Ben sahsen kocaman goguslerim olmasini istemiyorum dik yuvarlak guzel dursun istiyorum suan cok zayiflamadan dilayi epey kuculduler ve sarkiklar. Simdi 75 takiyorum 80 85olsa super
Aaa super ben hep silikonun yapay durdugunu dusunuyordum. Ve de cok buyuk durdugunu suan kac beden takiyorsunbenimde cok büyük değğller şimdi zayıfladıgım ıcın sonmus balon gibiydiler şimdi dik ve yuvarlak biraz ödem var oda gidince süper olucak
Siz devlette olmucaksınız artı demi? Doktorunuz özele geçmiştiAayyy super tam istedihim gibi
Evet malesef oyle olduSiz devlette olmucaksınız artı demi? Doktorunuz özele geçmişti
Tüm yaptırıcağınız işlemlere göre çok uygun fiyat ama benceEvet malesef oyle oldu
Çok iyi fiyat vermiş!Zaten dr da dedi her kim gelirse gelsin bunlari aksarayda 12den asagi asla yapmam ankarada en az 18bine yaparim dedi
Doktorla konusacam zaten yag enjekteye 1000lira istemisti aradaki farka en fazla 1000tl isterse yaptirabilirim. Beni en cok dusunduren yatis pozisyonu cunki silikonda sirt ustu duz yatmak lazim katin germede de yan yatmak zorunda oluyo. E ozaman ikisi de olunca nasil yatilacak bi de feci bir agri olmaz mi katindan dolayi egik durmak lazim. Egik durunca da gogusler agrimaz miÇok iyi fiyat vermiş!
Bence imkanınız varsa silikon yaptırın. Hazır böyle bir fırsat yakalamışken
Eee popo da yokmu ?Doktorla konusacam zaten yag enjekteye 1000lira istemisti aradaki farka en fazla 1000tl isterse yaptirabilirim. Beni en cok dusunduren yatis pozisyonu cunki silikonda sirt ustu duz yatmak lazim katin germede de yan yatmak zorunda oluyo. E ozaman ikisi de olunca nasil yatilacak bi de feci bir agri olmaz mi katindan dolayi egik durmak lazim. Egik durunca da gogusler agrimaz mi
Ne çekmişin beeilk 3 4 gün çok zorlandım benim birde sizin gibi sade karın germe deildi.. 360olunca daha bi zor oldu! sağ yatsan olmuyor sol yatsan olmuyor sırt üstü yatıyorsun sırtında felaket bir ağrı..
nitekim 2 3 gün geçince nasıl yatmam gerektiğini çözdüm. Sırt üstü yattım ayaklarımın kıvrımının hemen altında 2 yastık, vücut V şeklindeyken cok rahat yattım.. Ama doktorum sürekli sırt üstü yatmamam gerektiğini söyledi belimde de dikişler oldğu için. B gün sağıma bi gün soluma yattım! bingo sağ tarafım da dikiş attısonra sırt üstü devam ettim bilin bakalım ne oldu? orada da 1 dikiş attı hoppalaa. Seda dayan geçicek bu günler diye diye bugüne geldim! şimdi sağ ve belimde ki kapanmaya çalışıyor bu sebepten sola yatıyorum solda ki dikişlerim tamamen kaynadı Allahtan! ama ilk günler ağrıdan uyandım ben göğüslerimden dolayı.. biraz annem sırtımı ovaladı az yürüdüm evin icinde geçti.. sonra tekrar uyudum mecbr böyle böyle geçiyor ya.. ilk günler delirmek üzereydim! kombin olduğu için çıldırmak üzereydim
Ayy düşmanıma bile çektirmesin. ki sana asla çektirmesinnsenin sade karın germe değilmi? minicik bir kesi olacakk.. çekemezsin istesendeee
Doğru söylüyosunyaptırırsınnn düşünmemeye calıs düşündükçe insan cıkamıyo işin içinden