Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

marhaba hazirandacım kullandığın kremin değil ama kantoron yağının işi olabilir çünkü kıl diplerini çok besleyen özelliği var saç dökülmelerini önlemesinden belli sevgiler

tokatta yaşadığınızı öğrenince inanın çok heyecanlandım ben de amasya da yaşıyorum karın germe ve meme dikleştirme ameliyatlarına takmış durumdayım sürekli araştırma yapıyorum geçen hafta tokattaki fakülte hastanesinde bir doçent dr la görüştüm hem de fiyatı bedavadan biraz pahalı derler ya tüm ameliyatlar için 3000 tl dedi inanamadım çünkü benden 20000 tl isteyen bile oldu siz hiç üniversite hast. de görüşme yaptınız mı benim tercih etme nedenim ist.veya ank.da kalacak yerim ve refakatçim olmaması tokat hem yakın hem fakülte hast.tam donanımlı olması dr lar doçent ve prof.fakülte için ne düşündüğünüzü yazar mısınız şimdiden teşekkürler

DOĞRU DR DIŞINDA DOĞRU TIP MERKEZİ DE OLMALI .kOMPLİKE BİR OPERASYON ÇÜNKÜ.SİGARA İÇİYORAN BIRAKMALISIN MUTLAKA.
BUGÜN AMELİYAT SONRASI 10. GÜNÜM.
ÇOCUKLARI BİRİLERİNE BIRAKMALISIN
EŞİN TAM DESTEK VERMİYORSA ÇOK ÇOK ZOR.SOSYAL DESTEK ALABİLMEN LAZIM.

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ YRD.DOÇ. UĞUR ANIL BİNGÖL
MÜKEMMEL..TAVSİYE EDİYORUM
FİYAT İÇİN AYRINTI BİLMİYORUM. BEN SADECE KARIN GERME OLMADIM.KOMBİNE AMELİYAT UYGULANDI BY

arkadaşlar bügün ameliyat olalı 1ay 18 gün oldu .17 gün önce annemin felc haberiyle ben kendimi unuttum 17 gündür annemle ugraşmaktan nerem agrıyor bile bilemiyorum sözüm ona agır kaldırmamam gerekiyor ama annem o kadar agırki kaldırmamak ne mümkün neyse yeni yeni annemi yoluna koyabildik hastaneden eve getirdik biraz kendine geldi ama gene altını falan degiştirirken bize yardım edemiyor.tabi bu arada cok misafir geliyor gecmiş olsuna herkes neden gözlerimin bu kadar kızardıgını soruyor herkese aglamaktan diyorum daha yüzüm düzelmedi .karnım bazan cok acıyor kaslarımı cok calıştırdıgım icin herhalde.herhalde drların söledigi gibi 2 ay degil daha fazla sürecek .bencede zaman olarak kışın olsa daha iyi olur herhalde.canım cok sıkılıyor kara gözlüklerimi takıp hayata kara kara bakmak istemiyorum .bunada şükür demek istiyorum.:82:

çok geçmişolsun çok üzüldüm annenize acil şifalar dilerim ama kendinizede dikkat edin çok hassas bir dönemdeyiz ve dedğiniz gibi kolayda atlatamıcaz gibi
benimde herkese tavsiyem kesinlkle kışın olsunlar bu tür aml.ları güneşten uzak durmak çok zor ..

limon kesinlkle haklı olabilirsin cnm benm hiç aklıma gelmemişti bu hatta ilaçla ilgili çok araştrdım asla böyle bir şikayet duymadım :44: kantaronuda zaten eskisi gibi sık uygulamıyorum acaba geçermi sence dökülürmü o tüyler

çok çok geçmiş olsun annenizede acıl şifa diliyorum .çok doğrubir karar tabiki karamsar olmayın inşlh düzelir durumu çok daha iyi olur hazirandanında söylediği gibi bu arada kendinizi de ihmal etmeyin maddi manevi bir büyük sıkıntıdan sonra hak ettiğiniz görüntünüz bozulmasın sevgiler

evet canım dökülürler ama sakın almaya kalkma onlar kendiliğinden dökülür veya eski renklerini alır dibleri zayıflayınca .bende korka korka kullanıyordum tüylenme olur diye kantoron yağını şimdi kullanmıyorum :)))) sevgiler

merhaba bir şey soracağım daha önce de yazmıştım göbek fıtığımı aldırırken karın germe de yaptırmak istemiştim.peki meme dikleştirme de yaptırabiliyor muyuz aynı anda?

sağolun kızlar....
srplk ben geçtigimiz yıl fakülteye baktıgımda kimse yoktu demekki yeni gelmişler inan bende sevindim çünkü başka şehire gitmek ameliyat için çok zor olucak sen kiminle görüştün ismini verebilirmisin bana..sen ne zaman olucaksın ameliyatı sanırım sen benden önce olucaksın biz yakında izne gidicez git gel masraf daha sonra kışa dogru biraz birikim yapıp oğlanlarda biraz büyür o zaman düşünüyorum ben ameliyatı..

hastanenin sitesine girersen doktorların isimleri var ben aydın beyle görüştüm çok gerçekçi konuştu olabilecek aksiliklerden bahsetti nede olsa maddiyat yok ya ortada o yüzden gerçekleri anlattı anestezi allerjisi ve emboli olabilir dedi 2 yıl önce özelde burun aml.oldum inanırmısın sigara içiyor musun diye bile sormadı bir an önce masaya alıp parasını almanın derdine düştü ben de cesaretimi toplamayı bekliyorum açıkçası tokatta yaşadığınız için belki çevrenizde hastane hakkında bilgisi olan vardır lütfen bişey duyarsanız iyi ya da kötü söyler misiniz aslında en iyi hast.deki hemşireler bilir tanıdık hemşire varsa lütfen yardımcı olun

Geçmiş olsun ayser hanım annenize acil şifalar diliyorum. Ne kadar zor olsa da kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bize hep sabırlı olun diyordunuz. Sizde sabrınızı kaybetmeyin herşey düzelecektir inşallah sevgilerimle

Merhaba kızlar işe başlayalı 3 gün oldu, haftaya çarşamba 1buçuk ay olacak. Eskisine göre azalmakla beraber hala şişlik sorunum var. Bu arada korsemi çıkardım ama bazen geceleri uyanıp korsemi takıp yatıyorum. O zaman huzur buluyorum . Kaslarımın bazen acıdığını hissediyorum özellikle bir şey karnıma değdiği zaman. Contractubex kullanıyorum ama bir etkisi yokmuş gibi geliyor hala izlerim kızarık. Tatile gidicez ama göbek deliğide kızarık duruyor nasıl olacak bilmiyorum

arkadaşlar gecmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim .hayat hic belli olmuyor insanın düzeni bir telefonla degişiyor .annem gözümün önünde acı cektikce hic bişiyin önemi yok.kendime dikkat etmeye calışacagım bundan sonra.

canim ben baya kilo verdim yoksa bu almam doktorler sigortali ölse estetik amaliyat yapmaz
simdi kilo vermem durdu ne yaparsam yapim kilo veremiyorum deli oldum spor ayni diyeti ayni su ayni ama kilom kimildamiyor promlem orda
isallah senide böyle bir promlem cikmazzz

Merhaba, diyet yaparken kimi zaman kilo verme durabiliyor. Vücut kilo vermeye karşı tepki veriyor. Bende geçen sene 8kg kadar verdim diyetisyen kontolünde buna benzer bir durum yaşadım. O zaman şok diyet uygulayorlar çünkü beyin o kadar akıllı ki kendini korumaya alıyor diyete alıştırıor kendini. Şok diyetle vücüdunu şaşırtıyorsun . Bir de kilo alırken önceden bu kiloda uzun süre kaldıysanız bünye bunu hatırlıyormuş ben bu kiloda iyiydim burada kalmam lazım diyormuş. Stress yapmayın kilo veremezsiniz. Diyeti kendi başına mı yapıyorsunuz bilemiyorum ama şok diyet konusunu araştırın bence. Şunu da söyliyeyim şok diyet haftada en fazla 2gün uygulanıyor fazlası zararlı.

merhaba kızlar
nasılsınız herkes iyidir umarım
ben artık bugün itibariyle 8 haftamı doldurdum nasılsın derseniz daha iyiyim ama tam değilim yani
en güzel haber izlerim göğsümde ve karnımda baya azaldı 15 gün önce buraya geldimde kuzenime göstermiştim dün yine gösterdim inanamadı nasıl hızla değişmiş diye bu konuda içim ferahladı yani şu an ki görüntüye göre 1 yıl sonra tamamen silikleşeceği kanatindeyim bu bizim için aml. sonrası en büyük sıkıntı dimi
dün biraz yüzdüm ilk güne oranla daha rahattım ama hemen kaslarım şişme yapıyo zorlayınca
ako cnm bende sendenim geceleri bazen uykumdan uyanıp takıyorum korsemi acaip bir his ya yaşamayan bilemez
bunların dışında başka bişi yok şükür herkese sağlıklı günler dilerim

arkadaşlar benameliyat olalı daha iki ay olmadı bu arada yalnızca iki gece korsemi cıkarabildim oda annemin yanında başka birisi kaldıgı icin onun dişında anneme baktıgım icin cıkaramıyorum cünkü cok kilolu temizlerken kaslarımı cok zorluyorum.bu durumda herhalde uzun bi zamanda cıkaramam .ama korsedende cok sıkıldım acıkcası.göz cevremdeki kızarıklıklarda gecmedi oda cok sıkıntı yapıyor gecmiş olsun ziyaretine gelen herkes gözlerine ne oldu diye soruyor .sıkıntılı günler neyse bunlarda gecer .hoşcakalın

merhaba kızlar;
bende karın gerdirme ve lipo yaptırdım. bugün 3. günüm ve evime yeni geldim. evet öyle kolay bir ameliyat değil ama korkulacak kadar bir acısı da yokmuş. yatak istirahatı vermesine ragmen dayanamayıp kalkıp kalkıp aynadaki aksime bakıyorum. iyiki de yaptırmışım. sanırım bunda doktorumunda katkısı büyük. sormak istediğiniz sorular varsa memnuniyetle cevaplarım. çok mutluyum çok

merhaba avukatetc ,
nerde ve kimde yaptirdin karin germeyi ne kadara mal oldu?
kac gün sonra ise basliyabilirsin, dediler, yatak istirahati kacgün sürer acaba, gerci kisiden kisiye degisir ama.
sen memnun kaldin sanirim güle güle kullan ,

gozun aydın:)yenı gobusunle yenı bedenınle cok mutlulular, darısı ısteyen herkesın basına benım gıbı..
sormak ıstedıgım kac kıloydun bu sırada yanı kılo verdın mı?gerek yokmuydu? dr. kım, ne kadar odedın hersey dahıl? ve 3 gun gecmesıne ragmen aynada sureklı baktıgına gore bayaa bı super gorunuyor:))
sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…