- 11 Mayıs 2017
- 174
- 128
Ben severim öyle araştırmaları bakaam onadaAksaray devlet hasatesine CORUM DAN gelen Hasan atesi hakkina bilgisi olan varmi? Ya da bi arastirma durumunuz var mi kizlaaaaar imdaaat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben severim öyle araştırmaları bakaam onadaAksaray devlet hasatesine CORUM DAN gelen Hasan atesi hakkina bilgisi olan varmi? Ya da bi arastirma durumunuz var mi kizlaaaaar imdaaat
İşte izmirde de olsa böyle dadından yenmezÖdüllü plastik cerrahmış aksaraydaysan gidip görüşsene
İşte izmirde de olsa böyle dadından yenmez
Olmuyor merak etme. Ama ben üç haftadan daha fazla kullanmıştım sanırım . Net ne kadar kullandım İnan hatırlamıyorum ama iki üç ay bardı gibi sanki . Açtığım konuda yazar ama bulmak lazımYa cidden korseyi cikarinca fenalik geliyor bi tuhaf oluyorum bu boyle surup gitcek diye korkuyorum 3 hafta snra nasil cikaricaz korseyi yine ayni his olmaz mi
Evet,taş gibi karnın oluyor tabiki. Korseyi çıkartsan bile karın kasları dikildiği için sanki içeridede korse varmış gibi bir sertlik gerginlik oluyor.Aaaaa hani karin germe olunca sıpsıkı taş gibi karin oluyodu yaptiranlar oyle yaziyodu. Degilmiymis? Senin korsen nasil bakabilirmiyim
Hiç olmamasından iyidir herhalde.Bu korse pazartesiye kadar irade eder sanırım değil mi? Cumartesi bugün
Ayyyy sana cok dua ederim allah razi olsun. Imkanlar kisitli olduhu icin baska sehire gitme durumum yok. Buyuzden burdaki hekimlere mecbur kaldim ama eli nasil bilmiyorumBen severim öyle araştırmaları bakaam onada
Çok para isterler işte Ahhhİzmirde hep özelde varlar yaa
Ayy yok ben o kadar kullanamam zaten oyle cok bir odem yok insanlar odemli oldugunu anlamiyorr bile 10 gundur kullaniorm 2 3 hafta daha kullanip birakicam yaOlmuyor merak etme. Ama ben üç haftadan daha fazla kullanmıştım sanırım . Net ne kadar kullandım İnan hatırlamıyorum ama iki üç ay bardı gibi sanki . Açtığım konuda yazar ama bulmak lazım
Sen bilirsinAyy yok ben o kadar kullanamam zaten oyle cok bir odem yok insanlar odemli oldugunu anlamiyorr bile 10 gundur kullaniorm 2 3 hafta daha kullanip birakicam ya
Camim masallah supersin falak belki sonradan odem olusabilir sen yinede kullan en azindan bayrama kadar kullan bariAyy yok ben o kadar kullanamam zaten oyle cok bir odem yok insanlar odemli oldugunu anlamiyorr bile 10 gundur kullaniorm 2 3 hafta daha kullanip birakicam ya
Bu pazartesi benim icin buyuk gun nolur dua edin de doktor iyi ciksin ve beni hemen ameliyata alsin
Allah razi olsun insallah canimDualarım seninle canımm iyi düşün iyi olsun
Hadi hayırlı olsun çok iyi geçsin inşalllah öncesi resmin varsa paylaş görelimAllah razi olsun insallah canim
Ameliyat oluyum mutlaka resim koyarim canimHadi hayırlı olsun çok iyi geçsin inşalllah öncesi resmin varsa paylaş görelim
Bol bol yürüyünAyy ayaklarım felaket ödem yaptı nasıl geçecek bu