Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Maşallah arkadasım devamlı senin msjlarini okuyorum ilerleyen günlerde neler yasayacağım hakkında fikir sahibi oluyorum karindaki kesi yerinmi kabuklandi canım

gecmis olsun herkese ameliyat sonrasi iz kremi ne kullaniyorsunuz ben aldim ama fiyati yuksek birde sskli olan annemin ustune yazdirabiliormuyum sizin kullandiginiz neler kantaron yagini bende duydum hazirandacim evde var bendede bu ameliya izi kirmizilik gitsin sanki yok olucakmis gibi geliyor .

Maşallah arkadasım devamlı senin msjlarini okuyorum ilerleyen günlerde neler yasayacağım hakkında fikir sahibi oluyorum karindaki kesi yerinmi kabuklandi canım
evt cnm yaklaşık 1 hafta önce kabuklanmıştı şimdide dökülmeye başladı kremi kullanmaya başladımdan beri
ben özellikle her dönemini paylaşmak istiyorum burada olmak isteyen arkadaşlar veya yeni olanlar faydalansın istiyorum bende çok blgi sahibi oldum burada

conturebex diye bi krem cnm bana ilk kremimi dr. kendi verdi ama sordum soruşturdum 100 ml ı 65civarındaymış sanırım baya gidiyodur o çünki jel halinde bide çok ince tabaka sürülüyo .ben sabahları onu akşamlarıda kantaronu uygulamaya devam edicem bakalım inş. en kısa sürede izler silikleşir

ssk nın yazıp yazmadığı hakkında bilgi sahibi değilim malasef aslında geçmiş yazılarda forumda buldum ama 2009 yılınındı bence değişmiştir yasalar

saol hazirandacim evet yasalar degisiyor olmadi alicaz eczanaeden parayla ama ben yine arastrayim amerikada daha pahalidir bu kremler burdan sansimi deniyeyeim ameliyata verdik o kadar para simdi kremi sskya yazdirmaya calisiyorum :) kantaron bend surucem simdi yuzume burnuma masaj yapayim kantaronla 1 saat dursun yikarim yagli yagli gezmiyeyeim tum gun evde :)

bu arada size doktor ameliyattan sonra antibiyotik verdi mi ben hastanede yatarrken damar yolundan verdiler bir 2 kez sonra evde hic kulanmadim

Son düzenleme:

sen milyarları bayıl sonra üç kuruş kremi esirge kendinden dimi işte biz böyleyiz
ben 5 günlük kullandım antibiotik sabah-akşam ,yanısıra mide koruyucu 1 tane ,kas gevşetici 2 tane içtim 1 hafta ha bide ağrı kesici nerdeyse hergün içtim 1 tane ilk hafta

kizlar sizi okudukca ben korkmaya basladim hastaneden termin alacamda bu acilara nasil dayanirim diye korkuyorum amaliyat olmus sonrasi süper oldu diyen yokmu sizi okurkan termin almayi uzatiyorum inanin
bana cesaret verecek yokmu

Son düzenleme:
kizlar sizi okudukca ben korkmaya basladim hastaneden termin alacamda bu acilara nasil dayanirim diye korkuyorum amaliyat olmus sonrasi süper oldu diyen yokmu sizi okurkan termin almayi uzatiyorum inanin

BEN KENDİ ADIMA ÇOK KISA ZAMANDA KARAR VERDİM.(10 gün içinde) ÇOK ÇOK BEKLEMEDİM .İNTERNETTEN VE 2 DOKTOR GÖRÜŞMESİNDEN SONRA AMELİYAT OLDUM.BENDE FORUMDA 6 AYDAN FAZLA SÜRE OLMUŞ ARKADAŞLARDAN YORUM OKUMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN NASILLAR. ŞİMDİ BEN KARNIMDAN BİRŞEY ANLAMIYORUM ÇÜNKÜ ÖDEM VAR ,KORSE VAR ,STRESS VAR,TAM İSTEDĞİM KIYAFETLERİ GİYEMİYORUM.ÇÜNKÜ AMELİYATTAN ÇIKINCA MUCİZE HEMEN GERÇEKLEŞMİYOR 3 AY BEKLEMEK GEREKİYOR.BEKLEME SÜRECİNDE OLDUĞUMUZ İÇİN BEN SÜPER DİYEMİYORUM AMA GÖĞÜSLERİ HİÇ DÜŞÜNME SÜPER HİÇ BİR ZORLUĞU YOK ONLAR HEMEN ÇABUK TOPARLANIYR DİĞER KARIN GERME ÖDEM OLUŞTUĞU İÇİN BİRAZ ŞİŞ. AMA BENDE BEL KISMI ÇOK KALINLAŞMIŞTI SİMİTLER ÇIKMIŞTI ŞİMDİ ORALAR İNCECİK .GÖRENLER SEN ZAYIFLAMIŞŞSIN DİYOR NEYSE ARKADAŞIM KISACASI BU İŞ ZAMAN İŞİ ( MAYALI HAMUR İŞİ GİBİ )ŞEKİLLENMESİ ZAMAN ALIYOR..

arkadaşım açıkçası ben korkutucu bişi yazdığımı düşünmüyorum tamamen gerçekleri paylaşıyoruz ama şöyle düşünmen gerek sonuçta kesilip biçiliyoruz kaldıki parmağımız kesilse günlerce sızlıyo emin ol aml.la ilgili hiç bi sıkıntı yok sonrasında bizi sıkan en büyük şey rahat hareket edememiz aml. öncesi buna alıştırman gerek kendini ilk 3 gün ağrı ilk 1 hafta biriyle sürekli elele sonrasında herşey normale dönüyor yavaş yavaş .şahsen benm şişliğim ,morluğum öyle çokçada ödemim yok karnım kız karnı gibi (ufak bi bölgedeki çatlağım hariç ) gergin dümdüz ,katsız ,göğüslerim zaten mükemmel ee sence değmezmi şimdi sen karar ver

Merhaba arkadaslar bu adı gecen kremi sezaryandan sonra doktorum vermişti bana. O zaman yani 4 yıl önce sigortam( emekli sandığı) karşılamıştı şimdi karşılıyormuş bende merak ettim. Kullandinmi derseniz pek kullanmamıştım. İz ise 1 seneye iyice siliklesip beayzimsi bir renk alıyor gözü rahatsız etmiyor bir süre sonra rahatsız bile etmiyor. Bence bu izlerde eğer duzgun haldeyse böyle olacak inşallah öyle olmasını Ümit ediyorum. Yani krem kullanmadığım halde bile siliklesti izim.

tesekürler kizlar aslinda amaliyat olunca gözleri kapayip olacan benim gibi cok arastirinca kafan karisiyor daha bir korkuyorsun gibi icime su serptiniz kizlar ben zati sezeryan olmustum ondanda kötü olamaz demi cok sevindim karninin güzel olmasina karar verdim en kisa zamanda termin alacam cok sag olun kizlar her seyim biti üstelik devlet karsilayacak ama benim sadece termin almama bakiyor
ben karin germenin amaliyatini izledim sonra resimlere baktim en son sizi takip ettim böyle olunca korktum ama bu karinla ömür boyu yasanmazzzz nasil rahatladim bilemezsinnnn

Merhaba Ben ameliyat olalı 3gun oldu. Ameliyat olmayı uzun süre düşündüm Dr aradım gün aldım vazgeçtim bu süreci birkaç kez yasadım. Sonra burada yazilanlari uzun süre takip ettim son zamanlarımda ise korkularım daha da arttı. Olmasammi diye düşündüm. Sonuçta birkez vucudunda bir yerine birsey olunca birdaha eskisi gibi olmuyor. Önemli olan kisinin istegi kendini nasıl görmek istediği . Herseyin bir bedeli var malesef bu konuda hazirandaya katılıyorum . Herkezin kendine göre sıkıntıları oluyor uzun bir süreç sabır gerekli doktorumun söylediği yara iyileşmesi 1ay. 1ay sonra spora başlarsın diyor. Sertliklerin odemlerin geçmesi 3-4ay seklin son halini alması 6-12 ay. O yüzden çok çok daha önce aml olmuş arkadaslar cvp verse daha tatmin olursun.

bende 1 sezaryen olmak üzere 2 doğum yaptım izim şu anki izimin yarısıydı ben ozaman dr. hatası kurbanı oldum yane herkesten çok uzundu benm izim senin dedğin gibi silik bişidi zaten 10 yıl oldu oda ama karnım katlı olduğu için gizleniyodu arasına ee şimdi açık açık ortada olsun istemyorum 3 ay bıkmadan kullanıcam bu kremleri bakalım artık ne kadar geçerse :93:
termin alinca ilk önce buraya yazacam inaninnnn
hayırlısı olsun cnm hakkında karar verdiysen hiç uzatma dr.un verdiği ilk tarihte ol kurtul

benim doktorum aml izine kremin faydasının olmadığını söyledi.herkesin genine, ten rengine bağlı olarak izin değişik renklerde olacağını söylemişti.açık tenliler bu yönden daha şanslı demişti. sezaryan izi nasılsa öyle olacağını belirtti.

ayy deme öyle deme üzülürüz

Son düzenleme:
ayy deme öyle deme üzülürüz

ama biliyorsun ki hazirandacım doktorlar farklı farklı birşey söyleyebiliyorlar.belki senin dr. dediği doğrudur.ben bana söylediğini söyledim .benim dr ten rengi etken demişti. ama sizin yazdıklarınızdan da ben etkileniyorum internette kremi ve kullanıcı yorumlarını arıyorum .eğer öyleyse hemen alırım.bende izi yok etmek için ne gerekirse yaparım .çünkü bu kesi sezaryandan daha uzun..

Belki de izin kırmızıdan son rengini almasına yardımcı oluyordur diye düşünüyorum . Bir zamanlar salyangoz özlü kremler çok modaydi o zamanlar kardesim o kremlerden kullanmıştı kullandgi sürece cildi çok güzeldi. Bırakinca etkisi kalıcı olmamıştı . Bu kremdeki maddeyle ilactaki etken madde ayniydi. İlaci elinde olanlar araştırıp yorum yazarsa memnun olurum

cnm benm ilaçta türkçe yazmıyo hiç bişi, o salyangoz kremini bende duymuştum içerğinide bilmiyorum açıkçası :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…