dün sordum tekrar deniycem ama dümdüz yapmak istemiyor doku tutmazsa diye off yaYani ne diyimki,ameliyat günüde gelmiş çatmış. Keşke başka doktorlarla da görüşseydiniz fikir alıp öyle karar verseydiniz..
Benimde çok fazlalığım yoktu,buna rağmen dikey izsiz oldu. İlk mini karın germeye karar vermiştik zaten,çok fazlalık olmadığı için. Ama göbek fıtığının onarılması gerekti ve bu mini germe ile olmazdı... İstediğimde fit gergin bir vücuttu. Bu yüzden tam germeye döndük,çünkü iç kasların onarılması dikilmesi gerekiyordu...
Ameliyattan sonra çok yatmak iyi değil evet. Hastahanedede ilk kalkıştan sonra bol bol yürümeniz istenecek.
Sezeryanı bilmiyorum,normal doğumdu benimkiler..
resimlerinizi görebilirmiyimYani ne diyimki,ameliyat günüde gelmiş çatmış. Keşke başka doktorlarla da görüşseydiniz fikir alıp öyle karar verseydiniz..
Benimde çok fazlalığım yoktu,buna rağmen dikey izsiz oldu. İlk mini karın germeye karar vermiştik zaten,çok fazlalık olmadığı için. Ama göbek fıtığının onarılması gerekti ve bu mini germe ile olmazdı... İstediğimde fit gergin bir vücuttu. Bu yüzden tam germeye döndük,çünkü iç kasların onarılması dikilmesi gerekiyordu...
Ameliyattan sonra çok yatmak iyi değil evet. Hastahanedede ilk kalkıştan sonra bol bol yürümeniz istenecek.
Sezeryanı bilmiyorum,normal doğumdu benimkiler..