Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bi de benim anlamadigim zaten sahane bir fizigin var niye olacaksin ki. Masallah sana. Dikkatle baktim da karnim düpdüz hic ihtiyacin yok

Xs alayım o zaman. Göbeğim çatlak ve sarkıktı oldum ben ameliyatımı 5 gün oldu korsenin sıkı olması lazımmış şekil alması icin bu bol biraz xs alayım bari

Xs alayım o zaman. Göbeğim çatlak ve sarkıktı oldum ben ameliyatımı 5 gün oldu korsenin sıkı olması lazımmış şekil alması icin bu bol biraz xs alayım bari
Canım ben normalde M bedendim. Ameliyattan sonra doktor xxxs beden korse kullanmıştı düşün.
İlk başta kaburgaların birbirine giriyor gibi hissetmiştim,ödemdende dolayı ama korse o kadar güzel şekillendirdiki tam kum saati gibi yaptı. Ve korse zamanla rahatsız etmemeye başlıyor zaten.
Sen korseyi almadan beden bilgilerini vermedinmi? Ona göre beden verirlerdi çünkü.

Hiç düşünemedim ben onu yaa. Xxxs falan alayım bari bende normalde s beden giyiyorum çünkü

Bukadar kucuk beden dikislerini agritmadimi ilk zamanlar mesela tuvalete giderken giyip cikarirken
Hayır,alttan çıtçıtlı zaten. Tuvalet sorunu rahat oluyordu. Ayrıca sıkması hareket açısından daha iyi oluyor. Korse ile daha rahat ediyorsun,korseyi çıkarınca vücut lımbır lımbır ediyor fenalık geliyor sanki.
Ayrıca sıkması iyi, ödem yapmaması açısından.
Ama kullanılacak beden konusunu doktorun yada medikal sitedeki uzmanın belirlemesi gerek muhakkak!

Ya cidden korseyi cikarinca fenalik geliyor bi tuhaf oluyorum bu boyle surup gitcek diye korkuyorum 3 hafta snra nasil cikaricaz korseyi yine ayni his olmaz mi

Kızlar selam acaba burda hala aktif olup izmir devlet hastanelerinde karın germe ameliyatı olan varmı? Doktor ismi verebilirmi? Birde memnunlarmı acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu ara çok taktım rüyamda ameliyat olup uyanıyorum

Aaaaa hani karin germe olunca sıpsıkı taş gibi karin oluyodu yaptiranlar oyle yaziyodu. Degilmiymis? Senin korsen nasil bakabilirmiyim

Ya cidden korseyi cikarinca fenalik geliyor bi tuhaf oluyorum bu boyle surup gitcek diye korkuyorum 3 hafta snra nasil cikaricaz korseyi yine ayni his olmaz mi
Aaaa su an soklardayim sıkı sert bir karin olmuyor mu ozellikle oturunca hala deride bi katlanma oluyimu

İzmirde misin? Devlet bilmiyprum ben hiç yaa ama sorarım vardı bi iki arkadaşım

Bu korse pazartesiye kadar irade eder sanırım değil mi? Cumartesi bugün

Aksaray devlet hasatesine CORUM DAN gelen Hasan atesi hakkina bilgisi olan varmi? Ya da bi arastirma durumunuz var mi kizlaaaaar imdaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…