Benxe cok pahali canim. Adam akilli bir universite hastanesine git orda ol2 haziran da ameliyat olucam Doktorum leyla arvas 20 bin fiyat istedi.. lipo yok bende 48 kiloyum zaten.. tam karın germe.. ay sezeryandan daha mı zor bi ameliyat diosun yani
Bende ozellikle tercihim devlettir. Bugun oglen devlet hastanesine gidip muane olup gun alacamAyy inanmıyorumÇok teşekkür ederim allah razı olsun nasıl su serptiniz içime
Çarşamba günü görüşmeye gidiyorum. Sizin fotoğrafınız varsa görebilirmiyim bir sakıncası yoksa
Hayırlısı olsun bende bu çarşamba muayeneye gidiyorum. Çok heyecanlıyımBende ozellikle tercihim devlettir. Bugun oglen devlet hastanesine gidip muane olup gun alacam
Okudum şimdi.Sana tamamen katiliyorum canim her devletteki kotu degil her ozeldeki iyi degil. Mesela ben bugun devlet hastanesine gidecem oglen. Zaten aksarayda ozel plastik cerrah yok
Özel doktora gideceksen geçer bile o fiyatı.Nerdesin hangi şehirdesin bilmiyorum. Ama bulunduğun şehirdeki imkanın varda diğer şehirlerdeki devlet ve eğitim araştırma hastanesindeki doktorlarla bi görüş derim. Sigorta kapsamına giriyorsa bazı operasyonlar için ücret bile almazlar. Ben İstanbul da araştırma hastanesinde oldum. Karın germe 3 bin tl idi. Doktorlardan da hastaneden de gayet memnunum. Uzmanlığını bitiren muayenehane açıyor bazıları da devlet hastanelerinde kalıyor. Devlet hastanesindeki doktora kötü diyemezsiniz keza bütün doktorlar uzmanlıklarını devlette yapmak zorundalar. Aynı işleme çok para vermenin hiçbir mantığı yok.benim düşüncem.
Diren cıkınca duş izin verir benim diren çıktığı gün izin vermişti ama vücuda saçtan gelen köpükle idafe etmiştim10.gün ben hala banyo yapmadım direnimin bir tanesi bugün çıkacak büyük ihtimal duşa izin verecek diye düşünüyorum
devlete git bacım bende öyle yapıcam.5.000 yaptırırsın.2 haziran da ameliyat olucam Doktorum leyla arvas 20 bin fiyat istedi.. lipo yok bende 48 kiloyum zaten.. tam karın germe.. ay sezeryandan daha mı zor bi ameliyat diosun yani
Sedacım bugün o medikali aradım.ve bana başka şekil korse kullanmamam gerektiğini doktorum ne taktıysa onu kullanmamın doğru olduğunu söyledi ama.bu korse de maffetti beni bugün bütün gün.işin rahat masa başı işi ama oturmak da işkence gibi geldi akşamı zor ettim.katlanıuor ve kat yerleri acıtıyor resmen.doktora sorayım yada ya of aman ya.iyileşme süreci ne kadar meşakayliymiş yahu.ödemden şiştim davul oldumMedicalci ölçüp kendisi veriyor yani benim doktorumun önerdiği öyle oldu. Xxs verdi
Malesef sabah gidemedim coxuklarimdan dolayi ogleden sinra gittim dr ameliyattaymis. Yarin sabah erkenden gidecem insallahmiss blue Selamlar muayeneniz nasıl geçti gün aldınızmı?
Slm canim yeni korse aldin mi nekadara aldin fotosunu yollarmisin lutfen. Bende biyandan dr biyandan korse arastirmasi icindeyim. Bi de bisey soracam acaba oructa dr musaitsen oructa olsam olurmu ki? Oruc tutabilirmiyim ve yanimda kalacak yardim edecek kimsem olmadigi icin kendim yemeklerimi yapabilirmiyimki? Ve tabi bayrama toparlanirmiyim???Benim komple korse paçalı çok rahat bence doktoruna danış istersen cırt cırtlıydı ben değiştirdim
Mayo seklinde olanlardan giy onlar katlanmaz daha rahat olurSedacım bugün o medikali aradım.ve bana başka şekil korse kullanmamam gerektiğini doktorum ne taktıysa onu kullanmamın doğru olduğunu söyledi ama.bu korse de maffetti beni bugün bütün gün.işin rahat masa başı işi ama oturmak da işkence gibi geldi akşamı zor ettim.katlanıuor ve kat yerleri acıtıyor resmen.doktora sorayım yada ya of aman ya.iyileşme süreci ne kadar meşakayliymiş yahu.ödemden şiştim davul oldum
Slm camim oncelikle cok gecmis olsun ve gozun aydin oldun kurtuldun. Gogsune silikonmu takildi yag mi enjekte edildi? Basenlere falan lipo yapildi mi? Su an dikislerin karnin falan nasil duruyor? Gorebiliryim bende lutfen. Bende yarin gidip gun alacam insallah. Ben basen lipo karin germe kalca ve gogse azcik yag enjekte istiyorumMerhabaaaaaaa uzun bi aradan sonra aranıza dönmek beni çok mutlu etti umarım hepiniz iyisinizdir ben ameliyat olalı 9 ay olcak nerdeyse göğüs ve karın iyi durumda lakin azucuk kilo aldım hareketsiz çalışmaktan dolayı ama yaza gider inşallah yeni ameliyat olan ve ya olacak olan herkeze geçmiş olsun umarım herşey istesiğiniz gibi olur
Canim oructa ameliyat olmak zor olmazmiki bende dr musaitse dusunuyorumda. Yemekleri falan tek basimiza yapabikirmiyiz bi de oruc tutabilirmiyiz2 haziran da ameliyat olucam Doktorum leyla arvas 20 bin fiyat istedi.. lipo yok bende 48 kiloyum zaten.. tam karın germe.. ay sezeryandan daha mı zor bi ameliyat diosun yani