Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bence de çok pahalı ama iyi iş iyi para her zaman.. bende az bi para vermeyeceğim yarın ama bu işlerin dönüşü yok o yüzden en iyisi ve en düzgün olanı seçmek lazım.. umarım hayırlısı olur hepimiz icin. Saatler yaklaştıkça içim içime sığmıyor biraz korku biraz stres acaba cok acı çekecek miyim düşüncesi falan
İkinizde ameliyat olduktan sonra resimleri koymayı şakın ihmal etmeyin olur mu.çok merak ettim yaptığı karın nasıl oluyormuş .efsane göbek deliğini merak ettim kendiminkiyle kıyaslıcam izin verirseniz kızlar

İkinizde ameliyat olduktan sonra resimleri koymayı şakın ihmal etmeyin olur mu.çok merak ettim yaptığı karın nasıl oluyormuş .efsane göbek deliğini merak ettim kendiminkiyle kıyaslıcam izin verirseniz kızlar
Benim doktorum aynı kişi değil, tabi ameliyattan sonra kesinlikle paylaşırım sizlerle

Korkmamakta elde değil ki yaa
Ya haklisin tabi ama bilmiyorum bende girmeden cok korkuodum ama hastanede dahil o kadar dayanilmicak agrim olmadi orda bi sekilde agri kesicilerle kontrol altina aliyorlar eve geldiginde zaten sadece kasiklari gerginlestirenler icin kasik agrisi oluyor oda hareket ettikce guldukce vs. Bni drenler konusunda korkuttular cok acicak cikartacaklari zaman diye ama oda oyle cok acili bisey olmadi cekti cikardi adam kibarca.tabi ne kadar korkma desemde korkcaksn ama korkulcak bisey olmadgni gorursun sende insallah

Ya haklisin tabi ama bilmiyorum bende girmeden cok korkuodum ama hastanede dahil o kadar dayanilmicak agrim olmadi orda bi sekilde agri kesicilerle kontrol altina aliyorlar eve geldiginde zaten sadece kasiklari gerginlestirenler icin kasik agrisi oluyor oda hareket ettikce guldukce vs. Bni drenler konusunda korkuttular cok acicak cikartacaklari zaman diye ama oda oyle cok acili bisey olmadi cekti cikardi adam kibarca.tabi ne kadar korkma desemde korkcaksn ama korkulcak bisey olmadgni gorursun sende insallah
Ayy hadi inşallah dediğiniz gibi olsun çok gerginimm... diren konusunda korkum yok daha öncede diren takılmıitı ameliyatımda cıkarken acımadı ama bunda cok tedirginim

Cnm başka hastalarına ulaşmaya çalıl ve öyle bak birde bak ben daha 24 gün önce meme büyütme oldum burda druma ameliyat olan 4 kişi daha var ikisinin izi mükemmel bnmki yara oldu sütyenden dolayı nasıl olacağı belirsiz o yüzden ama bir arkadaşta benek benek yanık gibi iz var hepimizi aynıdr ameliyat etti ama sonuçlar dikiş konusunda çok farklı sadece iz için o kdr para verme. Bende mesela burda nur arkadaşımızdı sanırım ozan bitik e ameliyat olmuş daha çok yeni ama dikişler o kdr nizami düzgün ki sanki bildiğin makine dikişi gibi ona bayıldım ama tek bir sonuçla hareket edemem. Bence dr unun baika hastalarını da bul ve izlerine bak bir sonuçtan yola çıkıp o kdr parayı verme
Canım teşekkür ederim benim dikişler hakkında herkes aynı şeyi söylüyor :KK66: ben kendim de çok beğendim dikişleri hatta ozan bey de mükemmel dedi:KK66: yalnız korseyi çıkarınca şişiyor ödem artıyor gibi:sus:

Evet arkadaşlar.. Izleyenler biliyordur uzun zamandır karın ve üst bölgemden ameliyat için Ankara'da doktor araştırıyordum. Hatta içime sinen bir doktor olursa İstanbul'a gitmeyi bile düşünmüştüm. Ben karın germe fikriyle yola çıktım. Görüştüğüm birçok doktor değişik şeyler söyledi. Kimi direk karın germe ile lipo önerdi. Kımi de karın germe ve lipo aynı anda olmaz dedi. Daha önce iki kere liposuction ameliyatı olmuştum. Üçuncü bir ameliyat lipo ve karin germe birarada olursa hayati riski olabilecegini karın damarlardan beslenmezse necroz ortaya çikabileceğini söyledi. Açikçasi baya cesaretim kirildı ama ben kesinlikle karın bölgemdeki deformasyondan kurtulmak bu arada üst bölgemi komple inceltemek ve kalçaya yağ enjeksiyonu istiyordum. Kadınlar kulübündeki araştırmalarım sonucu Ankara'da Akay hastanesinde Orhan Erbaş hocayla birkaç kez görüştüm. İşine olan özeni ve ciddiyeti bana güven verdi. Hep olabilecek ve olamayacak isteklerimi konuştu.yapamayacağı hiçbir sey için vaadde bulunmadı. Defalarca her aradiğimda ve yanina gittiğimde sabırla yaklaştı. Bana smart lipo triplex cihazıyla sorunumu germe yapmadan çözebileceğini ve liposuction ile yağ alıp kalçaya enjekte edebileceğini söyledi. Sonuçta geçtiğimiz çarşamba günü Orhan beye ameliyat oldum. Henüz 4 gün olmasına ödemlerim olmasına rağmen farkedilir derecede bir incelme karında düzlük ve harika bir kalça oyuntusuna sahip oldum. Aynaya baktiğimda kendimi taniyamiyirum. Orhan hoca hem kullandigi cihazla ve kendi estetik anlayısiyla bence harikalar yaratmış. Beni bilenler bu yazdıklarımın reklam olmadığını çok iyi bilir. Yalnızca benimle aynı durumda olan ve Ankara'da doktor arayışında olan kişilere destek olabilmek amacıyla yazdım. Ve tabiki Orhan hocama teşekkür maksadıyla. Yakında resim de ekliyeceğim. Ameliyat öncesi resimlerim zaten var. Orhan hocayla görüşmeden karar vermeyin derim
Memnun kalmana cok sevindim.bende ankarada olmayi planliyorum.dediginiz dr devlette mi ozelde mi nolur fotona bakabilirmiyim. Nekadara yapti fiyatini da soylermisin lutfen

Profilimde eski resimlerim var. Yarın resim çekip koymayı düşünüyorum. Benim de kafam karışmıştı ve bu siteden çok destek aldım. Ben daha önce lazer lipo olduğum ićin kesin karın germe olucam diyordum ama Orhan hoca kalçaya yağ enj istiyorsam üst bölgedeki fazla yağları komple almamiz lazım dedi. Su an dördüncü günüm henüz şişlikler olmasina rağmen eskiyle kiyaslanmaz. Dört saatin üzerinde ameliyat yapmiyor ve sonuçtan anladıgim kadariyla dört saat dinlenmeden çalışmıs. Daha önce de lipo olmuştum ama aynı bölgeler olmasına rağmen iki buçuk saat sürmüştü. Akşam da yatırmamıştı doktor. Bu sefer iki gün kaldım doktor izlemeden bırakmadı. İzlemeye alıyorum sizi yarın yeni resimleri eklerim büyuk ihtimal
Noluuur beni de izlemeye al . Hangi hastanede oldun. Hareket etmekte zorlaniyormusun bi de nolur bekadar ucret odedigini soyke bana bu hafta ici bende dr ile gorusmeye gidecem. Lutfen lutfeeen

Beni lütfen izlemeye al bende ankara dayım karın germe bel bölgesine de lipo olcam resimlerini görebilirmiyim.

Senin ameliyatli halini gorebilirimiyim nolur. Bende olacam da bu jafta ici dr ile gorurup gun alacam insallah

X