Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

2 haziran da ameliyat olucam Doktorum leyla arvas 20 bin fiyat istedi.. lipo yok bende 48 kiloyum zaten.. tam karın germe.. ay sezeryandan daha mı zor bi ameliyat diosun yani :silah:
Canim oructa ameliyat olmak zor olmazmiki bende dr musaitse dusunuyorumda. Yemekleri falan tek basimiza yapabikirmiyiz bi de oruc tutabilirmiyiz
Hayırlısı olsun bende bu çarşamba muayeneye gidiyorum. Çok heyecanlıyım:KK200:
Siz hangi şehirdesiniz? Gelişmeleri yazarsınız umarım
tabiki yazarim. Aksaraydayim. Insallah iyi ve memnun oluruz

Özel doktora gideceksen geçer bile o fiyatı.Nerdesin hangi şehirdesin bilmiyorum. Ama bulunduğun şehirdeki imkanın varda diğer şehirlerdeki devlet ve eğitim araştırma hastanesindeki doktorlarla bi görüş derim. Sigorta kapsamına giriyorsa bazı operasyonlar için ücret bile almazlar. Ben İstanbul da araştırma hastanesinde oldum. Karın germe 3 bin tl idi. Doktorlardan da hastaneden de gayet memnunum. Uzmanlığını bitiren muayenehane açıyor bazıları da devlet hastanelerinde kalıyor. Devlet hastanesindeki doktora kötü diyemezsiniz keza bütün doktorlar uzmanlıklarını devlette yapmak zorundalar. Aynı işleme çok para vermenin hiçbir mantığı yok.benim düşüncem.

Anneme bahsettim de sanirim bende devlette olucam. Yorumunuz diger arkadaslar gibi beni de cesaretlendirdi . Sonuctan memnun musunuz? istediginiz goruntuye kavustunuz mu? Ben Ankara'dayim iyi bir devlet hastanesi & doktor arastirip gorusmeye gitmek istiyorum en kisa zamanda.

Slm canim yeni korse aldin mi nekadara aldin fotosunu yollarmisin lutfen. Bende biyandan dr biyandan korse arastirmasi icindeyim. Bi de bisey soracam acaba oructa dr musaitsen oructa olsam olurmu ki? Oruc tutabilirmiyim ve yanimda kalacak yardim edecek kimsem olmadigi icin kendim yemeklerimi yapabilirmiyimki? Ve tabi bayrama toparlanirmiyim???
bayramdan sonraya bırak ameliyatını
Slm canim yeni korse aldin mi nekadara aldin fotosunu yollarmisin lutfen. Bende biyandan dr biyandan korse arastirmasi icindeyim. Bi de bisey soracam acaba oructa dr musaitsen oructa olsam olurmu ki? Oruc tutabilirmiyim ve yanimda kalacak yardim edecek kimsem olmadigi icin kendim yemeklerimi yapabilirmiyimki? Ve tabi bayrama toparlanirmiyim???
oruçla olmaz bu ameliyat bir tercih yapmalısın antibiyotik ve daha bir sürü ilaç kullanıyorsun ameliyat sonrası 12 saatte bir , yemek ilk hafta zor eğilip kalkmak yasak temizlikte yapamazsın yeri geldi eşim giydirdi pijamamı yemek yapıyor çocuk bakıyor yardım eden yoksa çok zor

Canim oructa ameliyat olmak zor olmazmiki bende dr musaitse dusunuyorumda. Yemekleri falan tek basimiza yapabikirmiyiz bi de oruc tutabilirmiyiz
Allah aşkına oruçlu ameliyata mı girilir :kızgın: evine geldiğinde tutarsan tutarsın en az bir hafta doğru düzgün yerinden kalkamayacaksın ufak tefek işler haricinde dinleneceksin. Kalkınca iki büklüm dolaşacaksın buda sırt ağrısı yapıyor. Artı sen birde basen bacak lipo istiyorsun ki kalkman daha zor olacak. İyisimi sen Ramazan'ı atlat sonra yanında kalabilecek yardım edebilecek birini ayarla sonra bu işe kalkış. Yanlız biraz zor olur bence :KK43:

Allah aşkına oruçlu ameliyata mı girilir :kızgın: evine geldiğinde tutarsan tutarsın en az bir hafta doğru düzgün yerinden kalkamayacaksın ufak tefek işler haricinde dinleneceksin. Kalkınca iki büklüm dolaşacaksın buda sırt ağrısı yapıyor. Artı sen birde basen bacak lipo istiyorsun ki kalkman daha zor olacak. İyisimi sen Ramazan'ı atlat sonra yanında kalabilecek yardım edebilecek birini ayarla sonra bu işe kalkış. Yanlız biraz zor olur bence :KK43:
Himm anladim haklisiniz. Ben simdiden dr gidiyim ramazan bayrami hemen sonrasina gun aliyim en iyisi. Grupta bi arkadas 2 haziranda olacakti da ondan kafama takildi. Ben bide tek kalacam 2 cocuk yemek is

Eyvaaaah korktum bak simdi. Bem bbide bacakla kisik bolgemin arasinda avuc ici buyukluginde ben var onu da aldiracam

Canım allah kabul etsin ama ben oruç tutmamayı tercih ederim ameliyatlıyken ve ameliyat sonrası.. kaldı ki bir sürü serum yicez 2 gece hastanede kalıcaz mazallah tansiyonun düşer hayatını riske atarsın.. sen illa oruç tutucam diosan ramazan sonrası ol bencede :super:

Merhaba 10 gün sonra 2. Direnden de kurtuldum şükür , banyo yapabilirsin dedi Dr ,koşa koşa gelip yaparım sanıyordum ama hiç yapasım yok ya sanki böyle daha iyi gibi. Nemi fazla istemiyoruz dedi 2 yapıyorsan bir süre için 1 yap muhakkak dikişlerini fönle kurut dedi. Kendimi pek kokmuş hissetmiyorum :) saçlarımı kuaförde yıkatıp fönletiyorum falan idare ediyorum işte :)
Ay drenler çıkmış şahane.. 2 haziranda ameliyata giricem tek isteğim hemencecik drenlerimin çıkması ve eski hayatıma yavaş yavaş dönebilmem.. bende lipo olmıcak sadece karın germe o yüzden ödem fazla olmaz inaşşallah :KK64: sende benim gibisin sezeyandan sonra herkes 4. Gün yıkandığını söylemişti ben 7 gün bekledim.. bu ameliyattada bakalım ne kadar zorlanıcam...

Ayyyy hafataya cuma ameliyata giricem neden ağrıyo ki :silah: lipo oldu mu sende.. noolur korkutma beni bende lipo yok sadece karın germe
Bende de lipo yoktu kuzum korkma hic birşey yok sizin karın germe daha kolay.. benim 360 karın germe sizden daha ağır ve ağrılı geçiyor. Boşluğumda korsem yeni alışıyor yavaş yavaş ondan ağrıyor. Dolarex içtim hic biseyim kalmadı simdi :dua::KK200:korkma herşey cok güzel olacakkk:nazar:

Bende de lipo yoktu kuzum korkma hic birşey yok sizin karın germe daha kolay.. benim 360 karın germe sizden daha ağır ve ağrılı geçiyor. Boşluğumda korsem yeni alışıyor yavaş yavaş ondan ağrıyor. Dolarex içtim hic biseyim kalmadı simdi :dua::KK200:korkma herşey cok güzel olacakkk:nazar:
Ay çok şükür rahatlattın beni.. ay hemencecik geçse zaman drenlerim çıkmış olsa.. tedirginim çok heleki biri kötü bi şey yazınca tansiyonum düşüyo o kadar etkilisiniz yani :KK17::KK70:

Haydaaaa ameliyat olalı 20.gün oldu.ben iyileşiyorum derken sağ tarafta dikişimin bi yerinden iltihap geldiğini gördüm sabah sabah :110: eve gelirken verdiği antibiyotikden mi alsam acaba.işe de başladım doktora gitmek zor

Hayirlisiyla olursun insallah. 2 haiz
Ay drenler çıkmış şahane.. 2 haziranda ameliyata giricem tek isteğim hemencecik drenlerimin çıkması ve eski hayatıma yavaş yavaş dönebilmem.. bende lipo olmıcak sadece karın germe o yüzden ödem fazla olmaz inaşşallah :KK64: sende benim gibisin sezeyandan sonra herkes 4. Gün yıkandığını söylemişti ben 7 gün bekledim.. bu ameliyattada bakalım ne kadar zorlanıcam...
hayirlisiyla olursun insallah 2 haziranda olacaksan muhtemeleen en az 10falan oruc tutamazsin demi. Bende su an hastanedeyim dr ile gorusecem sira vekliyorum dr da aksi gibi ozele gececekmis insallah beni ameliyat ederde oyle gecer

X