Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hayirlisiyla olursun insallah. 2 haiz
Ay drenler çıkmış şahane.. 2 haziranda ameliyata giricem tek isteğim hemencecik drenlerimin çıkması ve eski hayatıma yavaş yavaş dönebilmem.. bende lipo olmıcak sadece karın germe o yüzden ödem fazla olmaz inaşşallah :KK64: sende benim gibisin sezeyandan sonra herkes 4. Gün yıkandığını söylemişti ben 7 gün bekledim.. bu ameliyattada bakalım ne kadar zorlanıcam...
hayirlisiyla olursun insallah 2 haziranda olacaksan muhtemeleen en az 10falan oruc tutamazsin demi. Bende su an hastanedeyim dr ile gorusecem sira vekliyorum dr da aksi gibi ozele gececekmis insallah beni ameliyat ederde oyle gecer

Slm camim oncelikle cok gecmis olsun ve gozun aydin oldun kurtuldun. Gogsune silikonmu takildi yag mi enjekte edildi? Basenlere falan lipo yapildi mi? Su an dikislerin karnin falan nasil duruyor? Gorebiliryim bende lutfen. Bende yarin gidip gun alacam insallah. Ben basen lipo karin germe kalca ve gogse azcik yag enjekte istiyorum
Teşekkür ederim canım ben karın germe ve gögüs büyütme ameliyatı oldum aynı anda yanlara lipoda yapıldı az biraz benimki silikon 400cc 9 ay oldu dikişler beyazlaştı nerdeyse hissizlik tam anlamıyla geçmedi henüz 1. Yılı doldurunca inşallah sanada çok geçmiş olsun şimdiden

Sen bide pansuman yapıyordun dimi. Benim dikişlerin üzeri su geçirmez bantla kapalı.hiç pansuman filan yapılmadı.hastaneden çıktığım gibi duruyorum. İlginç herkesinki başka. Zamanla yıkandıkça açılır düşer o bantlar demişti doktor

Benimde su geçirmez bant var ama hepsinde değil tehlikeli yerlerde seninde normal karın germe dimi?

Ay drenler çıkmış şahane.. 2 haziranda ameliyata giricem tek isteğim hemencecik drenlerimin çıkması ve eski hayatıma yavaş yavaş dönebilmem.. bende lipo olmıcak sadece karın germe o yüzden ödem fazla olmaz inaşşallah :KK64: sende benim gibisin sezeyandan sonra herkes 4. Gün yıkandığını söylemişti ben 7 gün bekledim.. bu ameliyattada bakalım ne kadar zorlanıcam...
Lipo yoksa korkma karın germe daha kolay inan ki dehşetle girdim ameliyata hiç o kadar değilmiş ben lipo ile ilgili ağrıyı hissettim daha çok dikiş hattını hissetmiyorsun bile biraz karın kasların ağrılı oluyor o da geçiyor rahat ol benim gibi kendine zehir etme bekleme sürecini

Hey kizlar su an hasyanedeyim dr bey den sira bekliyorum muayene oluyacam. Ama sorun su ki ozele gececekmis.

Siz Aksaray'da misiniz ? Bende Aksaray'liyim ama Ankara'da yasiyorum. Doktor Hasan Ates'ten bahsediyordunuz mesajlarinizi okumustum. Onla mi gorusmeye gittiniz nasil gecti?

Ben daha 4. Günde banyo yapmıştım ozan bey ıslanınca çıkar bantlar demişti hakikaten çıktı bir daha da bir şey kapatmadi yani açık durdu...

Lipo yoksa korkma karın germe daha kolay inan ki dehşetle girdim ameliyata hiç o kadar değilmiş ben lipo ile ilgili ağrıyı hissettim daha çok dikiş hattını hissetmiyorsun bile biraz karın kasların ağrılı oluyor o da geçiyor rahat ol benim gibi kendine zehir etme bekleme sürecini

Ay gerçekten mi:KK33: tam 10 gün var ameliyatıma bu 10 gün nası geçicek bilmiyorum.. ay uyanınca çok ağrım olursa die tedirginim.. lipo olmaması biraz daha acıyı hafifletiyo dio herkes ama elimde diil tedirgin oluyo insan... buraya oldum bitti her şey güzel die yazdığım günler gelse bi :KK9:

Hayirlisiyla olursun insallah. 2 haiz

hayirlisiyla olursun insallah 2 haziranda olacaksan muhtemeleen en az 10falan oruc tutamazsin demi. Bende su an hastanedeyim dr ile gorusecem sira vekliyorum dr da aksi gibi ozele gececekmis insallah beni ameliyat ederde oyle gecer
Canım yok tutmam ben.. zaten 48 kiloyum ameliyat stresinden iice çöktüm bi de bu kadar ağır bi ameliyata giricem üstüne 10 gün sonra oruç baya yorar beni.. sana bravo :KK52:

Benimde su geçirmez bant var ama hepsinde değil tehlikeli yerlerde seninde normal karın germe dimi?
Evet normal . Bi kasıktan diğerine kadar bant var. Bu sabah ufak bi sızıntı gördüm dikişin bi yerinde birazdan gidicem doktorun yanına nöbetçiymiş bugün bakim ne dicek. Tehlikeli yer derken

Evet normal . Bi kasıktan diğerine kadar bant var. Bu sabah ufak bi sızıntı gördüm dikişin bi yerinde birazdan gidicem doktorun yanına nöbetçiymiş bugün bakim ne dicek. Tehlikeli yer derken

Benim 360 olduğundan dolayı uyumam problem oluyor tehlikeli dememde ki kasıtta şu dikişlerim açışdı benim sırtımda, oralar su geçirmez bantlı yanlarına da kapatıcı krem sürüorum

Siz Aksaray'da misiniz ? Bende Aksaray'liyim ama Ankara'da yasiyorum. Doktor Hasan Ates'ten bahsediyordunuz mesajlarinizi okumustum. Onla mi gorusmeye gittiniz nasil gecti?
Evet aksaraydayim. Hasan ates Dr ile gorustum burda ozel hastane ile anlasmis seni orda amrliyat ediyim dedi. Diz ic bacak dis bacak sirt yanlar poponun yanlari lipo yapacak tam karin germe yapacak. Aldigi yag ile gogsume ve kalcama enjekte edip yuvarlak sekil aldiracak. Cok mu oldu ne:KK76::KK73:

Dr numarami aldi ameliyat listesine ekledi siram gelince arayacak. Bugun tum tahlillerimi tetkitlerimi yaptirdim

2 gun hastanede kalacakmisim. Oructa olacakmisim acaba bayrama toparlanirmiyim ki? Olanlar kac gunde toplandiniz.

Evet aksaraydayim. Hasan ates Dr ile gorustum burda ozel hastane ile anlasmis seni orda amrliyat ediyim dedi. Diz ic bacak dis bacak sirt yanlar poponun yanlari lipo yapacak tam karin germe yapacak. Aldigi yag ile gogsume ve kalcama enjekte edip yuvarlak sekil aldiracak. Cok mu oldu ne:KK76::KK73:
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun:anneadayı:
Özel hastaneye para ödücekmisiniz peki? Yoksa devlet kapsamında mı olucak?

X