Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ctesi günü hem göğüs küçültme hem de karından ameliyat oldum ctsi yi de sayarsak 4. Günüm
Kolay değil sürecim iki ameliyat sonuçta bakalım bende haxiranın 20 sinden sonra işe dönmek istiyorum
Yapabilir miyim bilmiyorum evimle işim arası uzak araba kullanmam lazım masabaşı işi
Geçmiş olsun. Sorunsuz geçer inşallahGunaydin arkadaslar bugunde oglumun biri ameliyat olacak...hastanedeyiz.. Bademcik ameliyati...hepsi arkaarkayaaa hayirlisi
Çok geçmiş olsun cnm dualarımız sizinleGunaydin arkadaslar bugunde oglumun biri ameliyat olacak...hastanedeyiz.. Bademcik ameliyati...hepsi arkaarkayaaa hayirlisi
Cnm bilemiyorum ameliyat başlıbaşına stresli bir iş çok üzgünken vücut direncin düşebilircnm kusura bakma cenaze durumundan ben cok koptum herşeyden arayamadım dilerim daha iyisindir seninle konuşmak istiyorum,banada az kaldı ama bazı korkularım var etrafımdaki insanlar beni ürkütüyor yaşadığım durumdan dolayı olma diyorlar ama ben istiyorum bilmiyorum karmakarış bir durumdayım ..dilerim herşeyin hayırlısı olur hepimiz için amin ...
rabbim şifa versin cok geçmiş olsun cnm..Gunaydin arkadaslar bugunde oglumun biri ameliyat olacak...hastanedeyiz.. Bademcik ameliyati...hepsi arkaarkayaaa hayirlisi
Kızlar yukarıda gördüğünüz korseyi karın ameliyatından sonra kullananınız oldu mu
Sizce faydası olur mu
rabbim şifa versin cok geçmiş olsun cnm..
Sağol cnm iyiki sormuşumsakın alma bunu helede yeni ameliyatlısın ben aldım ve takamadım bildiğin cendere ölüm gibiydi :))) buradan arkadaşıma verdim dr korse vermiştir sana yıka kurut giyin canım
Sağol cnm iyiki sormuşum
Dr yıka kurut takmaya devam et dedi de bu arada bir kaç saat korsesiz kalacak sorun olmuyor değil mi
Gözünüz aydın darısı başınızaHepinize tsk ederimmm..oglum cikti.iyi allaha şükür
U unutursun20 selam eskiden yazıştık hatırladım seni özel mesajına cevap veremedim beni izlemeye alırmısın bende sana gönderdim gerçi sorduklarının hepsinde bilgim yok ama bildiklerimi yazarım