Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ya cidden korseyi cikarinca fenalik geliyor bi tuhaf oluyorum bu boyle surup gitcek diye korkuyorum 3 hafta snra nasil cikaricaz korseyi yine ayni his olmaz mi
Olmuyor merak etme. Ama ben üç haftadan daha fazla kullanmıştım sanırım . Net ne kadar kullandım İnan hatırlamıyorum ama iki üç ay bardı gibi sanki . Açtığım konuda yazar ama bulmak lazım :KK64:

Aaaaa hani karin germe olunca sıpsıkı taş gibi karin oluyodu yaptiranlar oyle yaziyodu. Degilmiymis? Senin korsen nasil bakabilirmiyim
Evet,taş gibi karnın oluyor tabiki. Korseyi çıkartsan bile karın kasları dikildiği için sanki içeridede korse varmış gibi bir sertlik gerginlik oluyor.
Korse çıkınca savunmasız gibi oluyor vücut. O korse bir
Güvenlik çemberi gibi oluyor yani.
Ben ilk banyoda korseyi çıkarttığımda fenalık gelmişti hiç unutmam. Bir baş dönmesi tansiyon düşüklügü olmuştu. Allahtan tabure koymuştum,oturttular beni. Yalnız girmemiştim zaten banyoya,yalnız olmaz..

Olmuyor merak etme. Ama ben üç haftadan daha fazla kullanmıştım sanırım . Net ne kadar kullandım İnan hatırlamıyorum ama iki üç ay bardı gibi sanki . Açtığım konuda yazar ama bulmak lazım :KK64:
Ayy yok ben o kadar kullanamam zaten oyle cok bir odem yok insanlar odemli oldugunu anlamiyorr bile 10 gundur kullaniorm 2 3 hafta daha kullanip birakicam ya

Ayy yok ben o kadar kullanamam zaten oyle cok bir odem yok insanlar odemli oldugunu anlamiyorr bile 10 gundur kullaniorm 2 3 hafta daha kullanip birakicam ya
Camim masallah supersin falak belki sonradan odem olusabilir sen yinede kullan en azindan bayrama kadar kullan bari

X