Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ayrıca bende c.tesı gunu ılk defa bır dr. den kontrol ve danısmak amaclı randevu aldım,
karın germe,meme kucultme, ve bacak ıcı sorunsalı ,
muayene nasıl baslar , nasıl devam eder?? anlatacakları olan varsa beklerım ayrıca sorularım bellı ama ozellıkle sunu da sormayı unutma dıyecegınız seyler varsa yazın lutfen, tşk.ler

ayrıca bende c.tesı gunu ılk defa bır dr. den kontrol ve danısmak amaclı randevu aldım,
karın germe,meme kucultme, ve bacak ıcı sorunsalı ,
muayene nasıl baslar , nasıl devam eder?? anlatacakları olan varsa beklerım ayrıca sorularım bellı ama ozellıkle sunu da sormayı unutma dıyecegınız seyler varsa yazın lutfen, tşk.ler

merhaba glorys
kimden randevu aldin,
benim haftaya hasan findik ve hüseyin güner de randevum var aslinda baskalarina da danismak isterim yarin aksam türkiye ye gidiyorum.
3 hafta da ne kadar halledebilirsem artik.

merhaba glorys
kimden randevu aldin,
benim haftaya hasan findik ve hüseyin güner de randevum var aslinda baskalarina da danismak isterim yarin aksam türkiye ye gidiyorum.
3 hafta da ne kadar halledebilirsem artik.

Merhaba,edbeer,

nerden gelıyorsun?

dr.ercan karacaoğlu , yakın bır arkadasımın tavsıyesı ıle ona gıdıcem, bana da yakın hastane, ılk muayene ve konusma olacak?!!!:)))

canım ataşehirde esteticha hastanesinde oldum doktorum Metin Kerem. bende 3 bölge lipo ve tam karın germe yapıldı. 3500 karın germe 3000 lipo , 150 korse ve 210 fazla kaldıım bir gecelik oda parası verdim. doktorum genç olmasına ragmen ciddi anlamda işinin ehli biri. ameliyat öncesi verdii motıvasyon ve sonrasında gösterdiği ilgi kendini daha iyi hissettiriyor. zaten senın ıstediğin şeklin en olurunu sana baştan söylüyor. tabiki hepimiz manken gibi bir fizik isteriz ama herkesin vucut yapısı belli ona göre en iyi olabilecek şekle getiriyor. bana gelince bir yaşında bir oğlum var ve hamileliğimde inanılmaz kilo aldım 37 kilo. ayrıca sezeryan oldu. 57 kiloyla hamile kalıp 95 kıloyla douma girmenin psikolojısıyle olum 4 aylık olduğunda 27 kilosunu vermiştim. bir sene dolana kadarda eski kıloma geri geldim simdi 60 kıloyum ama kısa surede alınan ve verilen kıloların geri dönüşümü bana çok kotu bir fizik bırakmıstı. sarkık bir göbek (aynı jöle gibiydi) ve basenlerde birikmis yağlardı. simdi oyle mutluyum kı eskı fızıgıme seneler sonra kavuşmak 3 gundur acı falan hissetmiyorum bile. tek sıkıntım oğlumu kucağıma alamıyorum.

marhaba kızlar
alm olalıtam 44 gün oldu ama sanki çok daha uzun zaman olmuş gibi sosyal hayatım hiç sorunsuz devam ediyor artık yorulduğum zaman yada çok yürüdüğüm zaman şişmeler olmuyor mekik çelmeye başladım 25 taneye kadar çıkarttım görüntüm çok doğal ve güzel 9 kilo verdim bunlar güzel haberler ama kötülerde var .artık gardrobumda hiç bir pantolon ve etek olmuyor kemer kullandığımda çok büzüşüyor yeni kıyafetler almam gerekiyor sevgiler

marhaba kızlar
alm olalıtam 44 gün oldu ama sanki çok daha uzun zaman olmuş gibi sosyal hayatım hiç sorunsuz devam ediyor artık yorulduğum zaman yada çok yürüdüğüm zaman şişmeler olmuyor mekik çelmeye başladım 25 taneye kadar çıkarttım görüntüm çok doğal ve güzel 9 kilo verdim bunlar güzel haberler ama kötülerde var .artık gardrobumda hiç bir pantolon ve etek olmuyor kemer kullandığımda çok büzüşüyor yeni kıyafetler almam gerekiyor sevgiler

:)))limon yanı askolsun sen buna kotu haber mı dıyorsun yahu:) o kadar sevınıyorum kı bu guzel haberlerı duyunca,maşallah
darısı saglıkla basıma

canım ataşehirde esteticha hastanesinde oldum doktorum Metin Kerem. bende 3 bölge lipo ve tam karın germe yapıldı. 3500 karın germe 3000 lipo , 150 korse ve 210 fazla kaldıım bir gecelik oda parası verdim. doktorum genç olmasına ragmen ciddi anlamda işinin ehli biri. ameliyat öncesi verdii motıvasyon ve sonrasında gösterdiği ilgi kendini daha iyi hissettiriyor. zaten senın ıstediğin şeklin en olurunu sana baştan söylüyor. tabiki hepimiz manken gibi bir fizik isteriz ama herkesin vucut yapısı belli ona göre en iyi olabilecek şekle getiriyor. bana gelince bir yaşında bir oğlum var ve hamileliğimde inanılmaz kilo aldım 37 kilo. ayrıca sezeryan oldu. 57 kiloyla hamile kalıp 95 kıloyla douma girmenin psikolojısıyle olum 4 aylık olduğunda 27 kilosunu vermiştim. bir sene dolana kadarda eski kıloma geri geldim simdi 60 kıloyum ama kısa surede alınan ve verilen kıloların geri dönüşümü bana çok kotu bir fizik bırakmıstı. sarkık bir göbek (aynı jöle gibiydi) ve basenlerde birikmis yağlardı. simdi oyle mutluyum kı eskı fızıgıme seneler sonra kavuşmak 3 gundur acı falan hissetmiyorum bile. tek sıkıntım oğlumu kucağıma alamıyorum.

merhaba, bılıyorum orayı yer olarak,hatta halkla ılıskılerde gulten hn olabılır, eskıden denge dıye bır kılo verme merkezı vardı,oranın sorumlusuydu ,daha sonra mesaj atmıstı este.ya gectım dıye,
sormamda sakınca yoktur umarım toplam rakamı kredı kartıyla mı oduyorsun yada taksıtle mı, yoksa hepsını pesın mı ıstıyorlar?
bence sen muthıs bısı basarıp ınanılmaz kılo vermıssın, aynı seyı bende yasadım soylekı, benımde oglum var 3 yaslarında , 60 kg lerden hamılelıkde 95 lere cıktım, 79 u gordum sonra kılo veremıyorum vs. depresyona gırıp tekrar 90 a cıktım?? su an 86 kg yım, normalım 65 fılan o yuzden dr. kılo ver gel dıyebılır, bakalım c.tesı bı goruseyım, daha sonra da fuat beyle gorusecegım..hayırlısı olsun,
ha sana bısı daha sormak ıstıyorum, 2. cocuk dusunuyormuydun? yada amelıyatın engelleyecegı konusunda bısıler konustunmu dr. ile?
tşk.ler

Merhaba,edbeer,

nerden gelıyorsun?

dr.ercan karacaoğlu , yakın bır arkadasımın tavsıyesı ıle ona gıdıcem, bana da yakın hastane, ılk muayene ve konusma olacak?!!!:)))

merhaba ,
ben almanya dan geliyorum bu aksam ucagim, gitmisken birkac doktordan bilgi alayim istiyorum.
biz avrupa yakasinda oturuyoruz ama kadiköy tarafina da giderim önemli degil.
yeter ki dogru doktoru bulalim.zaman kisitli oldugu icin telas yapiyorum biraz.
görüsmeden sonra yazarsan sevinirim ben de burayi takip edicem tatil boyunca gelismeleri paylasirim.
ben 5 sene önce 30 kilo aldim sonra al ver al ver, yilbasinda 66 kilo olmustum artik ameliyat olayim dedim sigarayi biraktim,
hop yine 20 kilo üstüne artik vazgectim vermekten böyle ameliyatla düzelticem kendimi.

merhaba ,
ben almanya dan geliyorum bu aksam ucagim, gitmisken birkac doktordan bilgi alayim istiyorum.
biz avrupa yakasinda oturuyoruz ama kadiköy tarafina da giderim önemli degil.
yeter ki dogru doktoru bulalim.zaman kisitli oldugu icin telas yapiyorum biraz.
görüsmeden sonra yazarsan sevinirim ben de burayi takip edicem tatil boyunca gelismeleri paylasirim.
ben 5 sene önce 30 kilo aldim sonra al ver al ver, yilbasinda 66 kilo olmustum artik ameliyat olayim dedim sigarayi biraktim,
hop yine 20 kilo üstüne artik vazgectim vermekten böyle ameliyatla düzelticem kendimi.

benım randevum c.tesı gunu 12 de atasehır memorıal, sende alabılırsen o saatlerde orda bulusabılırız,bırde fuat yuksel var prof. ondan memnun olan bırkac arkadas var burda paylasan,limon,hazıranda..ona da gıdebılırsın gorusmeye

bu kadar olurrrr, az once ercan bey aradı, bu hafta sonu yurtdısına gıtmesı gerekıyormus, haftaya erteleyebılırmıyız dedı, iste genel anlamda nedır sıkayetınız fılan.
sonuc ıtıbarı ıle haftaya c.tesı ye kaldı benım gorusme, sorun dıll..

aslinda benim istegim lazer lipoliz veya smart lipo dedikleri cünkü iyilesme süresi kisa.
ama karin germe de ve normal liposuktion da iyilesme süresi uzun .
tabii doktorlar görmeden karar veremem bende sunu istiyorum diye.
ben en iyisi onlardan da randevu alayim.
tesekkürler

aslinda benim istegim lazer lipoliz veya smart lipo dedikleri cünkü iyilesme süresi kisa.
ama karin germe de ve normal liposuktion da iyilesme süresi uzun .
tabii doktorlar görmeden karar veremem bende sunu istiyorum diye.
ben en iyisi onlardan da randevu alayim.
tesekkürler[/QUOT

huseyın gunere amelıyat olan ve cok memnun bır arkadasım var, hasan fındık konusunda bırsey dıyemem, bılmıyorum

merhaba arkadaşlar..
çarşamba günü karın germe + lipo oldum.bu gün 3. günüm çok şükür daha iyiyim.
ilk geceyi atlattıktan sonra yavaş yavaş herşey yoluna girmeye başlıyor.
burdan dr um Eser Aydoğdu ve yardımcısı Eda hanıma teşekkürlerimi iletiyorum.

avukatetc aynı hastanede ameliyat olmuşuz:)sanada geçmiş olsun cnm.

estetica hastane çalışanlarına ,sağladıkları konfor, güleryüz ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.
özelliklede gece nöbetinde kalan ayşegül hemşireye teşekkür ve sevgilerimi yolluyorum.
:KK71:

şuanda kendi evimde olmadığım için nete çok sık giremiyorum.girdikce yazarım arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar..

estetica hastane çalışanlarına ,sağladıkları konfor, güleryüz ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.
özelliklede gece nöbetinde kalan ayşegül hemşireye teşekkür ve sevgilerimi yolluyorum.

şuanda kendi evimde olmadığım için nete çok sık giremiyorum.girdikce yazarım arkadaşlar.

Geçmiş olsun enyrose bundan sonra hergün bir önceki güne göre daha iyi olacaksın.

Herkeze merhaba, yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Benim çarşamba günü 6 haftam doldu işe başlayalı 10 gün oldu, hareket etmekte artık bir sorunum kalmadı. Hatta 2 gecedir kısa süreli yüzüstü bile yatıyorum :KK66:. Kontrolde herşey iyiydi artık hiçbir kısıtlama yok korsemide 3 hafta önce çıkardım. Tek sorunum işe başladığımdan bu yana ödemlerim arttı, bugün romatemden ozon yağıyla karın masajı için randevu aldım haftaya ona başlıcam. Akşama doğru iyice şişiyorum çok rahatsız oluyorum. Ödemlerin tamamen inmesi 6 ayı bulabilirmiş. O kadar bekleyecek sabrım yok. İnşallah bu masajlarla düzelir.

merhaba arkadaşlar..

ooo bir arkadaşımız daha muradına ermiş :KK66:
çok geçmişolsun cnm en zoru karar vermek ve aml. olmak sonrasıda tabiki sabır gerektiren bir süreç :KK34:
hadi bakalım kolaylıklar diliyorum sana :KK54:

Herkeze merhaba, yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Benim çarşamba günü 6 haftam doldu işe başlayalı 10 gün oldu, hareket etmekte artık bir sorunum kalmadı. Hatta 2 gecedir kısa süreli yüzüstü bile yatıyorum :KK66:. Kontrolde herşey iyiydi artık hiçbir kısıtlama yok korsemide 3 hafta önce çıkardım. Tek sorunum işe başladığımdan bu yana ödemlerim arttı, bugün romatemden ozon yağıyla karın masajı için randevu aldım haftaya ona başlıcam. Akşama doğru iyice şişiyorum çok rahatsız oluyorum. Ödemlerin tamamen inmesi 6 ayı bulabilirmiş. O kadar bekleyecek sabrım yok. İnşallah bu masajlarla düzelir.

slm akocum güzel haberlerini aldığım için çok mutlu oldum :KK54:
bende senin gibiyim korseyi zaten unuttum artık çok şükür uykumda yarı yüzüstü yatabiliyorum
ödemler benmde tek şikayetim oda yoruldumda çoğalıyor seninde ondan akşam oluyordur günün yorgunluğu filan normal bence
masajı dr.mu tavsiye etti ben şahsen elletemem heralde henüz çok hassas hissediyorum o bölgeyi daha doğrusu hissetm,yorumki :KK1:
neyse çoğu gitti azı kaldı şurda 3-4 ay cık :KK1:

slm akocum güzel haberlerini aldığım için çok mutlu oldum :KK54:
bende senin gibiyim korseyi zaten unuttum artık çok şükür uykumda yarı yüzüstü yatabiliyorum
ödemler benmde tek şikayetim oda yoruldumda çoğalıyor seninde ondan akşam oluyordur günün yorgunluğu filan normal bence
masajı dr.mu tavsiye etti ben şahsen elletemem heralde henüz çok hassas hissediyorum o bölgeyi daha doğrusu hissetm,yorumki :KK1:
neyse çoğu gitti azı kaldı şurda 3-4 ay cık :KK1:

Merhaba Hazirandacım bende genelde yarı yüz üstü yatıyorum. Seninde artık rahat yatabilmene sevindim. Yaşamayan anlayamaz diyorum. Bir de 2 gündür elimden geldiğince çok su içmeye çalışıyorum. Ödemler için bol su içmek şartmış. Benimde akşam olunca ödem feci artıyor. Masajı doktorum önerdi. Bende hissetmiyorum belli bir bölgeyi. Öyle sert bir masaj olacağını düşünmüyorum. Yaptıracağım yer bir fizik tedavi hastanesi. Yüzeyden hissetmesemde içerde kaslarımı hissediyorum. Birşey çarptığında bile acıyor. Acırsa yaptırmam zaten. Birşey kalmadı 3-4 ay diyorsun ama akşam olunca karnım nerdeyse ameliyat olmamışım gibi kocamaaan oluyor moralimi bozuyor.

Geçmiş olsun enyrose bundan sonra hergün bir önceki güne göre daha iyi olacaksın.

ooo bir arkadaşımız daha muradına ermiş :KK66:
çok geçmişolsun cnm en zoru karar vermek ve aml. olmak sonrasıda tabiki sabır gerektiren bir süreç :KK34:
hadi bakalım kolaylıklar diliyorum sana :KK54:

teşekkür ederim arkadaşlar.Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımıza sağlıkla nasip etsin inşalah.

Herkeze günaydın, bu sabah uyandığımda çok mutlu oldum. Şişliklerimde gözle görünür bir azalma var, tartıda da 600gr kadar fark gördüm. Dün masaj yaptırdım etkisinin bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Ozon yağının etkisi vardır herhalde. Yarın tekrar gidicem. Şimdiden sabırsızlanmaya başladım :KK61:

X