marhaba hazirandacım kullandığın kremin değil ama kantoron yağının işi olabilir çünkü kıl diplerini çok besleyen özelliği var saç dökülmelerini önlemesinden belli sevgilerslm arkadaşlar
size yeni bir sorun ve soruyla geldim
aml. olup conturebex iz kremi kullananlar kremi uyguladığınız bölgede daha önce hiç olmayan bir kıllanmayla karşılaştınızmı ?
2 gündür bıraktım kremi bunu farkedince yan etkilerinde böyle bişi yazmıyor dr.umada ulaşamıyorumki sorim :44:
off off
slm kızlar ne zamandır bakmıyorum bu sayfaya belki limon sen beni hatırlarsın aliyesma falanda vardı yazışıyorduk ... geçenlerde eşimle gene karın gerdirmeyi konuştukra sanırım artık önümüzdeki yıla yaptırıcam ameliyatımı oğluşlarım bu ağustos 3 yaşında olucaklar 3.5 4 yaş arası yaptırırım herhalde...ama baktımda önerilen 2 dr. var biri fuat yüksel diğeri ufuk bilkay kızlar yaa bu ameliyat beni çok endişelendiriyor birde daha önce izledim nette baya korktum hele birde üstüne yanlış dr. seçerim diye korkuyorum ltf yardımcı olun bana...bu fuat yüksel sanırım ist. gatada çalışıyormuş acaba orada olsam nsl olur eşim astsubay benim yoksa özel muaynanesine mi gitmeli
daha önce takip ettigimde aylin hanımı önerenler vardı...bende tokatta yaşıyorum dr. karar versem çok iyi olucak öncelikle ön görüşmemi yapmak lazım kızlar gel git zor olur benim için yoksa direk gitsem ameliyat ederlermi? ne dersiniz ayrıca karın gerdirme ameliyatının maliyetini ögrenebilirmiyim
slm kızlar ne zamandır bakmıyorum bu sayfaya belki limon sen beni hatırlarsın aliyesma falanda vardı yazışıyorduk ... geçenlerde eşimle gene karın gerdirmeyi konuştukra sanırım artık önümüzdeki yıla yaptırıcam ameliyatımı oğluşlarım bu ağustos 3 yaşında olucaklar 3.5 4 yaş arası yaptırırım herhalde...ama baktımda önerilen 2 dr. var biri fuat yüksel diğeri ufuk bilkay kızlar yaa bu ameliyat beni çok endişelendiriyor birde daha önce izledim nette baya korktum hele birde üstüne yanlış dr. seçerim diye korkuyorum ltf yardımcı olun bana...bu fuat yüksel sanırım ist. gatada çalışıyormuş acaba orada olsam nsl olur eşim astsubay benim yoksa özel muaynanesine mi gitmeli
daha önce takip ettigimde aylin hanımı önerenler vardı...bende tokatta yaşıyorum dr. karar versem çok iyi olucak öncelikle ön görüşmemi yapmak lazım kızlar gel git zor olur benim için yoksa direk gitsem ameliyat ederlermi? ne dersiniz ayrıca karın gerdirme ameliyatının maliyetini ögrenebilirmiyim
arkadaşlar bügün ameliyat olalı 1ay 18 gün oldu .17 gün önce annemin felc haberiyle ben kendimi unuttum 17 gündür annemle ugraşmaktan nerem agrıyor bile bilemiyorum sözüm ona agır kaldırmamam gerekiyor ama annem o kadar agırki kaldırmamak ne mümkün neyse yeni yeni annemi yoluna koyabildik hastaneden eve getirdik biraz kendine geldi ama gene altını falan degiştirirken bize yardım edemiyor.tabi bu arada cok misafir geliyor gecmiş olsuna herkes neden gözlerimin bu kadar kızardıgını soruyor herkese aglamaktan diyorum daha yüzüm düzelmedi .karnım bazan cok acıyor kaslarımı cok calıştırdıgım icin herhalde.herhalde drların söledigi gibi 2 ay degil daha fazla sürecek .bencede zaman olarak kışın olsa daha iyi olur herhalde.canım cok sıkılıyor kara gözlüklerimi takıp hayata kara kara bakmak istemiyorum .bunada şükür demek istiyorum.:82:
çok çok geçmiş olsun annenizede acıl şifa diliyorum .çok doğrubir karar tabiki karamsar olmayın inşlh düzelir durumu çok daha iyi olur hazirandanında söylediği gibi bu arada kendinizi de ihmal etmeyin maddi manevi bir büyük sıkıntıdan sonra hak ettiğiniz görüntünüz bozulmasın sevgilerarkadaşlar bügün ameliyat olalı 1ay 18 gün oldu .17 gün önce annemin felc haberiyle ben kendimi unuttum 17 gündür annemle ugraşmaktan nerem agrıyor bile bilemiyorum sözüm ona agır kaldırmamam gerekiyor ama annem o kadar agırki kaldırmamak ne mümkün neyse yeni yeni annemi yoluna koyabildik hastaneden eve getirdik biraz kendine geldi ama gene altını falan degiştirirken bize yardım edemiyor.tabi bu arada cok misafir geliyor gecmiş olsuna herkes neden gözlerimin bu kadar kızardıgını soruyor herkese aglamaktan diyorum daha yüzüm düzelmedi .karnım bazan cok acıyor kaslarımı cok calıştırdıgım icin herhalde.herhalde drların söledigi gibi 2 ay degil daha fazla sürecek .bencede zaman olarak kışın olsa daha iyi olur herhalde.canım cok sıkılıyor kara gözlüklerimi takıp hayata kara kara bakmak istemiyorum .bunada şükür demek istiyorum.:82:
evet canım dökülürler ama sakın almaya kalkma onlar kendiliğinden dökülür veya eski renklerini alır dibleri zayıflayınca .bende korka korka kullanıyordum tüylenme olur diye kantoron yağını şimdi kullanmıyorum :)))) sevgilerçok geçmişolsun çok üzüldüm annenize acil şifalar dilerim ama kendinizede dikkat edin çok hassas bir dönemdeyiz ve dedğiniz gibi kolayda atlatamıcaz gibi
benimde herkese tavsiyem kesinlkle kışın olsunlar bu tür aml.larıgüneşten uzak durmak çok zor ..
limon kesinlkle haklı olabilirsin cnm benm hiç aklıma gelmemişti bu hatta ilaçla ilgili çok araştrdım asla böyle bir şikayet duymadım :44: kantaronuda zaten eskisi gibi sık uygulamıyorum acaba geçermi sence dökülürmü o tüyler
sağolun kızlar....
srplk ben geçtigimiz yıl fakülteye baktıgımda kimse yoktu demekki yeni gelmişler inan bende sevindim çünkü başka şehire gitmek ameliyat için çok zor olucak sen kiminle görüştün ismini verebilirmisin bana..sen ne zaman olucaksın ameliyatı sanırım sen benden önce olucaksın biz yakında izne gidicez git gel masraf daha sonra kışa dogru biraz birikim yapıp oğlanlarda biraz büyür o zaman düşünüyorum ben ameliyatı..
arkadaşlar bügün ameliyat olalı 1ay 18 gün oldu .17 gün önce annemin felc haberiyle ben kendimi unuttum 17 gündür annemle ugraşmaktan nerem agrıyor bile bilemiyorum sözüm ona agır kaldırmamam gerekiyor ama annem o kadar agırki kaldırmamak ne mümkün neyse yeni yeni annemi yoluna koyabildik hastaneden eve getirdik biraz kendine geldi ama gene altını falan degiştirirken bize yardım edemiyor.tabi bu arada cok misafir geliyor gecmiş olsuna herkes neden gözlerimin bu kadar kızardıgını soruyor herkese aglamaktan diyorum daha yüzüm düzelmedi .karnım bazan cok acıyor kaslarımı cok calıştırdıgım icin herhalde.herhalde drların söledigi gibi 2 ay degil daha fazla sürecek .bencede zaman olarak kışın olsa daha iyi olur herhalde.canım cok sıkılıyor kara gözlüklerimi takıp hayata kara kara bakmak istemiyorum .bunada şükür demek istiyorum.:82:
Merhaba seyda, ben henuz dr. ye gıtmedım ama banada aynı seyı soyleyebılır dıye korkmuyor degılım,kılo vermeye de cabalıyorum
ama benım fıkrım 3 ayda 10 kg verırsın ekstra hormonel bır sorun vs. yoksa ve ozellıkle mevsım de daha rahat olur sankı,
canim ben baya kilo verdim yoksa bu almam doktorler sigortali ölse estetik amaliyat yapmaz
simdi kilo vermem durdu ne yaparsam yapim kilo veremiyorum deli oldum spor ayni diyeti ayni su ayni ama kilom kimildamiyor promlem orda
isallah senide böyle bir promlem cikmazzz
merhaba kızlar;
bende karın gerdirme ve lipo yaptırdım. bugün 3. günüm ve evime yeni geldim. evet öyle kolay bir ameliyat değil ama korkulacak kadar bir acısı da yokmuş. yatak istirahatı vermesine ragmen dayanamayıp kalkıp kalkıp aynadaki aksime bakıyorum. iyiki de yaptırmışım. sanırım bunda doktorumunda katkısı büyük. sormak istediğiniz sorular varsa memnuniyetle cevaplarım. çok mutluyum çok