• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende aslında diyet yaptım ve sonrasında korudum çok yemem midem küçüldü. Ama ben çalışıyorum şimdi evde otururken sıkıntıdan canım yemek yemek istiyor boşuktan.

Bende senin gibiyim eve kadın gelir bende onunla yaparım devamlı peşinde :(
işe başlamayı bende iple çektim evde yaterken sıkıntıdan habire yemek yiyordum şimdi iyi musli falan alıyorum güzel gidiyor bende hepmize kandil hayır getirsin diliyorum
sevgiler:nazar::71:

ayser hanım bende göz kapağı ve yüzüme yağ enjeksiyon yaptırdım. yüz biraz farklı daha yavaş iyileşiyor.benim bütün moralimi bozan asında bu oldu kısıtlı zaman var işe dönmem gerekiyor ben 12 günde işe döndüm. gözlerim hala tam şeklini almadı.o yüzden biraz daha sabredeceksin canım. 3haftadan aşağı iyileşme olmuyor .3 ayı atlatman lazım herzaman dediğim gibi uzun bir süreç işi şeklini alması aml çınca hemen şekil alan hiç bir estetik yok önce şişecek sonra inecek zamanla şekil oluşacak sabır diyorum canımm:43:

senacım göz kapagın icin iz kremi ne kullanıyorsun yazabilirmisin .bencontractubex kullanıyorum ama kaşıntı yapıyor sanki birazda yakıyor gibi.

akocum evt bizde öyle derizde tatlım yara yerim kaşınmıyo fazla karnım çok kaşınıyo acaba oda kasların yapışmasıyla alakalı bişimi ne dersin :44:

Bende de başlarda vardı hatta şu aralar yine var.Doktora sordum O da iyileşme belirtisi olduğunu söyledi.:66:Öyledir o zaman:61:

denedim...yani denedim derken hala rejimdeyim ve halada her akşam yürüyüşümü yapıyorum...sporumu yapıyorum 102 kiloyken göbek çevrem 130 santimdi şimdi 72 kiloyum 95 santim çok küçüldü ama tabikide germek yapılmış gibi dümdüz olsun istiyorum...benim pubis bölgemde sarkık birazda ondan dolayı istiyorum bu ameliyatı...ama istanbulda maaliyetler çok yüksek...onun için şu anda benim için hayal ama birgün gerçekleşeceğini umduğum bir hayal:58::58:

Devlet hastanelerine başvursanız .Özelde 9 bin tl isteyenler oldu bana çok geldi.Çocuklarım için, evim için bir çok şey yapabilirim bu parayla diye düşündüm.Zaten eşim hiiiiiiç istemiyordu, 9 bini duyunca asla razı olmadı.Tam da vaz geçmek üzereyken :58: devlet hastanesini tavsiye ettiler arkadaşlar.Bende gittim görüştüm içime sindi. Devlette oldum.Doktorum gayet iyiydi ,memnunum,çok ilgilendiler.Hatta evde o kadar rahat edemem diye 4 gün kaldım hastanedeSadece bin tl verdim.Umarım hayallerin gerçek olur hayırlısıyla iyi olur.

Devlet hastanelerine başvursanız .Özelde 9 bin tl isteyenler oldu bana çok geldi.Çocuklarım için, evim için bir çok şey yapabilirim bu parayla diye düşündüm.Zaten eşim hiiiiiiç istemiyordu, 9 bini duyunca asla razı olmadı.Tam da vaz geçmek üzereyken :58: devlet hastanesini tavsiye ettiler arkadaşlar.Bende gittim görüştüm içime sindi. Devlette oldum.Doktorum gayet iyiydi ,memnunum,çok ilgilendiler.Hatta evde o kadar rahat edemem diye 4 gün kaldım hastanedeSadece bin tl verdim.Umarım hayallerin gerçek olur hayırlısıyla iyi olur.

hangi devlet hastanesinde oldunuz istanbuldamı

senacım göz kapagın icin iz kremi ne kullanıyorsun yazabilirmisin .bencontractubex kullanıyorum ama kaşıntı yapıyor sanki birazda yakıyor gibi.

ya bana doktor iz kerimi vermedi fucidin diye antibiyotik krem verdi. daha öncede yazmıştım aml izine krem gerekmez demişti .ama bende şu arkadaşların vesenin kullandığı kremden yarın alacağım. sana doktor contractubex i sadec göz için mi verdi.sende göz kapağı olmuşmuydun benim gözlerde sadece bir çizgi gibi şu an izi var hafifte şişlik. :82:

Son düzenleme:
herkese merhabalar
bugün 19 . günüm korseyi yıkamak için çıkardım .tayt gibi olan korselerden giydim .korseye okadar alışmışım ki korsesisliği düşünemiyorum .kendimi boşlukta hissettim.oğlum korseye koruma kalkanı diyor.gerçektende öyleymiş üç dört gecedir artık yan yatabiliyorum.gerçi yan taraflarımda lipodan dolayı ağrıyordu.artık uyku düzenim eskiye döndü.lipodan olan morluklar geçti. hazirandanın dediği gibi her tarafım kaşınıyor.işallah şu bir haftada geçer sonra daha iyiye gideceğime inanıyorum .:1:

herkesin kandili mübarek, duaları kabul olsun.hastalarada allah acil şifalar versin.

Son düzenleme:
Herkeze günaydın

Kötü bir gece geçirdim, Sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağrıyor nefes alırken önden bir ağrı giriyor tüm sırtıma yayılıyor. Çok berbat bir acı. Dizimin altına yastık koyuyorum sabah uyandığımda bacaklarım tutulmuş kalkıyorum. Gece karnım çok şiş ve sertti devamlı iğnelendi durdu. Acayip bunaldım. Bugün 9. gün

Herkeze günaydın

Kötü bir gece geçirdim, Sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağrıyor nefes alırken önden bir ağrı giriyor tüm sırtıma yayılıyor. Çok berbat bir acı. Dizimin altına yastık koyuyorum sabah uyandığımda bacaklarım tutulmuş kalkıyorum. Gece karnım çok şiş ve sertti devamlı iğnelendi durdu. Acayip bunaldım. Bugün 9. gün

günaydın ako :71:
noldu neden böyle oldun yatamaman sadece konfordan uzak olmandan kaynaklanıyodur bu nedenlede herşey rahatsız eder seni şişlik ve sertlikte fazla zorlamaktan oluyor ki benmde hala öyle ama dinlenince geçiyor malum havalarda ısındıkça işimiz zorlaşıyor .ben yatarken nerdeyse 5-6 yastık kullanıyordum her bi yanımda tabi şimdi değil .Allah kolaylık versin geçicek ama tabi kolay geçmiyor :70:

günaydın ako :71:
noldu neden böyle oldun yatamaman sadece konfordan uzak olmandan kaynaklanıyodur bu nedenlede herşey rahatsız eder seni şişlik ve sertlikte fazla zorlamaktan oluyor ki benmde hala öyle ama dinlenince geçiyor malum havalarda ısındıkça işimiz zorlaşıyor .ben yatarken nerdeyse 5-6 yastık kullanıyordum her bi yanımda tabi şimdi değil .Allah kolaylık versin geçicek ama tabi kolay geçmiyor :70:

Bu sırt üstü yatmak zor iş. Doğru dügün uyuyamamak sinirlerimi geriyor. Dün de yara izimi gördüm. İzin ucuda kalkıklık var. Moralim bozuldu. :(

biraz büzgü gibi, kesinin ucuda yukarı doğru fazlalık var. Dr. büzgüler düzelicek, fazlalık da iner inmezse alırız dedi. Malum aynada baktım resmen ortadan ikiye bölünmüşüm. Şuanda kesi yeri kırmızı düz bir hat gibi kesilmemiş biraz eğri büğrü. Bir de şuan o kadar şişti ki karnım. İlk zamanlar bu kadar şiş değildim. Neden bu kadar şiştim anlamıyorum rahatsız oluyorum. Bel oyuntum vardı o da kayboldu. Sanki tüm vucudum şiş. Ameliyattan çok önce aldığım bir elbisem vardı. Üst tarafı bile gerildi elbisenin. Şuan burada havalar çok ısınmadı evlerin içi serin. Bu haldeyken bu kadar şiş. Sıcaklarda ne olur bilemem :( çok keyifsizim

biraz büzgü gibi, kesinin ucuda yukarı doğru fazlalık var. Dr. büzgüler düzelicek, fazlalık da iner inmezse alırız dedi. Malum aynada baktım resmen ortadan ikiye bölünmüşüm. Şuanda kesi yeri kırmızı düz bir hat gibi kesilmemiş biraz eğri büğrü. Bir de şuan o kadar şişti ki karnım. İlk zamanlar bu kadar şiş değildim. Neden bu kadar şiştim anlamıyorum rahatsız oluyorum. Bel oyuntum vardı o da kayboldu. Sanki tüm vucudum şiş. Ameliyattan çok önce aldığım bir elbisem vardı. Üst tarafı bile gerildi elbisenin. Şuan burada havalar çok ısınmadı evlerin içi serin. Bu haldeyken bu kadar şiş. Sıcaklarda ne olur bilemem :( çok keyifsizim

akocum acaba adet dönemin filanmı yaklaşıyo su topladı vucudun :44:
hemen morailini bozma ne diyoruz baştan beri SABIRRR :70:

Yok canım daha var. Biraz öce aml hemşiresi olan bir komşum var, o geldi. İzime baktı biraz daha iyileşsin kremle hergün masaj yap büzgüler açılır dedi. İyi görünüyo dedi ama dediğin gibi sabır lazım cnm. Ameliyatlardan sonra tüm vucüt ödem yapabilirmiş.

Yok canım daha var. Biraz öce aml hemşiresi olan bir komşum var, o geldi. İzime baktı biraz daha iyileşsin kremle hergün masaj yap büzgüler açılır dedi. İyi görünüyo dedi ama dediğin gibi sabır lazım cnm. Ameliyatlardan sonra tüm vucüt ödem yapabilirmiş.

benmde göğüslerim şişmeye başladı ne alaka bilmiyorum aml. olalı 4 hafta olucak pzrtsine :44:
of of bu yaz tasamız hiç bitmicek anlaşıldı :47:

Back