklerim yataydı hep
Dikey iz yeterli deri fazlalığı yoksa bazı doktorlar yapıyor zaten bunu ameliyat öncesi diyorlar demeleri de gerekiyor; dikey iz denilen şey boydan boya dikey iz değil kafanız karışmasın

aldımmm hakkında hayırlısı olsun inş valla burada ve reelde olan çok arkadaşım var benim doktoruma ve başka doktorlara iç korkma yüz güldüren sonuçlar aldı %90 eğer problem büyükse ol kurtul
Cook ama cooook tesekkur ederim. Bazilarinin dikisleri dalgali yada biraz sezaryen izinin ustunden durmasi veni korkutmaya basladi. Insallah bende sonuctan cok mutlu ve memnun olurum. Cevremdeki herks kiziyor sacmalama ne amaliyati falan diyor. 112kilolara cikip suan 63kiloya inince malum karin karinliktan cikiyor ve asla erimek bilmeyen inatci ic ve dis basenlerim var onlari da lipo istiyirum

bişey değil 3 resmim var çok fazla yok bakabilirsin dediğim gibi ben çok memnunum pişmanlık yaşamadım her bünyede farklı seyir gösteribilir iyileşme durumu ya sen istiyorsan ve gerekli ise ol ben kimseyi dinlemem lipo olayı biraz sıkıntı dalgalanma ve gevşeme oluyor çok fazla yağ çekimi yaptırma tavsiyem

Benim basenler duzelsin baska bisey istemem oralar gozume cok batiyor basenden dolayi kiyafetlerin bedenlerini buyuk aliyorum mesela tunikler basenden dolayi 1 beden buyuk alip ustunu daralttiriyirum. Karnimdaki katlanmis deri de beni sinir ediyor dikis izin nasil duruyor gorebilirmiyim lutfen.

böyle başta diyoruz da ora düzelsin bura şöyle olsun izede takılmam gevşemeye de zaman geçince takıyorsun tabi sen bilirsin benim iki basen lipo geçmişim var iç bacağa üstüne para verseler elletmem mesela çünkü sarkma oldu iki kere oraya yag dolgusu yaptırdım aldıracaksan da dr ile net konuş sorunları baştan desin, albüme yorum yazmışsın cevapladım tşkler darısı başına daha güzeli senin olsun, dikiş izim yanlarda sıfır iz ortada kalan izim vardı bikini içinde kalan iz dövme var bende iz bana bakıp yada başkasının sonucuna kendinde böyle olur diye düşünme sakın aynı dr ye olan arkadaşlarım da bile farklı iz iyileşmesi

Slm cahanel nasilsin. Sen anladihim kadariyla amleiyaat olmussun fakat sikintilar olmus. Hangi operasyonlari oldun ve sikintilarin nedir cok merak ettim. Veni de izlemeye alirmisin lutfen bende bayram sinu karingerme ve lipo olacagim ama cok endiselenmeye basladim

Gecmis olsun benim lipo ve goz kapagi karin germe 2,5 saat surmustu en kisa suren ameliyatim oldu neden se ..kesinlikle guzel olmustur leyla hanimin sonuclarini gormustum harikaydi umarim seninki de oyle olur agrisiz surecler dilerim bende merak ediyorum iyilesince resim eklemeyi unutma

Benim ic basenden az aldiracam dis basenler sikintili bende az aldirinca olmaz umarim.seninde mi basenlerin buyuktu iki kez lipo oldun

dikey izmi ayyy ben yarın olacağım banada dr dikey iz dedi olmasın dedim ama olmuyormuş yarın son deniyeceğim olmasın diye seninki neden oldu
Benimde olmamaliydi aslinda nedense oldu ve camasir disinda kaldi malesef ..
Deri yetismemis demisti ama gel gorki su an karimdaki deri fazlaligi katlantilar eskisi gibi demekki bende hala deri var ki bazi doktorlar yeniden gerilmesi lazim diyorlar.. umarim sizin olmaz dikey iziniz olursa bile camasir icinde olsun en azindan

Neeee bunca operasyon 2.5 saat milipo nerelere yapildi. Tam Karin germe olmadi mi? Kac kiloyla girdin boyun kac. Ben 163cm 63kg bayramam kadar 3 4 kg gider insallah. Beni izlemeye alirmisin nolur.

Benim ic basenden az aldiracam dis basenler sikintili bende az aldirinca olmaz umarim.seninde mi basenlerin buyuktu iki kez lipo oldun

yok ilkinde ki klasik lipo idi iç bacakta sarka ve dışta orantısızlık dış çıkıntılar vardı revizyonda hem dıştan yağ alındı hemde iç tarafa yağ kök hücre yapıldı kendine iyi bak sorunsuz süreçler diliyorum.

Ameliyattan sinra kilo aldin mi.

Tsk ederim ben tum karin germe ce goz kapagi amzliyati oldum bundan oncede diklestirme ve silikon ameliyati oldum cok sukur memeden yana sorun yok AMA karnim dan memmun degilim tekrar olmam lazim resimleri gorursen sikintilarimi anlarsin izliyorum

Cok tesekkur edeerim. Allah razi olsun insallah guzel olur yillarca hayalini kurdum umarim hayal kiriklihi yasamadan hayallerime kavusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…