Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sen kaçıncı gün yıkanmıştın ?? ay neden başın döndü ki.. ben sezeryanda bile tek başıma girip yıkanmıtım 7. gündü bundada öyle olur zannediyodum ama olmuyo mu 7 gün yıkanmamıştım.. 2 haziranda olucam ameliyatımı temmuzda tatile çıkmayı planlıyorum o korseyi çıkarmazsam yaz sıcağında kafayı yerim heralde

Canim sezeryanda sadece altta dikis var ama karin germede icten gogus bitiminden kısık bolgesine kadar dikey dikis var distanda bastan boya kadar yatay dikis var. Lipo da olacan mi dr kim oructa zor olmaz mi oruc tutabilecen mi?

Kızlar şimdi eşimle konuştum. Ağlıcaktım konuşurken mutlu değilim dedim
Ben bu ameliyatı olmak istiyorum dedim. Maddi açıdan onun da sıkıntısı
Çarşamba gününe devlet hastanesinden randevu aldık gidip konuşucam hiç olmazsa.
Aslında devlet hastanesinden korkuyorum. Ama olan arkadaşların yorumları beni cesaretlendirdi
Çok heyecanlıyım. Acıysa acı çekicem ulaan ..

Kizlar ben 22 yasindayim. Cocuklulugumdan beri kiloluydum 17-18 yaslarimda 98 den 58 e duserek butun fazlaliklarimi bir kac yil icinde attim. O zamandan beridir de kilom hic degismedi 58 de sabit kaldim. Boyum 1.60.
Karnimdaki, bacak iclerimdeki ve kollarimdaki sarkmalar cok canimi sikiyor. Genc kiz gibi hissetmiyorum hic. Pantolon giysem gobegim firliyor cok kotu bir goruntu oluyor. Onumuzdeki 1-2 yil icinde gerekli mudahaleleri yaptirip karin germedir, lipodur ne gerekirse kurtulmak istiyorum. Yasim gelecek 23-24 e ama olsun butun cocuklugum gencligim bunu dert etmekle gecti . Annem ilerde evleniceksin cocuk sahibi olacaksin hamile kaldiktan sonra yaptir once yaptirsan hamilelikten sonra yiner sarkar diyor ama yok ben bu vucudu istedigim sekle getirmeden evlenemem . Anneme bile gobegimi gostermeye cekiniyorum elin adamina nasil gostereyim Onu gectim artik beklemek istemiyorum ne kadar kisa surede olursam psikolojik olarak o kadar rahatlicam. Var mi bir oneriniz kizlar? Ah birikimim olsa simdi yaptiririm ama mezun olucam da calisip para biriktiricem de beklemeye devam yani Fiyatlar falan nasildir hic bilmiyorum toplam bu 3 bolge (kol, bacak icleri, karin) 15.000 i bulur heralde, belki daha fazla. 40 kilo verdim bildiginiz sonmus balon gibiyim daha bu yasimda ya offf

Özel doktora gideceksen geçer bile o fiyatı.Nerdesin hangi şehirdesin bilmiyorum. Ama bulunduğun şehirdeki imkanın varda diğer şehirlerdeki devlet ve eğitim araştırma hastanesindeki doktorlarla bi görüş derim. Sigorta kapsamına giriyorsa bazı operasyonlar için ücret bile almazlar. Ben İstanbul da araştırma hastanesinde oldum. Karın germe 3 bin tl idi. Doktorlardan da hastaneden de gayet memnunum. Uzmanlığını bitiren muayenehane açıyor bazıları da devlet hastanelerinde kalıyor. Devlet hastanesindeki doktora kötü diyemezsiniz keza bütün doktorlar uzmanlıklarını devlette yapmak zorundalar. Aynı işleme çok para vermenin hiçbir mantığı yok.benim düşüncem.

B

Nezman oldunuz acaba 3binliraya?

Bende eğitim araştırma hastanesinde ameliyat olmuş biri olarak gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Hiç endişe etme. Özeldeki de aynı eğitimi alıyor devletteki de.sen görüş doktorlarla hemen ilk görüştüğüne ameliyat olacaksın diye bişey YÖK. Tecrübeli yıllarını vermiş bi doktor bul. Ve hiç korkma. En gelişmiş cihazlar devlet hastanelerinde

Çok teşekkür ederim Daha da cesaretlendim.
Bu formda okuduğum kadarıyla Adnan Menderes diye bir doktor varmış 9 eylül hastanesinde şimdilik bu doktor var devlette buşabildiğim yorumlardan.
Dediğiniz gibi olmak zorunda değilim. Bir fiyat alayım sonra başka doktorlar da araştırıcam

Nezman oldunuz acaba 3binliraya?
17 gün önce . Yarın iş başı yapıyorum raporum bitti Çok paralar dökmeye gerek yok inan ki çevremde göğüslerini de devlette yaptıran ve hiç para vermeyen arkadaşlarım var çok da memnunlar bende onlardan cesaret aldım ve 13 yıl sonra gittim oldum işte küçük oğlumu doğuralı 13 yıl oldu. O kadar parayı estetiğe veremeyeceğim için yaptıramamıştım bunca yıl. Şuan gayet iyiyim hiçde sorun yok.

İzmirde Yeşilköy müydü orda bi doktor var oradakilerlede bi görüş

Ayy inanmıyorum Çok teşekkür ederim allah razı olsun nasıl su serptiniz içime
Çarşamba günü görüşmeye gidiyorum. Sizin fotoğrafınız varsa görebilirmiyim bir sakıncası yoksa

10.gün ben hala banyo yapmadım direnimin bir tanesi bugün çıkacak büyük ihtimal duşa izin verecek diye düşünüyorum

Canim sezeryanda sadece altta dikis var ama karin germede icten gogus bitiminden kısık bolgesine kadar dikey dikis var distanda bastan boya kadar yatay dikis var. Lipo da olacan mi dr kim oructa zor olmaz mi oruc tutabilecen mi?

2 haziran da ameliyat olucam Doktorum leyla arvas 20 bin fiyat istedi.. lipo yok bende 48 kiloyum zaten.. tam karın germe.. ay sezeryandan daha mı zor bi ameliyat diosun yani

Sana tamamen katiliyorum canim her devletteki kotu degil her ozeldeki iyi degil. Mesela ben bugun devlet hastanesine gidecem oglen. Zaten aksarayda ozel plastik cerrah yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…