Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese slm arkadaşlar
ben 2 gündür yazlıktayım dün öğleden sonra güneşlendim biraz havuza girmeye cesaret edemedim
bugün sabahta büyük bir hevesle denize indim yüzmek için ama kötü haber ben yüzemiyorum evt inanamadım ama kaslarım çok acıdı asla yüzemedim
öyle sap gibi kaldım suyun ortasında zorlamakta istemedim hatta dr.umu aramayı düşünüyorum acaba zorlasammı kaslara iyimi olur kötümü bilemedim sizin aranızda varmı bu tecrübeyi yaşayan ?
kısmet olursa bir gün tabiki bir araya gelmek güzel olur .ben prof.dr FUAT YÜKSEL bey de alm. oldum evet çok memnunum samimiyeti ilgisi ve verdiği güven içimi çok rahatlattı .ben birçok dr a gittim .ve burada olsun realde olsun birçok resim veya aml olmuş arkadaş gördüm şu iyidir şu kötüdür demiyeceğim ama fuat bey yaklaşımı ile farklı geldi tercih ettim ve memnunum sonuç çok güzel . benden çok daha güzel sonuç alan arkadaşlarımda fuat beyin hastası olan her sabah uyanınca ilk işim aynaya bakmak tabi ben bu arada 9 kiloda verdim bunuda etkisi olduğunu düşünüyorum .dikişlerim bir ip kadar ince ve aynı eski göbek deliğim gibi doğal bir göbeğim var(ben göbek deliği takıntısı ile gittim dr a) buda sevgili drumun marıfeti ellerine sağlıkMerhaba tum arkadaslara,
sevgılı arkadaslar uzun zamandır okuyorum, okuyorum, hatta gozlerım sehla oldu okumaktan, bende karın germe, gogus ve bacak ıcı vs....:) amelıyatlarını olmak ıstıyorum, eger uygun gelırse amelıyat olan ve tabıkı memnun olan arkadaslarla uygun bır aksam bıraraya gelıp konusalım ıstıyorum,ne kadar da olsa yasanmıs tecrubeler cok onemli, ben kozyatagı tarafındayım, hepımızın ortak bıldıgı bır yerde bulussak ve amelıyat olanlardan canlı canlı dınlesek tavsıyelerını nasıl olur?sadece onerı,benım gıbı dusunen arkadaslar varsa ve gorusup anlatmak ısteyenler cok sevınırım. sevgıler
limon 77 merhaba, sende cok memnunsun sanırım dr.nden, goremedım o yuzden merak edıyorum , dr.nın ısmını yazarmısın lutfen? tşk.ler
hazırandacım ilk etapta yüzememen çok normal çünkü henüz karın kasları musait değil bence sabahları (ben öyle yapıyorum) karın kaslarına çokta zorlamadan esneme hareketleri yap gün içindeki hareket kısıtlığını ortadan kaldırıyor ben geriye doğsu eğilemiyordum bir iki gün öncesine kadar şimdi egzersiz yapıyorum karın kaslarım bayaa açıldı dene isterden . Bu arada çok zorladığında kaslar sanki büzüşüyor çok setleşiyor acıyorda bence zorlamaherkese slm arkadaşlar
ben 2 gündür yazlıktayım dün öğleden sonra güneşlendim biraz havuza girmeye cesaret edemedim
Bugün sabahta büyük bir hevesle denize indim yüzmek için ama kötü haber ben yüzemiyorum Evt inanamadım ama kaslarım çok acıdı asla yüzemedim
öyle sap gibi kaldım suyun ortasında zorlamakta istemedim hatta dr.umu aramayı düşünüyorum acaba zorlasammı kaslara iyimi olur kötümü bilemedim sizin aranızda varmı bu tecrübeyi yaşayan ?
herkese slm arkadaşlar
bugün sabahta büyük bir hevesle denize indim yüzmek için ama kötü haber ben yüzemiyorum evt inanamadım ama kaslarım çok acıdı asla yüzemedim
öyle sap gibi kaldım suyun ortasında zorlamakta istemedim hatta dr.umu aramayı düşünüyorum acaba zorlasammı kaslara iyimi olur kötümü bilemedim sizin aranızda varmı bu tec rübeyi yaşayan ?
arkadaşlar kısmetse temmuzun ilk haftası ameliyat oluyorum.içim kıpır kıpır.heyecan,korku ve sevinç hepsi birarada.
benim 14 aylık bir kızım var ve tam hareketli dönemi.
ameliyattan sonra kızımla ilgilenebilmek için ne kadar zaman geçmesi gerekir acaba..?[/B]
merhaba kizlar benimde artik 6 . hafta olucak gitme vakti geldi amerikaya biraz burukluk biraz a sevinc var gobegimde ki son durum iyiye gidiyor her gun masaj yapiyorum kremlerle ayrica doktoruma da gornicem gitmedne once son kez bende 2 gun once yazliga gittim orda sadece geri geri yuzebildim gobegim deki kaslara sanki yirtilcak gibi geldi ole 5 dakika durdum ciktim yok daha bu gobek ancak 1 yilda toplanir alllahim spora gittim kosu bandinda dakikalarca ne zaman kostorcam bilemyorum umarim cabucak iyilesiriz tam anlamiyla
optum
kısmet olursa bir gün tabiki bir araya gelmek güzel olur .ben prof.dr FUAT YÜKSEL bey de alm. oldum evet çok memnunum samimiyeti ilgisi ve verdiği güven içimi çok rahatlattı .ben birçok dr a gittim .ve burada olsun realde olsun birçok resim veya aml olmuş arkadaş gördüm şu iyidir şu kötüdür demiyeceğim ama fuat bey yaklaşımı ile farklı geldi tercih ettim ve memnunum sonuç çok güzel . benden çok daha güzel sonuç alan arkadaşlarımda fuat beyin hastası olan her sabah uyanınca ilk işim aynaya bakmak tabi ben bu arada 9 kiloda verdim bunuda etkisi olduğunu düşünüyorum .dikişlerim bir ip kadar ince ve aynı eski göbek deliğim gibi doğal bir göbeğim var(ben göbek deliği takıntısı ile gittim dr a) buda sevgili drumun marıfeti ellerine sağlık
gönülden tavsiye ederim sevgiler
bende 6 dr ile görüştüm yüzyüze mailleştiklerimi telden görüştüklerimi saymıyorum fuat beyin bana verdiği güven ,kendin çok emin işini bilerek yaptığını hissettirmesi ve hasta memnuniyetine verdiği önem sanıyorum benim tercih sebebim oldu .tevazu sahibi bir kişiliği var tabii bu birazda kişiye bağlı bir elektirk olsa gerek . 4 bayan diğer dr larda prof ünvanlı kişilerdi . görmek isteyişinide çok iyi anlıyorum bende bunu çok arzulamıştım ve özellikle biraz zaman geçmiş hastalar görmek istiyorudum ama şunu söyleye bilirim bu aml. herkezde farklı bir reaksiyon gösteriyor kiloya göre fiziki yapıya göre değişiyor aynı dr bile aml yapmış olsada değişimler görülebiliyor bence sen aklındaki bütün sorunları dr unla haledebilirsin .kiloya gelince ben hep aml .sonrassı kilo vermeliyimi savundum öylede yaptım yüzde yüz değişim anlayacağım çok mutluyum sevgilertşk.ler bılgı ıcın, ben eylul gıbı dusunuyorum amelıyatı,bu surecte de verebılecegım kadar kılo vermeye calısıyorum, bazı dr.lerın kombıne amelıyat dedıgı sekılde gogus kucultme,karın germe ve ust bacakla ılgılı sorunlarım ve bunların hepsını yapabılecek bır dr. arıyorum, Fuat beyle beraber 6 dr. oldu gorusebılecegım dr. sayısı, cok fazla dr.ye de gıtmek ıstemıyorum acıkcası ama tabıkı gerekırse aklıma yatan dr. yı bulana kadar ugrasıcam, sızlerın ozellıkle amelıyat olmus ve yazanların deneyımlerı cok onemlı.belkı bulusma fıkrı cok manalı gelmemıs olabılır ama burda o kadar net ve samımı anlatılıyorkı hersey, o yuzden canlı canlı mesaj beklemeden dınlemek de guzel olabılır dıye dusundum.
bazı dr.ler daha cok burun estetıgı ıle bazıları gogus estetıgı ıle on plandalar, benım ozellıkle aradıgım kombıne amelıyat konusunda tecrubelı bır dr. gerekıyor, sanırım onumuzdekı gunler ıtıbarıyle elımdekı ısımlerle ve sızlerın tavısye ettıklerıyle gorusmelere baslıcam,cok tesekkurler tum bılgıler ıcın.
bende 6 dr ile görüştüm yüzyüze mailleştiklerimi telden görüştüklerimi saymıyorum fuat beyin bana verdiği güven ,kendin çok emin işini bilerek yaptığını hissettirmesi ve hasta memnuniyetine verdiği önem sanıyorum benim tercih sebebim oldu .tevazu sahibi bir kişiliği var tabii bu birazda kişiye bağlı bir elektirk olsa gerek . 4 bayan diğer dr larda prof ünvanlı kişilerdi . görmek isteyişinide çok iyi anlıyorum bende bunu çok arzulamıştım ve özellikle biraz zaman geçmiş hastalar görmek istiyorudum ama şunu söyleye bilirim bu aml. herkezde farklı bir reaksiyon gösteriyor kiloya göre fiziki yapıya göre değişiyor aynı dr bile aml yapmış olsada değişimler görülebiliyor bence sen aklındaki bütün sorunları dr unla haledebilirsin .kiloya gelince ben hep aml .sonrassı kilo vermeliyimi savundum öylede yaptım yüzde yüz değişim anlayacağım çok mutluyum sevgiler
şükür kavuşturana öncelikle görüntün hakkında bir yorum yaparmısın nasıl oldun izlerin ne durumda iz kremini hala kulanıyormusun kilo verdinmi sen hemen geri dünmüştün sorun yaşamadın dimi sonraki safalarda benim iki ay bitti lipo olan yerlerim de hala çok olmasada ağrı var birazda göbeğimin etrafındabende ufak bir kanama oldu o geçmedi hala duruyor sanıyorum küçük bir revizyon gerekecek sevgilerslm kızlar uzun bir aradan sonra tanıdığım tanımadığım herkese mrb
limon haziranda ve esin nasılsınız kızlar son durumlarınız nasıl sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım tecrübemce
haziranda yüzme konusunda sıkıntı yaşamışsın ben yüzmeyi denemedim gerçi sevmem,bende göğüs aml yok sadece karın ve lipo ama sporumu hergün yapıyorum ve hiç bir sıkıntım olmadı senden önce olmam ve göğüs olmamasıyla alakalımıdır bilmiyorum tabi
esin nasıl bidaha aml olabilirim falan die okudum sanki ne olduki çok üzüldüm yaa
bebeklerinin bakımlarıyla ilgili olan sorusu olan arkadaşlara cevabım!!
benim iki bebeğim var ve aml öncesi bu durumu nasıl sıkıntı yaptım anlatamam çünkü çok düzenli ve titiz bi anneyim ablamda olsa nasıl bakar bebeklerime die,doktorum fuat bey 3 hafta dedi toparlanma süresü için..aml sonrası ilk üç gün ağrım çok oldu acaba olmasamıydım dediğim oldu sonra ağrılarım bir anda yok oldu ama hareketlerim kısıtlı olduğu için bebeklerime ilgi gösteremedikçe sıkıntılı günler geçirdim ama yinede iiyiki olmuşum dedimm ve buda toplamda bir hafta sürdü ikinci haftayıda hareketlerimin kısıtlığıyla geçirdim fakat yinede ben bir haftanın sonunda markete gitmeye başlamıştım üçüncü haftaya başladığımda çokçok daha rahattımm hatta fazla rahattım ben aml için bebeklerimle ist gittim ablamda kaldım ve üç haftayı tamamen doldurduğumda evime döndüm ve o günden sonra bebeklerimle a dan z ye kendim ilgilendim gerçi istdaykende iki haftadan sonra çoğu işleriyle ilgileniyodum yanii ben derimki bir ay yeeterli tabi benim amldan düşünenlere
ben ilk üç günü çok zor ama sonrasınıda bir okadar hızlı iyileşen bir aml sonrası geçirdim bu kişiden kişiye ufak tefek değişiklikler gösterir elbet ama bebek konusunda ben bunu yaşadım
işinize yararsa die yazıverdim.
slm kızlar uzun bir aradan sonra tanıdığım tanımadığım herkese mrb
limon haziranda ve esin nasılsınız kızlar son durumlarınız nasıl sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım tecrübemce
haziranda yüzme konusunda sıkıntı yaşamışsın ben yüzmeyi denemedim gerçi sevmem,bende göğüs aml yok sadece karın ve lipo ama sporumu hergün yapıyorum ve hiç bir sıkıntım olmadı senden önce olmam ve göğüs olmamasıyla alakalımıdır bilmiyorum tabi
esin nasıl bidaha aml olabilirim falan die okudum sanki ne olduki çok üzüldüm yaa
bebeklerinin bakımlarıyla ilgili olan sorusu olan arkadaşlara cevabım!!
benim iki bebeğim var ve aml öncesi bu durumu nasıl sıkıntı yaptım anlatamam çünkü çok düzenli ve titiz bi anneyim ablamda olsa nasıl bakar bebeklerime die,doktorum fuat bey 3 hafta dedi toparlanma süresü için..aml sonrası ilk üç gün ağrım çok oldu acaba olmasamıydım dediğim oldu sonra ağrılarım bir anda yok oldu ama hareketlerim kısıtlı olduğu için bebeklerime ilgi gösteremedikçe sıkıntılı günler geçirdim ama yinede iiyiki olmuşum dedimm ve buda toplamda bir hafta sürdü ikinci haftayıda hareketlerimin kısıtlığıyla geçirdim fakat yinede ben bir haftanın sonunda markete gitmeye başlamıştım üçüncü haftaya başladığımda çokçok daha rahattımm hatta fazla rahattım ben aml için bebeklerimle ist gittim ablamda kaldım ve üç haftayı tamamen doldurduğumda evime döndüm ve o günden sonra bebeklerimle a dan z ye kendim ilgilendim gerçi istdaykende iki haftadan sonra çoğu işleriyle ilgileniyodum yanii ben derimki bir ay yeeterli tabi benim amldan düşünenlere
ben ilk üç günü çok zor ama sonrasınıda bir okadar hızlı iyileşen bir aml sonrası geçirdim bu kişiden kişiye ufak tefek değişiklikler gösterir elbet ama bebek konusunda ben bunu yaşadım
işinize yararsa die yazıverdim.
şükür kavuşturana öncelikle görüntün hakkında bir yorum yaparmısın nasıl oldun izlerin ne durumda iz kremini hala kulanıyormusun kilo verdinmi sen hemen geri dünmüştün sorun yaşamadın dimi sonraki safalarda benim iki ay bitti lipo olan yerlerim de hala çok olmasada ağrı var birazda göbeğimin etrafındabende ufak bir kanama oldu o geçmedi hala duruyor sanıyorum küçük bir revizyon gerekecek sevgiler