evet arkadaşım zamanla ağrılar azalıyor ve yorgunlukla sertleşen gerilen kaslarda düzeliyor ben tamaman eski hayatıma döndüm hatta dün bakalım köprü kurabiliyormuyum dedim çok çok az bir ağrı oldu karın kaslarında ama yapabildim :))))) bence aşırıya gitmeden karın kaslarını çalıştırsan daha çabuk önlersin şişmeleri bana öyle geliyor çünkü karın kaslarındaki gerilme hissi devam ettiği sürece ağrılarda devam ediyor
revizyonu bende düşünüyorum ama kasımda olur ancak .ben ince eliyen sık dokuyaan biriyim burada yazılarımı başından takip edenler bilir belki mormalde bakan bir kişinin fark edemeyeceği bir iki takıntım var dr umlada paylaştım bunu gereğini yaparım dedi . bende büyük sıkıntılar yaşadım korkuları göze aldım bu sebeple sorunsuz olsun istiyorum ve revizyon yapılacak kasım gibi dikişlerimde hiç sorunyok ne kabartı ne şişlik .ben malesef bir simetri hastasıyım bel oyumumda milimetrik bir fark var sadece . umarım kasıma kadar düzelirde gerek kalmaz düzelmesini istediğin sorun bu
sevgiler
AYYY lımoncum yaa alemsın mılımetrık fark mı? yanı kıloları verdın,amelıyatı oldun mıs gıbı oldun , mm lık hesaplara mı takıldın? benım 60 ken nıye 58 olamıyorum dıye debelenmelerım aklıma geldı