Aaa evet msjlarınızı okumuştum daha önce. Öncelikle geçmiş olsun bana biraz anlatırmısınoz nasıl geçiyo süreciniz şu anki durumununzdan memnunmusunuz?İnşallah çok sagol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evet msjlarınızı okumuştum daha önce. Öncelikle geçmiş olsun bana biraz anlatırmısınoz nasıl geçiyo süreciniz şu anki durumununzdan memnunmusunuz?İnşallah çok sagol
44 bin mi tövbe tövbe iyice abartmışlar
Maalesef acibadem bu konuda biraz abartiyor hamileligim sorunluydu mecburen ordan bi doktora gittim bu tarz hamileliklere bakan zaten dogumda bi araba parasi bayildik kizimin doktorlari oglumunda orada senelerdi yani her ay zaten somuruyorlar ama el mecbur cocuklar icin veriyoruz o parayi ama kendim icin kiyamadim artik tamamen ticarethane oldu hastaneler44 bin mi tövbe tövbe iyice abartmışlar
Canım öncelikle kolay gelsin inşallah istediğin sonucu alırsın ben ameliyattan sonra acı ağrı duymadım sıkıntım hiç olmadı sonrasında eve döndüğümde grip oldum vücudum ödem tuttu sırtım dahil şiştim 2 gün antibiyotiktedavisi şu an gayet iyiyim çocukları okula servis çek alış veriş rutin hayatıma devam ama dikkat etmek gerekiyo iyileşme süreci uzun bir operasyon şu an bol bol kaşınıyorum elimi alamiyorumödem kremlerim var birde sarı kantoron yağını kullanıyorum gelene geçene yalvarıyorum bana masaj yapın diyesonuçtan memnunum inşallah daha güzel olacakAaa evet msjlarınızı okumuştum daha önce. Öncelikle geçmiş olsun bana biraz anlatırmısınoz nasıl geçiyo süreciniz şu anki durumununzdan memnunmusunuz?
cok tesekkur ederim kimseye cesaret edip diyememistim fotolariniza bakayim diye
Beni izlemeye aldinmi canım goremiyor um resimlerinidarısı başına inş
Şu an ödem üzerine ihtisas yapiyorum
Valla maşallah süper görünüyor ya ben ya bennasıl aldım tatlım seni izlemeye görmen lazım öncesi de var sonrası da bak bakım şimdi
Cevabınız için çok teşekkür ederim hastanede ne kadar kaldınız acaba? direnler kaçıncı günde çıktı en önemlisi elif hanımdan memnunmusunuz? Umarım en kısa zamanda iyileşir istediğiniz bucuda kavuşursunuzCanım öncelikle kolay gelsin inşallah istediğin sonucu alırsın ben ameliyattan sonra acı ağrı duymadım sıkıntım hiç olmadı sonrasında eve döndüğümde grip oldum vücudum ödem tuttu sırtım dahil şiştim 2 gün antibiyotiktedavisi şu an gayet iyiyim çocukları okula servis çek alış veriş rutin hayatıma devam ama dikkat etmek gerekiyo iyileşme süreci uzun bir operasyon şu an bol bol kaşınıyorum elimi alamiyorumödem kremlerim var birde sarı kantoron yağını kullanıyorum gelene geçene yalvarıyorum bana masaj yapın diyesonuçtan memnunum inşallah daha güzel olacak
:))))))))) sağol canım ya valla ben ve olan arkadaşlarımın çoğunluğu memnun hatta sürekli resimler atıyoruz özelden :))) senin daha çok yeni bekle çok güzel olur ödemlerine ödem çayı ananas tüketValla maşallah süper görünüyor ya ben ya ben
Canım yaa şu an ne kadar tedirgin olduğunu tahmin edebiliyorum Allâh yardımcın olsun ben 2 gün hastanede kaldım 2. Gün drenlerin çıktı elif hnm. Gelince bizim frekanslarimiz çok tuttu çok tatlıdır dr. Um ödem tedavisinde bile sürekli arar ignelerini yaptirdinmi 1 hafta hergün görüştük nerdeyse geçen hafta kontrolüm vardı 1 ay sonraya randevulastik ben memnunum ama sen görüş aklına takılan bütün dr lara içine sinen dr kararını ver inşallah gönlünce olur herşeyCevabınız için çok teşekkür ederim hastanede ne kadar kaldınız acaba? direnler kaçıncı günde çıktı en önemlisi elif hanımdan memnunmusunuz? Umarım en kısa zamanda iyileşir istediğiniz bucuda kavuşursunuz
Merhaba Sizin fotoğraf varsa ben de görebilir miyim ❤Canım yaa şu an ne kadar tedirgin olduğunu tahmin edebiliyorum Allâh yardımcın olsun ben 2 gün hastanede kaldım 2. Gün drenlerin çıktı elif hnm. Gelince bizim frekanslarimiz çok tuttu çok tatlıdır dr. Um ödem tedavisinde bile sürekli arar ignelerini yaptirdinmi 1 hafta hergün görüştük nerdeyse geçen hafta kontrolüm vardı 1 ay sonraya randevulastik ben memnunum ama sen görüş aklına takılan bütün dr lara içine sinen dr kararını ver inşallah gönlünce olur herşey
Benim çok yeni izlemeye aldım bak bakalım 24 günde nasilMerhaba Sizin fotoğraf varsa ben de görebilir miyim ❤
Benim fotom yok ama ben de merak ettim. Sizin için sakıncası yoksa tabii.Benim çok yeni izlemeye aldım bak bakalım 24 günde nasil
Benim fotom yok ama ben de merak ettim. Sizin için sakıncası yoksa tabii.
Bende karar veremiyorum ne yapavagima izlemeye alırsın resimleri gormem icin yükle bilsem resim suan ki halimi yukleyecegimde bir türlü beceremedimbilen biri anlatsin