Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Maşallah dikişlerim gayet iyi durumdaymış hatta çok hızlı iyileşiyorsun dedi doktor.dikişden gelen akıntı için de minimal bişey bu önemi yok dedi.bir hafta sonrA göbek deliğimdeki dikişleri alacak bide iz kremi verecekmiş.beni tek rahatsız eden şu korse varya şu korse takım elbisenin altına zor oluyor ve oturunca kat yerleri Çan'ımı yakıyor

Maşallah dikişlerim gayet iyi durumdaymış hatta çok hızlı iyileşiyorsun dedi doktor.dikişden gelen akıntı için de minimal bişey bu önemi yok dedi.bir hafta sonrA göbek deliğimdeki dikişleri alacak bide iz kremi verecekmiş.beni tek rahatsız eden şu korse varya şu korse takım elbisenin altına zor oluyor ve oturunca kat yerleri Çan'ımı yakıyor
Çok sevindim sizin adınıza :dua: fotografınız varsa görebilirmiyim acabao_O

Sen taktın bu oruca.ameliyat olacaksan orucu unut.bir hafta doğru düzgün kalkamazsın kalksanda fazla duramazsın ayakda sana en az 5 gün yardım edecek biri lazım.eşin destek olmazsa bu iş zor.bide sadece karın germe de istemiyorsun lipo da var daha zor senin durumun.orucu bu kadar önemsiyorsan bayramdan sonraya ameliyat günü al.ve ayrıca ne kadar anlaştın neler yapılacak onu da söylersen seviniriZ
Karin germe
ic basen dis basen lipo
Karnimin yanlari ve sirtim lipo
Diz kapak yanlari lipo
Ust kol lipo
Kalca alt ve yanlar lipo ile sekillendirme
Goguslere yag enjeksiyon olacak
yok ben oruc tutmasam da esim tutacak ona yemek yapma konusuna takildim da. E o nolacak. Yanimda kalacak kimsem yok malesef

Canim 21gun oldu sana demi. Cok fazla agri varmi hala? Artik dik durabiliyormusun? Bende oructa olursam bayrama toparlarmiyim ki. Bayramda belki tatile gidebilme ihtimalim olabilir

Su an dikislerin ne halde gorebilirmiyim lutfen 21gunde nasil duruyor ogrenmek istiyorum da malum ben bayrama nasil olurum hala aci olurmu dik dururmuyum o konida endiseliyim. Oructa da tutmak icin degil yemek yapabilmek icin dinlene dinlene yapabilitmiyim ki?

Su an dikislerin ne halde gorebilirmiyim lutfen 21gunde nasil duruyor ogrenmek istiyorum da malum ben bayrama nasil olurum hala aci olurmu dik dururmuyum o konida endiseliyim. Oructa da tutmak icin degil yemek yapabilmek icin dinlene dinlene yapabilitmiyim ki?
Kuzuuum mümkün diiil bence.. yani sen kafadan 15 gün dinlenicekmişsin gibi ayarla kendini.. ay 2 hazirana az kaldııııı ben naapıcaam kormuyorum fenaa :olamaz:

Çok sevindim sizin adınıza :dua: fotografınız varsa görebilirmiyim acabao_O
Özelden atarım.
Karin germe
ic basen dis basen lipo
Karnimin yanlari ve sirtim lipo
Diz kapak yanlari lipo
Ust kol lipo
Kalca alt ve yanlar lipo ile sekillendirme
Goguslere yag enjeksiyon olacak
yok ben oruc tutmasam da esim tutacak ona yemek yapma konusuna takildim da. E o nolacak. Yanimda kalacak kimsem yok malesef
bınların hepsini kaça anlaştın

Ama henuz daha esime soylemedim esimle epeydir papaziz ne desemki. Ben aslinda bacagimda dogustan ben vardi onu aldiracaktim esime de sadece onu dedim ama dr ben ameliyati ayni anda olmaz en az 3 ay gecmesi lazim dikislerini gerer dedi. Yani ben aldirma simdilik suya dustu. E ben simdi esime ne diyecem.
Senin işin karışık biraz gerçekten bu kadar ağır bir operasyon geçirecek olmana rağmen eşine yemek yapmayı düşünmenden anlıyorum . asıl birinin yapıp seni doyurması gerekecek destek çok önemli üstelik bu söylediğim sadece karın germe için geçerli bir de sen yağ aldırıp birçok bölgenden , üstüne başka yerlere enjekte edecekler falan çok riskli Allah korusun. Biraz acele ediyorsun eşinle ilgili olan kısmına hiç girmiyorum :KK43: sen bence ertele Eylül'e tut orucunu git tatiline bu arada eşine net bir şekilde ifade edip kabullendir derim. İyi niyetine istinaden yazdım yoksa asla karışmam kimsenin işine haddimi aştıysam kusura bakma

Senin işin karışık biraz gerçekten bu kadar ağır bir operasyon geçirecek olmana rağmen eşine yemek yapmayı düşünmenden anlıyorum . asıl birinin yapıp seni doyurması gerekecek destek çok önemli üstelik bu söylediğim sadece karın germe için geçerli bir de sen yağ aldırıp birçok bölgenden , üstüne başka yerlere enjekte edecekler falan çok riskli Allah korusun. Biraz acele ediyorsun eşinle ilgili olan kısmına hiç girmiyorum :KK43: sen bence ertele Eylül'e tut orucunu git tatiline bu arada eşine net bir şekilde ifade edip kabullendir derim. İyi niyetine istinaden yazdım yoksa asla karışmam kimsenin işine haddimi aştıysam kusura bakma
Yok camim estagfurullah ne kusuru. Ameliyati bu sabah soyledim oructa ameliyat olacam dedim. Benim ev durumum epey sikintili ve karisik anlayacagin

Arkadaslar lutfen yardim edin cok kararsizim. Internette izledim bircok dr yag enjeksiyonla gogus buyutmeye karsi cunku goguste kanser hucresi varsa onu besliyor yada uyandiriyormus. Ve enjekte edilen yagin buyuk bi kismi eriyor az bi yag kaliyormus bununla da goguste kreclenme yapiyirmus. Mamografide de kitle olarak gozukuyormus buyuzden dogru teshis konulamadigindan yag kitlesi kanser sanilip gogus bosuna alinabiliyor yada tam tersi yag kreclenmesi sanilip kanserli kitleyi onemsemeyebiliyorlarmis. Acaba yag enjeksiyonundan vazgecsemmi sinucta ona da 1000tl verecem. Hemde kalici da degil. Ayyy kafamda deli sorular. Lutfen bana akil verin. Yag enjeksiyonunu iptal ettirip ilerde silikon mu yaptirsam 2000daha verip

Arkadaslar lutfen yardim edin cok kararsizim. Internette izledim bircok dr yag enjeksiyonla gogus buyutmeye karsi cunku goguste kanser hucresi varsa onu besliyor yada uyandiriyormus. Ve enjekte edilen yagin buyuk bi kismi eriyor az bi yag kaliyormus bununla da goguste kreclenme yapiyirmus. Mamografide de kitle olarak gozukuyormus buyuzden dogru teshis konulamadigindan yag kitlesi kanser sanilip gogus bosuna alinabiliyor yada tam tersi yag kreclenmesi sanilip kanserli kitleyi onemsemeyebiliyorlarmis. Acaba yag enjeksiyonundan vazgecsemmi sinucta ona da 1000tl verecem. Hemde kalici da degil. Ayyy kafamda deli sorular. Lutfen bana akil verin. Yag enjeksiyonunu iptal ettirip ilerde silikon mu yaptirsam 2000daha verip
Benim bir fikrim yok ama kalıcı değilse neden yaptırıyorsunuz :KK43:
Oda para yani ben sizin yerinizde olsam silikon yaptırırdım :KK52:

Doktorlar genelde yağ enjeksiyonu nu önermezler kalıcı olmadığı için. Bende cok kararsız kalmıştım doktorum asla önermedi. Silikon tercih edelim ama genede sen bilirsin diye kararı bana bıraktı. Sonuçta ameliyat masasına yatacaksın o stresi geçici birşey icin yaşamamak gerek diye düşünüorum. Şahsen ben öylr yaptım

Haklisin bugun ayrintili arastirinca ogrendim. Silikondan korkuyordum tam tersi. Simdi nasilsin nezaman yaptirdin? Sadece silikonmu taktirdin lipo ve karingermede varmi suanki halinini nolur gorebilirmiyim. Hem lipo hem karin germe hemde sklikoni kaldirabilirmiyimki

Haklisin bugun ayrintili arastirinca ogrendim. Silikondan korkuyordum tam tersi. Simdi nasilsin nezaman yaptirdin? Sadece silikonmu taktirdin lipo ve karingermede varmi su

Haklisin bugun ayrintili arastirinca ogrendim. Silikondan korkuyordum tam tersi. Simdi nasilsin nezaman yaptirdin? Sadece silikonmu taktirdin lipo ve karingermede varmi suanki halinini nolur gorebilirmiyim. Hem lipo hem karin germe hemde sklikoni kaldirabilirmiyimki

Ben kombin ameliyatı oldum silikon karın germe iç bacak lazer lipoliz sırt germe. Ben sadece fotoğraflarımı splendor_bg atmıştım daha önce konuştuk mu sizinleo_O ben çekiniyorum öyle fotoğraf atmaya :KK31:

Haklisin bugun ayrintili arastirinca ogrendim. Silikondan korkuyordum tam tersi. Simdi nasilsin nezaman yaptirdin? Sadece silikonmu taktirdin lipo ve karingermede varmi su

15 mayısta oldum şuan herşey cok güzel gidior göğüslerimde hic ağrım sızım olmadı iyileşiyor yaralarım yavaş yavaş dik durabiliyorum istersem eğer

Ben sahsen kocaman goguslerim olmasini istemiyorum dik yuvarlak guzel dursun istiyorum suan cok zayiflamadan dilayi epey kuculduler ve sarkiklar. Simdi 75 takiyorum 80 85olsa super

X