Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

haklısın tabiki cnm bende biliyorum dr.lar konusundada kesinlkle katılıyorum bu kadat fark olması çok şaşırtıcı cidden atalarımız her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derdi ama bazen ikilemde kalıyorum bende

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ameliyat olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun bende karın germe ameliyatı olmak istiyorum oaln arkadaşlar bu ameliyatı tavsiye edermi çok kararsız kaldım kapalı olduğum için bikinimi giyeceksin ne gerek var bıçak altına yatmaya diyorlar fakat insan önce kendisi için olmak istiyor bu ameliyatı aynaya bakmak istemiyorum morelim bozuluyor ameliyat sonrası çokmu ağrı çekiliyor herkez farklı yorum yapmış acı çekende var çekmeyende anestezi uzmanı komşum daha önce böyle bir ameliyatta bulunduğunu çok zor olduğunu kesinlikle olmamam gerektiğini söyledi kafam allak bullak daha önce hiç ameliyat olmadım bu yüzden korkum daha fazla bana yardımcı olun ne olur

arkadaşlar bende karın germe ile birlikte yüz germe ameliyatı oldum yalnızkarın germede bi şikayetım yok da yüz germe daha oturmadıgı icin midir nedir cok canımı sıkıyo . dün eşim ve cocuklarım ilk defa beni gör düler.eşim yüzün bi garip dedi.yani oda endişelendi ama daha cok şiş iki tarafımın da şişinininmesi aynı orantıda olmadıgı icin midir nedir bi tarafım yamuk muş gibi .ayyyyy cok canım sıkılıyor yüz germe olan arkadaşlar nolur bişiler yazın .

cnm benm ilaçta türkçe yazmıyo hiç bişi, o salyangoz kremini bende duymuştum içerğinide bilmiyorum açıkçası :44:

Herkeze günaydın

bugün artık oturuyorum, sabahları kendimi daha iyi hisediyorum. akşama doğru afakanlar basıyor. Neyse gelelim konuya...

Benim ilacımın adı contractubex'di. İlacın içindeki madde allantoinmiş, salyangoz kremindede varmış. İnternetten araştırdım az önce. Doğru hatırlamışım demekki. ilaç prospectüsünde skarlarda gevşetici ve düzeltici etkisi var yazıyor. Tabi her ilaç herkez üzerinde aynı etkiyi vermiyor. Bir de sonuçları herkez kendi beklentisine göre yorumluyor.

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin
sonrasında ilk söylemek istedğim şey çevrendeki insanlara olucak 1.si bizler hiçbirimiz ele güne göstermek için olmuyoruz bu aml. evt tabiki şahsen yıllardır giyemediğim bikiniyi giymek için sabırsızlanıyorum doğru ama bu başkaları görsün diye değil tamamen özgüvenim yerine geldği içindir .
sana tavsiyem önce kulaklarını herkese kapatıcaksın kararı sadece eşinle paylaşıp onunda onayını alman çok önemli gerisi boş
acı eşiği denen şey herkeste farklı seyrediyor elbette acı var ama dayanılmaz değil 2-3 günlük ağrı sonrasında hareket kısıtlaması yaşıyosun ki oda yanında sürekli bulunan birinin yardımıyla geçip gidiyor :89: hakkında hayırlısını dilerim

ayser hanım bence karar için çok erken biz bu aşamayı bilerek bu aml.ları olduk kesinlkle en az 3 ay beklemek gerek aml. sonucunun olumlu yada olumsuz oldunu söylemek için
yüz germe topiğine baktınızmı hiç belki orda vardır size yardım edicek birileri

günaydın ako ne güzel iyi haberler duymak
artık her gün dahada iyi şeyler yazıcaksın bugün oturdun yarın kendin kalkıcaksın sonra giderek dik ve yalnız yürümeye başlıcaksın
ben izlerim konusunda ciddi gelişmeler gözlemliyorum ama kantaronmu ,kremmi bilemicem
şifa gelsinde nerden gelirse dimi

Aynen arkadaşım, eminim ki buradaki arkadaşlarımın hepsi bu ameliyatı kendisi için yaptırıyor. Sadece bikini giyibilmek için kimse bu ameliyatı olmamıştır. Bana devamlı hamilemisin diye soruyorlardı, otobüslerde yer veriyorlardı yada kıyafetleri istediği gibi alamıyordum. Moralimi bozuyordu bunlar. Ameliyat sonrası ağrı konusu kişiden kişiye, doktora, hastaneye bağlı bence. Beni ameliyat öncesi anestezi doktorum odamda uyuttu, kolumda damar yolundan ilaç verdi. 15-20 sn sonra yatakla götürelim dedikleri hatırlıyorum, sonrasındada uyandırma odasında seslenip uyandırmaya çalıştıklarını hayal meyal, bir süre sonra odamda uyandığımı hatırlıyorum. Ağrı pompası denilen bir cihaz var, ağrın oldukça butona basıyorsun damardan ilaç gliyor 5 dk ya ağrın azalıyor. Bir de ameliyat bitiminde lokal anesteziye benzer bir ilaç uygulamışlar. Bende şaşırdım niye ağrım yok diye sorunca doktorlarda güldüler, ağrın olamaması için çalışıyoruz dediler. Evet zor bir ameliyat tabiki içerde kaslarda dikişler dışta uzun bir keside dikişler, ilk birkaç gün ağrı var, o da hastanede geçiyor ağrıkesicilerle hissedilmiyor. Komşunuz sizi bilerek korkutmuş galiba. Güven duyacağınız bir doktor bulun aklınıza gelen herşeyi sorun ne yaşayacağını öğrenin ve kendini hazırlayın. Ben sezeryandan sonra çok sıkıntı yaşamıştım 2 hafta sonra kalkabilmiştim. Yine öyle bekliyorum, sanırım esetik cerrahlar ameliyat sonrası hastaların daha az ağrı hissetmeleri için her imkanı kullanıyorlar. Bana şöyle dedi, eğer çok ağrı çekse bu kadar insan ameliyat olur mu? Yani biz bu ameliyatları ciddi sağlık problemlerimiz olduğumuz için değil istediğimiz için oluyoruz. Kimse canını gönülü olarak bu kadar yakmayı göze alamaz gibi geliyor , ben almazdım en azından.

bugün kaç gün oldu hazirandacım, izlerinin düzelmesine sevindim.

yarın itibariyle 3 haftam dolucak cnm tşk ederim darısı hepinizin başına süper olalım inş en kısa sürede

İnşallah canım, canım sen çalışıyor musun? Ben 3 hafta sonra işe dönücem. Şuanki halinle çalışabilecek yalnız dışarı çıkabilecek durumda mısın ? Benim işim çoğunlukla masa başı ama sınav zamanlarında ayakta uzun zaman kalıyorum

kapalı yada açık kadın her zaman kadındır ve güzel olmak da suç değil ki eğer kendini böyle beyenmiyorsan ve üstelik deformasyonda olmuş sa neden düzeltme için bir şeyler yapmak sorun olsunki ben de kendim için bu işe giriştim ve çok da mutluyum öz güvenim yerine geldi ve şimdiye kadar kimse görmedi karnımı eşim bile ama ben aynannın karşısından bu tarafa gelemiyorum :))))) kendine güven ve başkalarının değil senin ne istediğini düşün sevgiler

Son düzenleme:
dün dr a gittim bir ayım doldu ve içimi rahatlattı ben hala acaba açılma olurmu diye korkuyordum hiç sorun yok hızlı ve güzel ileşme gösteriyorsun dedi bana farklı bir jel yazdı bunu kullan dedi ve kantaronun bende kullanmaya başlayacağım karnına masajlarla nemli krem kullanabilirsin bu iyleşmeyi hızlandırır dedi . şimdi içim biraz daha rahat artık açılmazmış dikişler bir ay önemli süredir ama sonrasında korkma dedi

bu arada hala şiş olan yerlerim var ama görüntü çok güzel kızlaarrrrrr müthiş yaaaa eski karnım geri geldi . ben 19 yaşında anne olmuştum o zamandan bu zamana ilk defa bu kadar için rahat aynaya bakıp kendimi beyeniyorum .olmak isteyen arkadaşlar tek söylyeceğim şuki bir bu kadar daha acım olsaydı şu görüntü için değer diyorum ki halaa iyleşme devam ediyor
sevgiler

hayır cnm çalışmıyorum ,ben 15.günümde tek başıma dışarı işlerimi görmeye başladım araba kullanabildim ama tabi fazla zorlamamak kaydıyla sen 3 hafta sonra işine çook rahat dönebilrsin hiç aml. olmamış gibi olucaksın emin olabilrisin

çok sevindim senin adına limon genelde aynı jeli veriyo dr. seninkinin adını öğrenebilrimiyim mahsuru yoksa :44: kantaronu bi dr.un ağzından duymak dahada güvenimi arttırdı ben dr.uma soramamıştım

merhabalar cnm öncelikle hoşgeldin:)
bende ameliyat olmak için bekleyenlerdenim ve kapalıyım.
bunun bikiniyle hiç alakası yok.bikiniye kadar öncelikle giydiğim kıyafetlerin düzgün gözükmesi
ve 5 aylık hamile gibi gözükmekten kurtulmak istiyorum.kısaca özgüvenimi geri istiyorum.
eşin ve sen beraber düşünüp karar verin bence.
şahsen ben öyle yapıyorum eşimden ve ablamdan başka kimse bilmiyor.
inş. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

sevgili eko verdiğin destek için çok teşekkür ederim insan sarkık göbeğinden kurtulucağını düşündükçe bu ameliyatı biran önce olmak istiyor aslında seni odada uyutmaları çok iyi olmuş bende öyle olmasını isterdim aslında doktor konusunda çok kararsızım bu ameliyatları sadece özel hastanelerin yaptığını düşünüyordum akşam komşularımızla otururken devlet hastanesinde çalışan bir hemşire hastanedeki plastik cerrahın bu ameliyatları yaptığını ve ille onunla görüşmem gerektiğini iyi bir doktor olduğunu söyledi tabiiki devlet hastaneleri böyle ameliyatları çok daha uygun fiyata yapıyor fikir almak açısından bir gidip görüşücem komşumun ablasıda bu aml dev başka bir devlet hastanesinde olmuş aslında ben yakup avşarı düşünüyordum onuda televizyondan görmüştüm hakkında yorumlarda olumlu fakat onun baya bi pahallı olacağını düşünüyorum sen ameliyatını nerede oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…