Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

evet arkadaşım zamanla ağrılar azalıyor ve yorgunlukla sertleşen gerilen kaslarda düzeliyor ben tamaman eski hayatıma döndüm hatta dün bakalım köprü kurabiliyormuyum dedim çok çok az bir ağrı oldu karın kaslarında ama yapabildim :))))) bence aşırıya gitmeden karın kaslarını çalıştırsan daha çabuk önlersin şişmeleri bana öyle geliyor çünkü karın kaslarındaki gerilme hissi devam ettiği sürece ağrılarda devam ediyor

revizyonu bende düşünüyorum ama kasımda olur ancak .ben ince eliyen sık dokuyaan biriyim burada yazılarımı başından takip edenler bilir belki mormalde bakan bir kişinin fark edemeyeceği bir iki takıntım var dr umlada paylaştım bunu gereğini yaparım dedi . bende büyük sıkıntılar yaşadım korkuları göze aldım bu sebeple sorunsuz olsun istiyorum ve revizyon yapılacak kasım gibi dikişlerimde hiç sorunyok ne kabartı ne şişlik .ben malesef bir simetri hastasıyım bel oyumumda milimetrik bir fark var sadece . umarım kasıma kadar düzelirde gerek kalmaz düzelmesini istediğin sorun bu
sevgiler

AYYY lımoncum yaa alemsın mılımetrık fark mı? yanı kıloları verdın,amelıyatı oldun mıs gıbı oldun , mm lık hesaplara mı takıldın? benım 60 ken nıye 58 olamıyorum dıye debelenmelerım aklıma geldı:KK52:

arkadaslar
c.tesı gunu doktor muayene randevum var? sormak ıstedıgınız sorular varsa sorabılırım?
kendım ıcın bın tane hazırladım zaten de yınede aklınızda olsun

herkeze mrh cuma günü kontrole gittim kızlar herşey yolunda kızlar maşallah bende dikiş kalmadı erimişler kırmızı bir çizgim var 2hafta daha bepanten kullanacağım ve korse ondan sonra iz için krem kullanacağım doktorum dedi doktorum bu aml tecrübe işi olduğunu bu yüzden aml süremin bukadar kısa sürdüğünü iyileşmeminde kısa sürme sebebinin bu olduğunu söyledi benim ödemim hiç olmadı çok samimi söylüyorum ağrımda hiç olmadı sedakat rahay ol doktorumuz çok tecrübeli eğik yürüme işine gelince psikolojik olarak kendini zorlamamak adına 2 hafta yürüdüm diyebilirim kormayın kızlar yeterki doktorunuz tecrübeli olsun ayrıca izimin boyu gazlı bezi uzunlamasına açıp karnıma koyunca tamamen kapanıyor yani uzun değil kendinize iyi bakın en yakın zamanda kavuşmak dileğiyle öptüm
merhaba yazıcı1975 ameliyatını hangi şehir de ve kime olmuştun ?

merhabalar herkeze tatil bitti ve geri döndüm. Tatil yaptımmı anlamadım oğlumun peşine koşmaktan yüzeyi denedim o da olmadı çok feci ağrı girdi karnıma korktum zorlamadım o yüzden. Benim de bu sıralar sert kaslarım sağ tarafım daha fazla şiş ve zaman zaman ağrı hissediyorum birde gaz ve kabızlık sorunum oldu sanki aml olmamış gibi gezdim kocaman bir göbekle tatilde acayip moralim bozuldu.
şimdi evdeyim tekrar diyete başlamayı düşünüyorum yavaş yavaşta spor yapıcam. Hamilelik öncesi bağırsak problemlerim oldu uzun süre aynı günlere dönmek istemiyorum. Doktor doktor gezmiştim o dönem en sonunda stressten kaynaklı hassas barsak sendromu deyip çıkmışlardı. Izindeyim ama işe erken mi dönsem diye düşünmeye başladım çok bunaldım ben. Senin dediğin gibi hazirandacım çok sıkıldım ve özgürlüğümü geri istiyorum bende :KK4:

merhaba bende karın germe ameliyatı olmak istiyorum günlerdir burdaki yorumları okuyorum. Siz ameliyatınızı nerde kime oldunuz tavsiye edebilir misiniz ? şimdiden tşk ederim

gunaydın kızlar :KK71:
Bugün nasılız umarım herkeste herşey yolundadır :KK54: Ayseryücel hanım ne yaptı acaba aml. Nasıl geçti çok meraktayım :44:
Ben küçük bir bebeğin hergün yeni bişi öğrenmesi gibi sevinçliyim :emir_bebek: Bugünde tek başıma wc de işimi hallettim :kk77: Kötü haber sıkıntılarım yetmiyo gibi 5 gün önceden adet oldum :KK14: Neyse hepsi bi arada gelip geçicek inş.
özelden msjlarınız atıldı fiyat isteyen arkadaşlar :KK34:

ya bu msjları yazıyorum yazıyorum ama kimseden bir yanıt alamıyorum. Haziranda çok geçmiş olsun cnm sen kime ameliyatını oldun izmir de mi oldun tavsiye edebilir misin ? Bende izmir de yaşıyorum ve doktor araştırıyorum yardımcı olursan sevinirim

ya bu msjları yazıyorum yazıyorum ama kimseden bir yanıt alamıyorum. Haziranda çok geçmiş olsun cnm sen kime ameliyatını oldun izmir de mi oldun tavsiye edebilir misin ? Bende izmir de yaşıyorum ve doktor araştırıyorum yardımcı olursan sevinirim

merhaba arkadaşım.
evt izmirde yaşıyorum ve aml. ufuk bilkay yaptı başka dr. hiç araştırmadım yıllardır bildiğim ve adını sık duyduğum biriydi ve çok doğru bir karar vermişim çok memnun kaldım hem fiyatıda çok uygundu diğer dr.lara göre kendisi alanında kendni yetiştirmiş ve kanıtlamış bir dr. ben şahsen izmirde tek geçerim estetikte :KK68:
başka sorun olursa çekinme ltfn severek yardımcı olurum :KK71:

Merhaba haziranda benim çok fazla ağrım olmuyor eskisi gibi. Ama şu şişkinlik beni deli ediyor. Biraz masaj yapınca yayılıyor sanki. Sabah daha inmiş oluyor akşam ise korkunç şişiyor. Ayrıca sana katılıyorum ilk zamanlar daha azdı. Bunun 1. sebebi bence tabii, kendimizi çok yormuyorduk 2. si de sıcaklar 3. sü de korse olabilir diye yorum yapıyorum. Ama bir an önce bitsin istiyorum. İzim eskisine göre daha iyi, ama dikişin bitim yerlerindeki kabartılar azalmakla beraber hala var. Sanırım revizyon gerekecek öyle kalmasını istemem.

merhaba akocum dediklerine kesinlikle katılıyorum başka sebeb yok zaten
ayrıca maşallah dicem ama ayın 9 .unda 3 ayımı doldurdum günden beri çok şey değişti bende 1-2 hafta önceki sıkıntılar yok denicek kadar azaldı :nazar:
benim revizyon gerektiricek bişim yok neyseki kabartı filan hiç olmadı tamamen düz dikişlerim .
enroyse yanılmıyosam karnınız düzmü diye sormuşsun şahse benim sarkık bölgemin tamamı alından dolayı evt tamamen düz diyebilirim zaten zayıflamış sadece sarkıklıktan şikayet ediyordum ben onuda kesip atarak kurtulduum :KK1:

merhaba bende karın germe ameliyatı olmak istiyorum günlerdir burdaki yorumları okuyorum. Siz ameliyatınızı nerde kime oldunuz tavsiye edebilir misiniz ? şimdiden tşk ederim

Merhaba canım ben İzmit'te yaşıyorum ve Kocaeli Acıbadem hastanesinde Dr. Abdullah Etöz'e ameliyat oldum.

merhaba akocum dediklerine kesinlikle katılıyorum başka sebeb yok zaten
ayrıca maşallah dicem ama ayın 9 .unda 3 ayımı doldurdum günden beri çok şey değişti bende 1-2 hafta önceki sıkıntılar yok denicek kadar azaldı :nazar:
benim revizyon gerektiricek bişim yok neyseki kabartı filan hiç olmadı tamamen düz dikişlerim .
enroyse yanılmıyosam karnınız düzmü diye sormuşsun şahse benim sarkık bölgemin tamamı alından dolayı evt tamamen düz diyebilirim zaten zayıflamış sadece sarkıklıktan şikayet ediyordum ben onuda kesip atarak kurtulduum :KK1:

Slm Hazirandacım senin adına çok mutlu oldum :nazar: . Benim de 3 ayın dolmasına 13gün var inşallah sıkıntılar azalır. İki gündür korsemi takıyorum gündüzleri arasıra ve gece tamamen. Sanki biraz faydası oldu. Bir de kardeşime masaj yaptırıyorum. Şişlikler biraz daha indi gibi.:KK9:

merhaba kızlar üç ay bitti dr umla görüştüm hallaa iyleşme devam ediyor dedi birşeyler söylemek için erken dedi .herşey çok güzel ağrılar yok denecek kadar az sporumu yapıyorum 10 kilo verdim aml .olduğumdan bu yana. artık eski pantolonalarımı morel olsun diye giyip çıkartıyorum :)) kendimi yeniden sevmeye başladım giyinmekten korkmuyorum saklayacak bir göbeğim yok .karnımı içime çekmekten yada oturduğum zaman kambur durmaktan kurtuldum isteyen herkeze ALLAH nasıp etsin
meşakkatli fakat sonu çok tatmin edici bir süreç sabırla hergün biraz daha güzelleşiyor görüntünüz
sevgiler

limoncum uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum takip ediyorum. Ne güzel aml.nız oldu zor günler yaşadınız ama sonuçtan memnun kalmak herşeyi unutturuyor bunu güzel paylaşımlarınızdan anlayabiliyorum.Sonuçtan memnun kalmak herşeyden güzel. Dilerim daha da güzel olur.Sen çok araştırma yaptın bunu iyi biliyorum .Güven konusu önemli izmir de tavsiye edebileceğin bir doktor var mı ? Ufuk Bilkay var haziranda ona ameliyat olmuştu ama en son yazdıklarınla kafamda soru işaretleri oluştu. Sen doktorun için gözü kapalı tavsiyede bulunuyorsun.Canım sen Prof.Dr fuat Yüksel de olmuştun değil mi. Keşke senin gibi güvenebileceğim bir doktor çıksa karşıma

iyiakşamlar arkadaşlarım :KK71:
herkes nasıl biraz göz gezdirdim şikayetler devam ediyor sanırım nolucak bu halimiz :44:
benm bugün itibariyle 3. ayım bitti nasılmıyım kısaca şunu söylicem ben ne zamanki eğilip kalktımda,gerildiğimde ,hızlı yürüdüğümde ,fazla yediğimde v.s bi çok durumu yaşadıktan sonra kaslarda ağrı,gerginlik ,şişlik ve sertlik olmassa ozaman iyiyim dicem :KK36: ilk zamanlarda sanki daha azdı bu tür şikayetlerim noluyo böyle bi anlasam
aml. olmak isteyen arkadaşlara olumsuz şeyler düşündürmek istemiyorum ama gerçekleride asla saklıyamam çok düşünün öyle karar verin derim .bana sorsanız geriye dönme şansın olsa olurmuydun inanın 1 dk düşünmezdim olmak için ama sizde hakverirsinizki normal hayata dönmek tek sıkıntımız bizlerin artık elim kasımda dolaşmak istemiyorum şimdilik benden haberler bu kadar ha bu arada izimde aynı duruyo işte biz birbirimize alıştık görmezden geliyorum artık :KK1:
hepinize sağlıklı günler dilerim :KK54:

Haziranda moralini bozma lütfen kolay bir ameliyat yaşamadınız gerçekten cesaretinize hayran kaldım. İnsan sarkık çatlak bir karınla gezmekten bıkıyor.Yazın atletsiz yaşamayı özledim Göbeğim gözükecek diye saklamaktan yoruldum. En kötüsü de herkes bikiniyle denize girerken ben ananem bile giymezken mayoyla dolaşmaktan sıkıldım. Ama şu da var ki bu ameliyat gerçekten çok zor bir ameliyat bu riskleri gözönünde bulundurarak olmak çok cesaret ister. Ben burda ameliyat olan arkadaşlara cesaretlerinden dolayı hayranım. İstemek ayrı bunu uygulamak apayrı. Bende uygulamak istiyorum. İzmir de yaşıyorum ve şuan dr olarak ufuk bilkay var başka bir isim yok gibi samimiyetine inanaraktan bana yürekten bu doktoru tavsiye edebilir misin .? Bu benim için çok önemli makalelerini okudum beni hastalarımdan araştırın sorun diyor. Sen bu sıkıntıları yaşayan biri olarak ne tavsiye edersin bana.. Şimdiden çok teşekkür ederim.İnş. bende kısa zamanda hayallerime kavuşurum Özgüvenim yerime gelir .Benim bu yüzden evliliğim bitti :KK43:

iyiakşamlar arkadaşlarım :KK71:
herkes nasıl biraz göz gezdirdim şikayetler devam ediyor sanırım nolucak bu halimiz :44:
benm bugün itibariyle 3. ayım bitti nasılmıyım kısaca şunu söylicem ben ne zamanki eğilip kalktımda,gerildiğimde ,hızlı yürüdüğümde ,fazla yediğimde v.s bi çok durumu yaşadıktan sonra kaslarda ağrı,gerginlik ,şişlik ve sertlik olmassa ozaman iyiyim dicem :KK36: ilk zamanlarda sanki daha azdı bu tür şikayetlerim noluyo böyle bi anlasam
aml. olmak isteyen arkadaşlara olumsuz şeyler düşündürmek istemiyorum ama gerçekleride asla saklıyamam çok düşünün öyle karar verin derim .bana sorsanız geriye dönme şansın olsa olurmuydun inanın 1 dk düşünmezdim olmak için ama sizde hakverirsinizki normal hayata dönmek tek sıkıntımız bizlerin artık elim kasımda dolaşmak istemiyorum şimdilik benden haberler bu kadar ha bu arada izimde aynı duruyo işte biz birbirimize alıştık görmezden geliyorum artık :KK1:
hepinize sağlıklı günler dilerim :KK54:

Haziranda moralini bozma lütfen kolay bir ameliyat yaşamadınız gerçekten cesaretinize hayran kaldım. İnsan sarkık çatlak bir karınla gezmekten bıkıyor.Yazın atletsiz yaşamayı özledim Göbeğim gözükecek diye saklamaktan yoruldum. En kötüsü de herkes bikiniyle denize girerken ben ananem bile giymezken mayoyla dolaşmaktan sıkıldım. Ama şu da var ki bu ameliyat gerçekten çok zor bir ameliyat bu riskleri gözönünde bulundurarak olmak çok cesaret ister. Ben burda ameliyat olan arkadaşlara cesaretlerinden dolayı hayranım. İstemek ayrı bunu uygulamak apayrı. Bende uygulamak istiyorum. İzmir de yaşıyorum ve şuan dr olarak ufuk bilkay var başka bir isim yok gibi samimiyetine inanaraktan bana yürekten bu doktoru tavsiye edebilir misin .? Bu benim için çok önemli makalelerini okudum beni hastalarımdan araştırın sorun diyor. Sen bu sıkıntıları yaşayan biri olarak ne tavsiye edersin bana.. Şimdiden çok teşekkür ederim.İnş. bende kısa zamanda hayallerime kavuşurum Özgüvenim yerime gelir .Benim bu yüzden evliliğim bitti :KK43:

merhaba arkadaşım.
evt izmirde yaşıyorum ve aml. ufuk bilkay yaptı başka dr. hiç araştırmadım yıllardır bildiğim ve adını sık duyduğum biriydi ve çok doğru bir karar vermişim çok memnun kaldım hem fiyatıda çok uygundu diğer dr.lara göre kendisi alanında kendni yetiştirmiş ve kanıtlamış bir dr. ben şahsen izmirde tek geçerim estetikte :KK68:
başka sorun olursa çekinme ltfn severek yardımcı olurum :KK71:

çok teşekkür ederim haziranda. En kısa zamanda Dr.ufuk bilkay dan randevu alıp kendisiyle yüzyüze görüşmek istiyorum.Sürekli yazdıklarınızı okuyorum inanın bana yaşadığınız her anlarınızı bende yaşamış gibi oldum. Kendimi her şeye alıştırıyorum. Kolay bir aml değil hemde hiç değil ama sarkık bir göbekle gezmekte hiç iyi değil . Şimdiki durumun nasıl haziranda olumsuzluk varmı

Merhaba canım ben İzmit'te yaşıyorum ve Kocaeli Acıbadem hastanesinde Dr. Abdullah Etöz'e ameliyat oldum.

tşk ederim canım çok geçmiş olsun dilerim çok hızlı iyileşme süreci yaşarsın. Ben izmir de yaşadığımdan dolayı bu ameliyatı izmir de yaptırmak daha mantıklı olacak. Aksi durumlarda hemen doktorla iletişime geçmek gerekebilir diye düşünüyorum. İnş bende hayırlısıyla ameliyatımı sağlıklı bir şekilde olup sizlerle burda paylaşabilirim

tşk ederim canım çok geçmiş olsun dilerim çok hızlı iyileşme süreci yaşarsın. Ben izmir de yaşadığımdan dolayı bu ameliyatı izmir de yaptırmak daha mantıklı olacak. Aksi durumlarda hemen doktorla iletişime geçmek gerekebilir diye düşünüyorum. İnş bende hayırlısıyla ameliyatımı sağlıklı bir şekilde olup sizlerle burda paylaşabilirim

Bence de kendi yaşadığın yerde olmak en mantıklısı, İzmir gibi büyük bir şehirde bir çok alternatifin var, benim dr seçeneklerim azdı. Neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum aynı şeyleri hepimiz yaşadık. Karar vermek en zor kısmı. Benim tavsiyem mümkün olduğunca çok doktorla görüş ve ayrıntılı bir şekilde neler yaşayacağın konusunda bilgi al, eğer varsa o doktora aml olmuş kişilerle konuş. Bir dr için genelde memnun kalınsa bile sonuçlar kişiden kişiye değişir ayrıca beklentilere göre de değişir. İşin en zor kısmındasın umarım kendi içine sinecek güveneceğin bir doktor bulup en kısa sürede istediğin görünüme kavuşursun.

limoncum uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum takip ediyorum. Ne güzel aml.nız oldu zor günler yaşadınız ama sonuçtan memnun kalmak herşeyi unutturuyor bunu güzel paylaşımlarınızdan anlayabiliyorum.Sonuçtan memnun kalmak herşeyden güzel. Dilerim daha da güzel olur.Sen çok araştırma yaptın bunu iyi biliyorum .Güven konusu önemli izmir de tavsiye edebileceğin bir doktor var mı ? Ufuk Bilkay var haziranda ona ameliyat olmuştu ama en son yazdıklarınla kafamda soru işaretleri oluştu. Sen doktorun için gözü kapalı tavsiyede bulunuyorsun.Canım sen Prof.Dr fuat Yüksel de olmuştun değil mi. Keşke senin gibi güvenebileceğim bir doktor çıksa karşıma
merhaba canım evet burada bütün yaşadıkalrımı paylaşıyoruz ben bu topikte yazılanmar olmasa asla böyle bir alm cesarette edemezdim haberim bile olazdı .çok araştırdım doğru söyluyorsun tam bir buçuk sene çok fazla dr ile görştüm ako bu konuda çok doğru tavsiyede bulunmuş tek bir dr ile değil bir çok dr ile görüşmeni bende tavsiye ederim şunu da yazmak isterim kız kardeşim izmirde yaşıyor ve 2 yaşındaki oğlunun yüzü yandı doç .dr adnan menderes beyde aml oldu tabii uzun süre hastanede yatınca dr beyin diğer astaları ilede görmüş kareın germe ve meme aml .olan hastalarının memnuniyetinden bahsediyordu eğer fırsat bulursan adnan beylede görüş derim .
herhangi bir zorununluluk olmadan aml olmaya karar vermekte aml .sonrası sıkıntılı dönemi atlatmakta hepmiz için zor bir süreç oldu tabiki memnun olmak yaşadıklarımıza değmesi tek arzumuz umarım sizlerde doğru kişileri bulur ve aml olursunuz sonrası çok güzel çünkü
sevgiler

herkese gunaydın, ıyı haftalarrrr
amelıyat ıcın ilk kez tavsıye uzerıne gıttıgım dr. ile gorustum, bu benım ılk gorusmem.rahat gectı,hatta kasımın basında amelıyat gunu bıle aldım:) mutlu ve heyecanlıyım. adam benı anladı,yanlız 3 ay aralıklarla 2 amelıyat olmalısın dedı, once karın germe ve bacak ıcı sonra meme kucultme ve bacak germe, fıyatı ıcın de bısı dedı ve hıc fıkrım yok, ozel mesaj da atamıyorum , lımonnn burdaysan sana sormak ıstıyorum, aslında burada da yazılıyor mu? az mı cok mu, tabıkı az degılde benı anlamasını neler yapılacagı konusunda bılgı vermesı ok, resımler fena degıl dı ama daha ıyısı olabılırmıydı dıye de dusunmedım degıl, fuat yuksel ıle de gorusup kara verecegım sanırım,2 dr. yeter kafamı karıstırıp ertelemekden se.revızyon fılan herseyı sordum, hıc gerek kalmadıgını soyledı, doc. bu arada.cok ıyı bır hastanede,evıme de yakın.nasıl heyecanlıyım anlatamam su ankı hedefım 2 ayda 10 kg vermek,ama garıp gelense ıstersen su anda bıle yapabılırım amelıyatını dedı ve anlattı nasıl gıdecegını kıloların, ve senın mıladın olacak dedı, uffffffffffffffff..mutluyum ama ya garıp bıcımde.

Bence de kendi yaşadığın yerde olmak en mantıklısı, İzmir gibi büyük bir şehirde bir çok alternatifin var, benim dr seçeneklerim azdı. Neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum aynı şeyleri hepimiz yaşadık. Karar vermek en zor kısmı. Benim tavsiyem mümkün olduğunca çok doktorla görüş ve ayrıntılı bir şekilde neler yaşayacağın konusunda bilgi al, eğer varsa o doktora aml olmuş kişilerle konuş. Bir dr için genelde memnun kalınsa bile sonuçlar kişiden kişiye değişir ayrıca beklentilere göre de değişir. İşin en zor kısmındasın umarım kendi içine sinecek güveneceğin bir doktor bulup en kısa sürede istediğin görünüme kavuşursun.[/QUO

tşk ederim akocum çok haklısın tek bir dr la olmaz araştırıyorum.İnş. dediğin gibi olur en kısa zamanda iyi bir doktorda sonucu içime sinecek şekilde olur.

merhaba canım evet burada bütün yaşadıkalrımı paylaşıyoruz ben bu topikte yazılanmar olmasa asla böyle bir alm cesarette edemezdim haberim bile olazdı .çok araştırdım doğru söyluyorsun tam bir buçuk sene çok fazla dr ile görştüm ako bu konuda çok doğru tavsiyede bulunmuş tek bir dr ile değil bir çok dr ile görüşmeni bende tavsiye ederim şunu da yazmak isterim kız kardeşim izmirde yaşıyor ve 2 yaşındaki oğlunun yüzü yandı doç .dr adnan menderes beyde aml oldu tabii uzun süre hastanede yatınca dr beyin diğer astaları ilede görmüş kareın germe ve meme aml .olan hastalarının memnuniyetinden bahsediyordu eğer fırsat bulursan adnan beylede görüş derim .
herhangi bir zorununluluk olmadan aml olmaya karar vermekte aml .sonrası sıkıntılı dönemi atlatmakta hepmiz için zor bir süreç oldu tabiki memnun olmak yaşadıklarımıza değmesi tek arzumuz umarım sizlerde doğru kişileri bulur ve aml olursunuz sonrası çok güzel çünkü
sevgiler

çok geçmiş olsun limoncum kıyamam yanığın acısı hiçbirşeye benzemez .Doç.Dr Adnan Menderes int. araştırırken bende gördüm ismini hatta Adnan Menderes in torunuymuş kendisi ama aml olanlardan herhangi bir yorum görmemiştim.Araştırıcam cnm hepsiyle tek tek görüşücem. Yaptırmayı çok istiyorum ama çok korkuyorum. Geçen gün duyduklarımdan dolayı da epey korktum bu ameliyatı olan birçok insan enfeksiyondan dolayı hayatını kaybetmiş.Nasıl bir çelişkidir ki hem istiyorum hem de çok korkuyorum. Canım ya senin şuan ki görüntün nasıl ? Yaşadığın acılara değdi mi? Hala ağrı ve zorluk yaşıyor musun ?

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremedim topiğe özlemişim:)ameliyat olalı 11 ay oldu.artık çok normal bir yaşantım war.6 ay kadar sıkıntılarım devam etti.15 kilo werdim.şu an çok mutluyum.allah her isteyene bunu nasip etsin inş.kendıne guven tavan yapıyor.:))))))))

X