Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ve bırde tum amelıyat olmus arkadaslara bır sorum var, yeme seklınız nasıl? eskısı kadar rahat yıyormusunuz? yada ıstahınız tamamen kapandı mı?

slm cnm aramıza hoşgelmişsin burdayken cvb verim dedim şahsen ve eminim hepimiz aynı şeyi söylicez ilk günler yiyemiyosun kuş kadarla doyuyorsun ama sonrasında şu an iştahın nasılsa aynen öyle oluyorsun yani midem küçülcek filan diye bekleme kilo alımına hassas bir bünyen varsa aynen devam eder daha da fazla dikkat gerekir dün bi arkadaşımla konuştuk onun bi yakını 5 yıl önce olmuş kadının eskiden midesi yokken şimdi kilo aldında direk mide kısmı fırlıyormuş anlıcan çok dikkat etmemiz gerek

şükür kavuşturana öncelikle görüntün hakkında bir yorum yaparmısın nasıl oldun izlerin ne durumda iz kremini hala kulanıyormusun kilo verdinmi sen hemen geri dünmüştün sorun yaşamadın dimi sonraki safalarda benim iki ay bitti lipo olan yerlerim de hala çok olmasada ağrı var birazda göbeğimin etrafındabende ufak bir kanama oldu o geçmedi hala duruyor sanıyorum küçük bir revizyon gerekecek sevgiler

canım izlerim tabiki tam geçmedi bunun için daha erken bir senenin sonundaemin olucaz buna ben iz kremi kullanmadım hiç dr gerek yok ama sen bilirsin dedi bende kullanmadım.bende ağrı sızı acı yok çok şükürkanama konusunda bişey diyemycem canım neden oldukii acabaa fuat beye danıştınmı bu durumu sen

sedakt cnm yazdıkların inan içimi rahatlattı. teşekkür ederim.şuan ameliyattan çok sonrasını düşünüyorum.
inş. bende 2-3 hafta içinde çocuklarımın bakımlarını yapabilir hale gelirim.

vee artık istanbuldayım. sadece 1 haftam var.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.herkese sevgiler..

hadi hayırlısı canım sen yinede zorlama kendini bir ay yeter rahat ol ama hemen iki haftanın sonunda şunu bunu yapim diyip zorlama işin u7zamasın 3 hafta 1 ay sal bişeyleri ama 1 rahat rahat yeter.şimdiden ii aml diliyorum inşş hemen iyileşirsin.sevgilerrr

ve bırde tum amelıyat olmus arkadaslara bır sorum var, yeme seklınız nasıl? eskısı kadar rahat yıyormusunuz? yada ıstahınız tamamen kapandı mı?

slm cnm aramıza hoşgelmişsin burdayken cvb verim dedim şahsen ve eminim hepimiz aynı şeyi söylicez ilk günler yiyemiyosun kuş kadarla doyuyorsun ama sonrasında şu an iştahın nasılsa aynen öyle oluyorsun yani midem küçülcek filan diye bekleme kilo alımına hassas bir bünyen varsa aynen devam eder daha da fazla dikkat gerekir dün bi arkadaşımla konuştuk onun bi yakını 5 yıl önce olmuş kadının eskiden midesi yokken şimdi kilo aldında direk mide kısmı fırlıyormuş anlıcan çok dikkat etmemiz gerek

ve limon
kızlar evet aml sonrası ilk birkaç gün hiçbirşey yemek istemiyorsun ama sonrasında açılıyo ve yeme isteği yoğunlaşıyor
ben aml öncesi yeme düzenime döndüm ve çok kasmadım kendimi ilk bir ay toparlanmak için fakattson iki aydır sıkı bi diyetteyim ve kilo veriyorum 1 ay alıştırma diyeti yaptım sonrasında ise nestif diyeti dahada devam edicem çünkü şuana kadar 7 kg verdim ama hala 7 kg fazlam var devam yani tabi sporda vazgeçilmezim

cok tesekkur ederım hazıranda,hosbulduk :) kısacası kesınlıkle elımıze bınbır acı ıle gecen yenı vucuda daha dıkkat etmek ve yeme seklıne cok daha fazla dıkkat etmek lazım yanı.cok basıt ama yapamadıgım sey.cok gecmıs olsun dılıyorum sana ve tez zamanda cok daha ıyı olmanı dılerım,
eger fırsat bulursan ve yazabılırsen senın dr. kımdı ,hangı aml. oldun? , nerde ve kac saat surdu aml? ve ne kadar odedın? tavsıye edermısın?

sızlerın tecrubelerı onemlı benım ıcın, coook tesekkurler

ve limon
kızlar evet aml sonrası ilk birkaç gün hiçbirşey yemek istemiyorsun ama sonrasında açılıyo ve yeme isteği yoğunlaşıyor
ben aml öncesi yeme düzenime döndüm ve çok kasmadım kendimi ilk bir ay toparlanmak için fakattson iki aydır sıkı bi diyetteyim ve kilo veriyorum 1 ay alıştırma diyeti yaptım sonrasında ise nestif diyeti dahada devam edicem çünkü şuana kadar 7 kg verdim ama hala 7 kg fazlam var devam yani tabi sporda vazgeçilmezim

Merhaba sedakt , cok gecmıs olsun,
yazdıklarından ıyıkı aml.olmusum dedıgını ve mutlu oldugunu hıssettım:), sende vaktın varsa amelıyatın ıle ılgılı bılgıler yazarmısın?

Merhaba sedakt , cok gecmıs olsun,
yazdıklarından ıyıkı aml.olmusum dedıgını ve mutlu oldugunu hıssettım:), sende vaktın varsa amelıyatın ıle ılgılı bılgıler yazarmısın?

evet cnm iyiki diyorum hep ilk üç gün hariç ama ben çok girip yazamıyorum fakat sorusu olanın sorusunun cevaplarım

Son düzenleme:
evet cnm iyiki diyorum hep ilk üç gün hariç ama ben çok girip yazamıyorum fakat sorusu olanın sorusunun cevaplarım

darısı benım gıbı ısteyenlerın basına,

eger fırsat bulursan ve yazabılırsen senın dr. kımdı ,hangı aml. oldun? , nerde ve kac saat surdu aml? ve ne kadar odedın? tavsıye edermısın?

klasık aynı sorular,tekrar tekrar yazdırıyorum, kusura bakmayın

enrose cnm inan yazın çok kötü keşke kışı bekleyebilsen ama ne diyelim hakkında hayırlısı olsun inş. çoook kolay atlatırsın cnm .
hepinizi öpüyorum sağlıklı günler dilerim

iyi dileklerin için çok teşekkürler cnm.:)

darısı benım gıbı ısteyenlerın basına,

klasık aynı sorular,tekrar tekrar yazdırıyorum, kusura bakmayın

canım dr prof.dr.fuat yüksel
aml karın germe ve lipo
hastanem kadıköy çağıner hastanesi
aml ücretim 5000tl
tavsiye ederim cnm ben memnun kaldım sorunsuz biaml ve sonrası geçirdim.

hepinize merhaba arkadaşlar.
yazlıkta çok fena bağlantı sorunu yaşıyorum vınn dan aklım hep sizde
son durumlarımdan özet geçmek istiyorum
öncelikle hiç rahat değilim bu yazım anladımki böyle geçicek benki denizi yüzmeyi güneşlenmeyi çok severim ama malasef hiç birini rahatlıkla yapamaıyorum
geçen başıma ne geldi biliyomusunuz 3 buçuk gibi indim çocuklarla zaten havuza giremiyorum bari güneşlenim dedim kitabıma bi dalmışım 1 buçuk saat kadar farkında olmadan yattım kaldım sonra şölesine başımı bir kaldırdım karnıma doğru aman allahım ciğer gibi olmuş bikinimin ucunu kaldırdımda dahada fena bir görüntü dikiş üstümde bir bölge aynen kaynar su dökülür ya öyle kızarmış acı varmı derseniz hayır yok çünki his yok :KK43: hemen yukarı koştum duş alıp bol kantaron yağı sürdüm masaj yaparak 3 günde zor geçti o yanık .aman siz dikkat edin nolur .sonracıma yüzmeyi bir kez daha deneyim dedim ilkine göre daha iyidi ama çok kısa ve ağırdım :KK43: ya yeter artık 7 hafta oldu inanın isyandayım çok sıkıldım bu itinadan sakınmaktan ev işlerine yardım etmek zorundayım malum aile kalabalık durumumu bilmiyorlar dayanamayıp kayınvalidemesadece göğüs aml. oldumu söyledim sağolsun beklemedğim anlayışı gösterdi ama yinede işin ucundan tutmak zorundayım azcık yorulsam karnım taş gibi oluyor şişiyor hemen korseye koşuyorum geceler, hala bağlıyorum yoksa şişiyor :KK43:
dünde göğsümle ilgili bir korku atlattım raftan kahve fincanı almak isterken bi anda sol göğsüm cız etti önce önemsemedim sonra acaip bir ağrı yanma kolumu kıpırdatamaıyorum dışta hiç bişi yok sanırım iç dikişte problem oldu hemen dr.umu aradım ve aramızda bin km var gel dese gelemem aklım gitti ama ulaşamdım not bıraktım oda sağolsun dönmedi hala :KK43:ama düne göre bugün daha iyi demekki geçici bişidi
üzgünüm size güzel haberler veremedim ama durum böyle kızlar aml. olucak ark.lar Allah yardımcınız olsun çok iyi düşünün zamanı özellikle iyi ayarlayın
enrose cnm inan yazın çok kötü keşke kışı bekleyebilsen ama ne diyelim hakkında hayırlısı olsun inş. çoook kolay atlatırsın cnm .
hepinizi öpüyorum sağlıklı günler dilerim
canım geçmiş olsun ama biraz dikket gereken zamandayız ve bu seneyi böyle bitirmemeiz gerekiyor çektiğin acıları hatırla ve biraz daha sabret valla ben bu sene tatile bile çıkmıyorum sorun olmasınsiye bu senemi ameliyata ayırdım iyi sonuç alalım sonra kısmetse seneye giderim bu sene güneş özellikle yok denizde yok bana:)
sevgiler

canım dr prof.dr.fuat yüksel
aml karın germe ve lipo
hastanem kadıköy çağıner hastanesi
aml ücretim 5000tl
tavsiye ederim cnm ben memnun kaldım sorunsuz biaml ve sonrası geçirdim.
bende katılıyorum arkadaşıma çok alakadar bir doktor gözü kapalı tavsiye ederim

limon selam, bıran once gecer ınsallah ama neden olmus olabılır kanama hala? revızyon gerekmesı ne ıle ılgılı bır hata? yada hata mı sence? dr.den kaynaklanıyor olabılır mı?
slm canım özür sorunu görmemişim .daha öncede bahsetmiştim kişiye göre de değişim gösterebilir iyleşme süreci diye. drlar bunu en aza indirgemeye çalışıyorlar ama olacağı varsada oluyor.ben bunu kesinlikle bir hata olarak değerlendirmiyorum çünkü öncesini ve sonrasını karşılaştırdığımda mucizevi bir değişim var hata demek sanıyorum hocamın emeğine saygısızlık olur görüntü mükemmel.sonradan oluşan bir durum değil aml. hemen ardından oluşan bir durum bu kanama. dr um geçebileceğimi söyledi ama şu benim için çok önemli geçmesede benim drum gereken herşeyi yapar ve bu şekilde bırakmaz bana işte bu güveni verdi anlatmak istediğimde bu ben bu güveni hissetmek için çok dr gezdim sevgiler

cok tesekkur ederım hazıranda,hosbulduk :) kısacası kesınlıkle elımıze bınbır acı ıle gecen yenı vucuda daha dıkkat etmek ve yeme seklıne cok daha fazla dıkkat etmek lazım yanı.cok basıt ama yapamadıgım sey.cok gecmıs olsun dılıyorum sana ve tez zamanda cok daha ıyı olmanı dılerım,

sızlerın tecrubelerı onemlı benım ıcın, coook tesekkurler

çok teşekkür ederim cnm
ben izmirdeyim dr.um ufuk bilkay meme dikleştirme ve karın germe aml. oldum toplam 7 bin ödedim aml.ım 6 saat sürdü dr.umu kesinlkle tavsiye ediyorum zaten aml.larımla ilgili şikayetim yok ben sadece canı fazla tez biri olarak normal hayatıma hala dönemediğim için şikayetçiyim artık sakınmaktan sıkıldım ama malasef limonunda dedği gibi en az 6 ay bu böyle devam edicek anladım bunu ama değermiydi diye sorranlara kesinlkle evt diyorum şimdi geriye dönsem yinede kesinlkle yaptırırdım hatta kışada farklı operasyonlar düşünüyorum :KK1:

Merhaba arkadaslar

bende 11 temmuzda karin germe olucam.Bana ameliyat sonrasi ne tavsiye edersiniz,kac gün hic kalkmadan yattiniz,ve ne kadar süre egik yürüdünüz kisaca cevaplarsaniz sevinirim

amaliyat icin bas vurdum kizlar her islem bitti hastaneden gün almiya gitim doktor ne dese begenirsiniz 10 kilo daha ver yoksa amaliyatin kalir
canim burnuma geldi ekime kadar 10 kilo verecem ekimde tekrar konusacaz sizin amaliyattan önce boyunuza göre kilonuz kacti kizlar bu pinpirikli alman doktor beni öldürecek valaaaa benim boyum 1,60 kilom 85 öffffff

slm canım özür sorunu görmemişim .daha öncede bahsetmiştim kişiye göre de değişim gösterebilir iyleşme süreci diye. drlar bunu en aza indirgemeye çalışıyorlar ama olacağı varsada oluyor.ben bunu kesinlikle bir hata olarak değerlendirmiyorum çünkü öncesini ve sonrasını karşılaştırdığımda mucizevi bir değişim var hata demek sanıyorum hocamın emeğine saygısızlık olur görüntü mükemmel.sonradan oluşan bir durum değil aml. hemen ardından oluşan bir durum bu kanama. dr um geçebileceğimi söyledi ama şu benim için çok önemli geçmesede benim drum gereken herşeyi yapar ve bu şekilde bırakmaz bana işte bu güveni verdi anlatmak istediğimde bu ben bu güveni hissetmek için çok dr gezdim sevgiler

rıca ederım, ne ozuru:) ılk gorusmemı fuat bey ıle yapıcam sanırım:)

amaliyat icin bas vurdum kizlar her islem bitti hastaneden gün almiya gitim doktor ne dese begenirsiniz 10 kilo daha ver yoksa amaliyatin kalir
canim burnuma geldi ekime kadar 10 kilo verecem ekimde tekrar konusacaz sizin amaliyattan önce boyunuza göre kilonuz kacti kizlar bu pinpirikli alman doktor beni öldürecek valaaaa benim boyum 1,60 kilom 85 öffffff

Merhaba seyda, ben henuz dr. ye gıtmedım ama banada aynı seyı soyleyebılır dıye korkmuyor degılım,kılo vermeye de cabalıyorum
ama benım fıkrım 3 ayda 10 kg verırsın ekstra hormonel bır sorun vs. yoksa ve ozellıkle mevsım de daha rahat olur sankı,

slm arkadaşlar
size yeni bir sorun ve soruyla geldim :KK43:
aml. olup conturebex iz kremi kullananlar kremi uyguladığınız bölgede daha önce hiç olmayan bir kıllanmayla karşılaştınızmı ?
2 gündür bıraktım kremi bunu farkedince yan etkilerinde böyle bişi yazmıyor dr.umada ulaşamıyorumki sorim :44:
off off :KK36:

slm kızlar ne zamandır bakmıyorum bu sayfaya belki limon sen beni hatırlarsın aliyesma falanda vardı yazışıyorduk ... geçenlerde eşimle gene karın gerdirmeyi konuştukra sanırım artık önümüzdeki yıla yaptırıcam ameliyatımı oğluşlarım bu ağustos 3 yaşında olucaklar 3.5 4 yaş arası yaptırırım herhalde...ama baktımda önerilen 2 dr. var biri fuat yüksel diğeri ufuk bilkay kızlar yaa bu ameliyat beni çok endişelendiriyor birde daha önce izledim nette baya korktum hele birde üstüne yanlış dr. seçerim diye korkuyorum ltf yardımcı olun bana...bu fuat yüksel sanırım ist. gatada çalışıyormuş acaba orada olsam nsl olur eşim astsubay benim yoksa özel muaynanesine mi gitmeli
daha önce takip ettigimde aylin hanımı önerenler vardı...bende tokatta yaşıyorum dr. karar versem çok iyi olucak öncelikle ön görüşmemi yapmak lazım kızlar gel git zor olur benim için yoksa direk gitsem ameliyat ederlermi? ne dersiniz ayrıca karın gerdirme ameliyatının maliyetini ögrenebilirmiyim

slm kızlar ne zamandır bakmıyorum bu sayfaya belki limon sen beni hatırlarsın aliyesma falanda vardı yazışıyorduk ... geçenlerde eşimle gene karın gerdirmeyi konuştukra sanırım artık önümüzdeki yıla yaptırıcam ameliyatımı oğluşlarım bu ağustos 3 yaşında olucaklar 3.5 4 yaş arası yaptırırım herhalde...ama baktımda önerilen 2 dr. var biri fuat yüksel diğeri ufuk bilkay kızlar yaa bu ameliyat beni çok endişelendiriyor birde daha önce izledim nette baya korktum hele birde üstüne yanlış dr. seçerim diye korkuyorum ltf yardımcı olun bana...bu fuat yüksel sanırım ist. gatada çalışıyormuş acaba orada olsam nsl olur eşim astsubay benim yoksa özel muaynanesine mi gitmeli
daha önce takip ettigimde aylin hanımı önerenler vardı...bende tokatta yaşıyorum dr. karar versem çok iyi olucak öncelikle ön görüşmemi yapmak lazım kızlar gel git zor olur benim için yoksa direk gitsem ameliyat ederlermi? ne dersiniz ayrıca karın gerdirme ameliyatının maliyetini ögrenebilirmiyim
tekrar marhaba yanlış hatırlıyorsam düzeltirsin üçüzlerin olmuştu ve yeni diye bir süre ertelemek istemiştim aml. aliyesema ve bir kaç isim bu topikten uzaklaştırıldı çünkü hepsi aynı pc bağlantılı 7-8 isim tek bir dr u övüyorlardı o dr da aylim hanımdı. şimdi fuat bey gatadan emekli oldu sadece kendi muayenehanesin gidebilirsin diğer dr lar hakkında hastaları yorum yapacaktır ben sana fuat beyi hastası olarak tavsiye ederim karar senin .izlediğin herşey doğru ama sen o sirada uyuyor olduğun için çok hissetmeyeceksin aml sonrası on beş gün pişmanlıkların olacak ama sonraaa kendini tekrar sevmeye başlayacaksın aynalardan kaçmaya son vereceksin ve iyiki demeye başlayacaksın süreç bu güzel arkadaşım cesaret ve dr a güven çok önemli sevgiler

X