Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet Leyla Arvas yapıcak ameliyatımı.. Mutlaka buraya yazarım sürecimi..Allahın izniyle şöyle gözümü kapayıp açsam drenlerim çıkmış bitmiş olsa her şey.. ameliyat yaklaştıkça uykusuz gecelerde başladı
İnşalllaahh :) Keşke bende böyle günümü bekleyebilsem :KK43: heyecanla

Lipo yoksa korkma karın germe daha kolay inan ki dehşetle girdim ameliyata hiç o kadar değilmiş ben lipo ile ilgili ağrıyı hissettim daha çok dikiş hattını hissetmiyorsun bile biraz karın kasların ağrılı oluyor o da geçiyor rahat ol benim gibi kendine zehir etme bekleme sürecini

Ay sende mi benim gibiydin.. o kadar heyecanlıyım ki bir de aşırı korkuyorum.. uyandığımda inşallah ay ne kadar abartmışım derim..

Evet aksaraydayim. Hasan ates Dr ile gorustum burda ozel hastane ile anlasmis seni orda amrliyat ediyim dedi. Diz ic bacak dis bacak sirt yanlar poponun yanlari lipo yapacak tam karin germe yapacak. Aldigi yag ile gogsume ve kalcama enjekte edip yuvarlak sekil aldiracak. Cok mu oldu ne:KK76::KK73:

Sizin adınıza çok sevindim :) Ne Zaman olacaksınız ameliyatı ? Ne kadar fiyat ödeyeceksiniz tüm bu işlemler için? Lütfen bizi de haberdar edin :) Sonuçtan memnun kalırsanız bende görüşmeyi düşünebilirim Hasan bey'le. Bir de güvenebildiniz mi yani daha önceki hastalarıyla falan konuşma imkanınız yok mu? Eğer içinize sindiyse ikna olduysanız hiç düşünmeyin umarım sonuç çok iyi olur sizin için . Haberlerinizi bekliyorum :)

Sizin adınıza çok sevindim :) Ne Zaman olacaksınız ameliyatı ? Ne kadar fiyat ödeyeceksiniz tüm bu işlemler için? Lütfen bizi de haberdar edin :) Sonuçtan memnun kalırsanız bende görüşmeyi düşünebilirim Hasan bey'le. Bir de güvenebildiniz mi yani daha önceki hastalarıyla falan konuşma imkanınız yok mu? Eğer içinize sindiyse ikna olduysanız hiç düşünmeyin umarım sonuç çok iyi olur sizin için . Haberlerinizi bekliyorum :)
Sekterine lipo yapmis 5 kilo yag almis ama kiz cok razla kilolu olduhu icin dupduz olmamis. Dr gelmeden once sekretrri ile cok konustum cok fazla yaptiran varmis. Dr guven verdi zaten kendisi odul almis bir hekim. Hem ankara ile hemde aksarayda medisifa hastanesi ile anlasmis devletten istifasini vermis

Ankarada da yapiyormus ama orda fiyat daha farkili olur dedi cunku orda anlasmali.oldugu hastane cok kesiyomus. Siz nerdeydiniz

Dr iyice muayene etti karnimi falan iyice inceledi yapacagi islemleri guzelce anlatti

Ama henuz daha esime soylemedim esimle epeydir papaziz ne desemki. Ben aslinda bacagimda dogustan ben vardi onu aldiracaktim esime de sadece onu dedim ama dr ben ameliyati ayni anda olmaz en az 3 ay gecmesi lazim dikislerini gerer dedi. Yani ben aldirma simdilik suya dustu. E ben simdi esime ne diyecem.

Ama henuz daha esime soylemedim esimle epeydir papaziz ne desemki. Ben aslinda bacagimda dogustan ben vardi onu aldiracaktim esime de sadece onu dedim ama dr ben ameliyati ayni anda olmaz en az 3 ay gecmesi lazim dikislerini gerer dedi. Yani ben aldirma simdilik suya dustu. E ben simdi esime ne diyecem.
Doğrudan söyle :) sonucu oda beğenecektir kesin :)

Ankarada da yapiyormus ama orda fiyat daha farkili olur dedi cunku orda anlasmali.oldugu hastane cok kesiyomus. Siz nerdeydiniz
Ben suan Ankara'dayim ama bi kac hafta sonra Aksaray'a gelmeyi dusunuyorum doktor beyle de gorusurum. Ozele geciyormus dediniz eger fazla bi fiyat istiyorsa yine baska bi devlet hastanesinde calisan doktor aramak zorunda kalicam. Eger Hasan bey uygun fiyatlar sunuyorsa ozele gecmesi cok sorun degil. Ben karin germe, kollar ve bacak icleri icin islem yaptirmayi dusunuyorum ama tum bunlar icin 10.000 den daha fazla bi maliyet odeyecek butcem yok malesef.

Bende aynı durumdayım özele verecek param yok ve iyiden iyiye psikolojim bozulmaya başladı :KK43:
İzmir'de devlet hastanelerindeki doktorlarla ilgilide çok bilgi bulamıyorum :KK43:
Bugün randevum vardı üni. hastanesinde iptal ettirdim :KK43: oğlum hastalandı offf:kızgın:

Ben suan Ankara'dayim ama bi kac hafta sonra Aksaray'a gelmeyi dusunuyorum doktor beyle de gorusurum. Ozele geciyormus dediniz eger fazla bi fiyat istiyorsa yine baska bi devlet hastanesinde calisan doktor aramak zorunda kalicam. Eger Hasan bey uygun fiyatlar sunuyorsa ozele gecmesi cok sorun degil. Ben karin germe, kollar ve bacak icleri icin islem yaptirmayi dusunuyorum ama tum bunlar icin 10.000 den daha fazla bi maliyet odeyecek butcem yok malesef.
Canim ozelden sana net yazacam

Kızlar dr oructa yaparim dedi oructa olsqm bayrama kadar toparlanabilirmiyim ki? Yoksa bayram sonuna mi ertelesem

Kızlar dr oructa yaparim dedi oructa olsqm bayrama kadar toparlanabilirmiyim ki? Yoksa bayram sonuna mi ertelesem
Sen taktın bu oruca.ameliyat olacaksan orucu unut.bir hafta doğru düzgün kalkamazsın kalksanda fazla duramazsın ayakda sana en az 5 gün yardım edecek biri lazım.eşin destek olmazsa bu iş zor.bide sadece karın germe de istemiyorsun lipo da var daha zor senin durumun.orucu bu kadar önemsiyorsan bayramdan sonraya ameliyat günü al.ve ayrıca ne kadar anlaştın neler yapılacak onu da söylersen seviniriZ

X