hepinize merhaba arkadaşlar.
yazlıkta çok fena bağlantı sorunu yaşıyorum vınn dan aklım hep sizde
son durumlarımdan özet geçmek istiyorum
öncelikle hiç rahat değilim bu yazım anladımki böyle geçicek benki denizi yüzmeyi güneşlenmeyi çok severim ama malasef hiç birini rahatlıkla yapamaıyorum
geçen başıma ne geldi biliyomusunuz 3 buçuk gibi indim çocuklarla zaten havuza giremiyorum bari güneşlenim dedim kitabıma bi dalmışım 1 buçuk saat kadar farkında olmadan yattım kaldım sonra şölesine başımı bir kaldırdım karnıma doğru aman allahım ciğer gibi olmuş bikinimin ucunu kaldırdımda dahada fena bir görüntü dikiş üstümde bir bölge aynen kaynar su dökülür ya öyle kızarmış acı varmı derseniz hayır yok çünki his yok
hemen yukarı koştum duş alıp bol kantaron yağı sürdüm masaj yaparak 3 günde zor geçti o yanık .aman siz dikkat edin nolur .sonracıma yüzmeyi bir kez daha deneyim dedim ilkine göre daha iyidi ama çok kısa ve ağırdım
ya yeter artık 7 hafta oldu inanın isyandayım çok sıkıldım bu itinadan sakınmaktan ev işlerine yardım etmek zorundayım malum aile kalabalık durumumu bilmiyorlar dayanamayıp kayınvalidemesadece göğüs aml. oldumu söyledim sağolsun beklemedğim anlayışı gösterdi ama yinede işin ucundan tutmak zorundayım azcık yorulsam karnım taş gibi oluyor şişiyor hemen korseye koşuyorum geceler, hala bağlıyorum yoksa şişiyor
dünde göğsümle ilgili bir korku atlattım raftan kahve fincanı almak isterken bi anda sol göğsüm cız etti önce önemsemedim sonra acaip bir ağrı yanma kolumu kıpırdatamaıyorum dışta hiç bişi yok sanırım iç dikişte problem oldu hemen dr.umu aradım ve aramızda bin km var gel dese gelemem aklım gitti ama ulaşamdım not bıraktım oda sağolsun dönmedi hala
ama düne göre bugün daha iyi demekki geçici bişidi
üzgünüm size güzel haberler veremedim ama durum böyle kızlar aml. olucak ark.lar Allah yardımcınız olsun çok iyi düşünün zamanı özellikle iyi ayarlayın
enrose cnm inan yazın çok kötü keşke kışı bekleyebilsen ama ne diyelim hakkında hayırlısı olsun inş. çoook kolay atlatırsın cnm .
hepinizi öpüyorum sağlıklı günler dilerim