- 28 Nisan 2016
- 63
- 15
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kızımı alıyorum mecburen kısa kısa mama sandalyesine besigine koyuyorum kucağıma oturtup seviyorum sariliyorum tabi dikkat etmeye çalışıyorum ama cinsellik te perhiz 20 gün sürdü bizdeGüzellik için herseye değer bence kızlar özel bir soru ama cinsellik yaşayabiliyor musunuz eşinizle bide ben oğlumu kucağıma almayi çok ozledimmmm
göbek deliği estetik değil mi?Cherry bende 1 paket sigara içiyor inş ters etkileri olmaz.bu arada her Dr işte farklı bir sistem kullanıyor ama bana sadece 1.5 ay bu dedi mikrop açısından galiba bide Ciltle alakali da olabilir. benimde 22.gün benimde göbek deliği dikişler duruyor ve kırmızı Acaba uzun nasıl havuza denize girmez bikini hayal oldu bu senede desene
anlayamadım cnm?fitifit estetik cnm ama sıkıştı var gibi içinde siyah ve dişi pembemsi yani yara net değil yeri değişti çünkü seninkinin yeri degismedimi yani hiç ellenmedimi
himmm tmm anladım cnm kusura bakma saat geç olunca benim de kafam bir milyon olmuş tabi benimde yeri değişti değişmez mi göbek deligimin iki parmak üstünden aşağısı kesilip çıkarıldı sonuçta yok benim de estetik dikiş ama dışardan dikiş falan görünmüyor çizgi gibi yapıştırma da sende dikisler erimedi daha deyince o yüzden sordum bazı doktorlar dışardan dikiyor yaBu otomatik yazim deli olcam göbek deligi estetic degilmi demişsin ya onu anlamayacçalıştım iiçi siyah net değil ama dışı pembe kırmızı arası yeri değişti alinan pparça kocamnn olunca göbek deligi accik yukari çekilmiş
Mesela benim gobek deligi gibi distan dikisliydihimmm tmm anladım cnm kusura bakma saat geç olunca benim de kafam bir milyon olmuş tabi benimde yeri değişti değişmez mi göbek deligimin iki parmak üstünden aşağısı kesilip çıkarıldı sonuçta yok benim de estetik dikiş ama dışardan dikiş falan görünmüyor çizgi gibi yapıştırma da sende dikisler erimedi daha deyince o yüzden sordum bazı doktorlar dışardan dikiyor ya
eriyendir herhalde cnm görünmüyor kiMesela benim gobek deligi gibi distan dikisliydi
Fitifit canim senin gobektekiler eriyen dikismi ?
Cnm artık foto koysana merak ettim nasılHmmm eridi sayılır tatlım benimde bu saatte normal bende aynı merak etme ama çocuk uyuduktan sonra bu saatler benim arastirma saatlerim) dikiş var için de ama bakamadım net fotosu ndan anladigim kadarıyla anlattim gobis deligimi
Benimkini biliyorsun tam 18 dikis distan vardi hatta burdaki doktorum zor cikardi..eriyendir herhalde cnm görünmüyor ki
Merhaba, karın germe okurları :) sizi saygıyla Sevgi'yle selamlıyorum uzun süredir yazamıyorum malum mevsim bahar çiçekti böcekti piknikti etkinlikti pek fırsat olmuyor aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler sefalar getirmişler ameliyat olalı 10 ay oldu bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim dedim operasyona 89 kg girip sonrasında 19 kg vererek tabuları yıktım hiçbiryerimde kötü bir görüntü olmadı herşey yolunda cesaretinizi kırmayın zamanınız varsa öncesinde kilolarınızı verin tabiki fazlalığınız varsa yoksa hiç vakit kaybetmeden doktorunuzu seçip Mutlu sona ulaşın şekerler. Bu arada spor kulübü üyeliği oluşturdum bol bol crunch çalışıyorum durmak yok yola devam. Sevgiler
kızlar siz ne zaman normal yatmaya başladınız yani yan veya düz sırtüstü?