Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yani ne diyimki,ameliyat günüde gelmiş çatmış. Keşke başka doktorlarla da görüşseydiniz fikir alıp öyle karar verseydiniz..
Benimde çok fazlalığım yoktu,buna rağmen dikey izsiz oldu. İlk mini karın germeye karar vermiştik zaten,çok fazlalık olmadığı için. Ama göbek fıtığının onarılması gerekti ve bu mini germe ile olmazdı... İstediğimde fit gergin bir vücuttu. Bu yüzden tam germeye döndük,çünkü iç kasların onarılması dikilmesi gerekiyordu...
Ameliyattan sonra çok yatmak iyi değil evet. Hastahanedede ilk kalkıştan sonra bol bol yürümeniz istenecek.
Sezeryanı bilmiyorum,normal doğumdu benimkiler..
dün sordum tekrar deniycem ama dümdüz yapmak istemiyor doku tutmazsa diye off ya
Yani ne diyimki,ameliyat günüde gelmiş çatmış. Keşke başka doktorlarla da görüşseydiniz fikir alıp öyle karar verseydiniz..
Benimde çok fazlalığım yoktu,buna rağmen dikey izsiz oldu. İlk mini karın germeye karar vermiştik zaten,çok fazlalık olmadığı için. Ama göbek fıtığının onarılması gerekti ve bu mini germe ile olmazdı... İstediğimde fit gergin bir vücuttu. Bu yüzden tam germeye döndük,çünkü iç kasların onarılması dikilmesi gerekiyordu...
Ameliyattan sonra çok yatmak iyi değil evet. Hastahanedede ilk kalkıştan sonra bol bol yürümeniz istenecek.
Sezeryanı bilmiyorum,normal doğumdu benimkiler..
resimlerinizi görebilirmiyim

merhaba, yaptıran arkadaşlar ; bu operasyonun aşağı yukarı maliyeti nedir ?

Canim sen sadece karin germe mi oldun lipo da varmi? Olali nekadar oldu simdi dikislerin nasil? Lutfen gorebilirmiyim benim ameliyatta yaklastikca icimi bi korku sardi

Hiç korkma ameliyatlar genelde başarılı oluyor
Ağrı ve acı minimum oluyor, yani bende minimum acı ve ağrı oldu.
Sonuç güzel oluyor dümdüz bir karın... Basen ve bacaklar inceliyor...
Özelden foto gönderdim:KK54:

S ü p e r O l m u ş!!!
Basenler falan erimis resmen dikis yerinde tam yerinden olmus. Kac kilo yag aldilar senden

Cnm şu özelden fotoyu bende alabilir miyim. Eylül ekim gibi düşünüyorumda ameliyat olmayı :)

Yeni ameliyat olanlara cokkk gecmis olsun

Assyya Assyya hosgeldin canim nasilsin ozelden yazmisin yeni gordum bu aralar pek girmuyorum buraya boyle daha iyi :KK66: ben ayniyim tzkrar ameliyat olmam gerek olamadim henuz ucreti biriktiremedim tatilden dolayi vs..
hem ameliyat parasini hem bir dava icin para biriktiriyorum turkiye gelince ikisini halledecem ins :KK66:

Kizlar benimde dikey izim camasir icinde kalacak demisti doktor ama bikini giydigimde hem o dikey iz ortada hem gobegimin etrafinda ki dikisler belli goren nolmus karnina diye soruyor :KK14:
Seneye butun ameliyatlarimi yaptiracam burun karin belkide alt yuz germesi :-)

Yeni ameliyat olanlara cokkk gecmis olsun

Assyya Assyya hosgeldin canim nasilsin ozelden yazmisin yeni gordum bu aralar pek girmuyorum buraya boyle daha iyi :KK66: ben ayniyim tzkrar ameliyat olmam gerek olamadim henuz ucreti biriktiremedim tatilden dolayi vs..
hem ameliyat parasini hem bir dava icin para biriktiriyorum turkiye gelince ikisini halledecem ins :KK66:

Kizlar benimde dikey izim camasir icinde kalacak demisti doktor ama bikini giydigimde hem o dikey iz ortada hem gobegimin etrafinda ki dikisler belli goren nolmus karnina diye soruyor :KK14:
Seneye butun ameliyatlarimi yaptiracam burun karin belkide alt yuz germesi :-)
Kesinlikle dava açın bencede :bicak:
Çok iyi bir doktor bulup herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. O da şimdilik nazar boncuğunuz olsun.:nazar:

X