- 20 Mart 2017
- 54
- 12
Cok sükür iyim az siskinlerim var ama cok hafif cok mutluyum hic zorluk yada aci cekmedim simdi tam 1 ay oldu amaliyetim
Merhaba. Hangi doktora ameliyat oldunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sükür iyim az siskinlerim var ama cok hafif cok mutluyum hic zorluk yada aci cekmedim simdi tam 1 ay oldu amaliyetim
Nur slm cnm dua ediyorum sana cumaya az kaldı allah yardımcın olsun az kaldı çok güzel olcak hersey sen ol sıra bendeÇok teşekkür ederim ilgi ve alakanız içinoldukça endişeliyimve korkuyorumsizde de böyle oldu mu?
Haberdar ederim inşallah canımdua edin
Selam evet az kaldı tetkikler yapılacak anastezist ile görüşülecek inşallah bi aksilik olmaz..Nur slm cnm dua ediyorum sana cumaya az kaldı allah yardımcın olsun az kaldı çok güzel olcak hersey sen ol sıra bende
Nur ozan beyin gögüs hastasını da buldum oda çok memnun kalmış senin karın sonucu iyi olursa ben doktorumu buldum demektir...Selam evet az kaldı tetkikler yapılacak anastezist ile görüşülecek inşallah bi aksilik olmaz..
Cidden endişeliyim hiç düşünmemeye çalışıyorum
meraba aylin hanımın iletişim bilgisini gönderebilirmisiniz bende bi fiyat almak istiyorum ?Limon77 sen beni bekle. Benden sonra sende Aylin hanıma gidersin:)
Inşallah inşallahNur ozan beyin gögüs hastasını da buldum oda çok memnun kalmış senin karın sonucu iyi olursa ben doktorumu buldum demektir...
Çok geçmiş olsun sizin tam karın germe ameliyatımıydı? eğer öyle ise neden kas dikmediler? Çünkü zaten kas yırtığından o deri sarkması oluyor özellikle anne iseniz. Kafam karıştı. Yoksa yarım germe mi oldunuz.
İnşallah acısız ağrısız geçer bu mübarek gün hürmetine dualarım seninleKızlar çok endişeli ve heyecanlıyımyarın anastezi doktoru görecek ve tetkikler yapılacak inşallah bi sıkıntı terslik olmazdua ve iyi dileklerinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun,çok güzel mutlu haberlerle aramızda ol inşallahKızlar çok endişeli ve heyecanlıyımyarın anastezi doktoru görecek ve tetkikler yapılacak inşallah bi sıkıntı terslik olmazdua ve iyi dileklerinizi bekliyorum
Nasıl oldun umarım çok iyisindirÇok teşekkür ediyorum kızlar
Ameliyatım sabah 8.30 da doktorum Ozan bitik...doktorum bugün lipo yapmayacağını hayatımı riske atmayacağını söyledisadece kasları onarıp fazla deriyi alacakyine de güzel olacağını kendisine güvenmemi söyledi
Kızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz ve dualaranız için
Şimdi ağrın var,iki güne kalmaz karnına bakıp bakıp aşık olursun :))Benim için dua eden merak eden herkese çok çok teşekkür ederim.
Kızlar ameliyattan çıktım ama çok endişeliydim neyse şimdi odamdayım yürüttüler pihti açısından ağrım var bayağı.
Gecmis olsun agrilar gececek sabirBenim için dua eden merak eden herkese çok çok teşekkür ederim.
Kızlar ameliyattan çıktım ama çok endişeliydim neyse şimdi odamdayım yürüttüler pihti açısından ağrım var bayağı.
Çok sağolun öksürmemek için çaba sarf ediyorum. Çok kötü oluyorGecmis olsun agrilar gececek sabir
Az az ilik su yudumlayin oksuruk gelmeden ve oksurunce dizlerinizi karniniza dogru tutun ben oyle yapiyordum agri olmamasi icin ama kacinilmaz agziniza da ara sira pastil alin bogaz icin iyi gelirÇok sağolun öksürmemek için çaba sarf ediyorum. Çok kötü oluyor
Canım ya ne zaman bu ağrılar geçer kaç günden sonra ve ne zaman yalnız başıma kalabilirim?Az az ilik su yudumlayin oksuruk gelmeden ve oksurunce dizlerinizi karniniza dogru tutun ben oyle yapiyordum agri olmamasi icin ama kacinilmaz agziniza da ara sira pastil alin bogaz icin iyi gelir