- 31 Ağustos 2015
- 855
- 631
benim de öyle cnm göbek deliği çevresi de hissiz alt karın da sanki taş var ana geçecek regl sonrası iyi oluyor ama dimiHadi yaa benim kesin 1 yıl sürecek. Alt karın hala taş gibi ve hissiz ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de öyle cnm göbek deliği çevresi de hissiz alt karın da sanki taş var ana geçecek regl sonrası iyi oluyor ama dimiHadi yaa benim kesin 1 yıl sürecek. Alt karın hala taş gibi ve hissiz ;(
Kolay gelsin cnm zor valla iki ufaklıkla. Ama ödeme yatkın bir bünyen yok belli. Gider o gider üzülme. Tuzlu fln yedin belki. Biz inanmak istemiyoruz senin şiştiğine. Sen şişemezsin yani :)))cnm adet 10 gün oldu biteli cnm ama ben çok ayakta kalıyorum ve çok yoruluyorum malum iki tane de küçük çocuk o yüzden :)
bende inanmak istemiyorum ama aynalar gerçeği yüzüme yüzüme vuruyor ha pişman miyim hayır umrumda mi zerre kadar bile değil biliyoruz ki geçecekKolay gelsin cnm zor valla iki ufaklıkla. Ama ödeme yatkın bir bünyen yok belli. Gider o gider üzülme. Tuzlu fln yedin belki. Biz inanmak istemiyoruz senin şiştiğine. Sen şişemezsin yani :)))
Senin şiş halin bile fitifittir :)))kızlar öyle şiştim öyle şiştim ki kaslarim falan kayboldu
öpüyorum afroditimSenin şiş halin bile fitifittir :)))
eski eşim vefat etti kızım ve ben cok kötüyüz özellikle yavrum cokne oldu kacirmisim
ayyy cnm çok üzüldüm başın sağolsun Allah kızına ve sana uzun ömürler versineski eşim vefat etti kızım ve ben cok kötüyüz özellikle yavrum cok
evet cnm bu moralle zor cok ama çok istedim ama vardır bunda da bir hayır diyorum yavrum iyi olsun gerisi boşÜzülme cnm herşeyde bir hayır vardır mutlaka. Daha sonra olursun inşallah
ayyy cnm çok üzüldüm başın sağolsun Allah kızına ve sana uzun ömürler versin
Başınız sağolsun cnm.. Allah sabır versin..eski eşim vefat etti kızım ve ben cok kötüyüz özellikle yavrum cok
İsterizz.. İsterizz :))akşam üzeri bikini denedim ekleyim mi resim :))
ah bitanem ah ne zor bir acı bu rabbim kimseye yaşatmasın inşl amin ((Başınız sağolsun cnm.. Allah sabır versin..
Hepinize tsk ederimmm..oglum cikti.iyi allaha şükür
Başınız sağ olsun.. Allah geride kalanlara sabır versin ..eski eşim vefat etti kızım ve ben cok kötüyüz özellikle yavrum cok
sağol bitanem amin cnm amin..Başınız sağ olsun.. Allah geride kalanlara sabır versin ..
sağol bitanem amin cnm amin..
Canim basin sagolsunnn...allah sabir versinsağol bitanem amin cnm amin..
Basın sağolsun canim rabbim kızına ve sana sabır versinsağol bitanem amin cnm amin..
Hepinize tsk ederimmm..oglum cikti.iyi allaha şükür
Tskler, izlemeye aldim..yalniz özel mesaj almadim, mesaj kutummu kapaliydi?
sağol cnm allah razı olsun zor bir süreç ve sanırım ameliyatımıda olmayacağım kızım istemiyor herşey kısmet işte o kadar istedım hayırlısı artık