Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Nihayet evimdeyim kızlar yürümek çok zordu perişan oldum. Çok ağrım yok gerilme ve yanma var hani Güneş'te yanarsınız ya acı tatlı kaşınıyor birde. Dün gecem yine çok kotu gecti tansiyon düşüyor fenalık geliyor icime anastejiziden diyorlar haliyle uyuyamiyorum ilaç veriyorlar oda birkaç saat uyutuyor. Bu anesteji ne berbat birsey herkezi farklı vuruyor. Pazartesi kontrolum var ama bu sefer bakmicam moralim bozuluyor çünkü sizler nasıldınız bu arada ben hep kendimi anlattım :p

akocum hepimizin geçtiği süreçten geçiyorsun endişe etme ilk hafta hep aynı şeyleri yaşadık bi anda geçicek hepsi :KK34:
ben o günleri hiç yaşamamış gibiyim insan hiç düzelmicek gibi geliyor ilk günler ama şimdi binlerce şükür ediyorum halime hatta vay be ne günlerdi diyorum :KK1:

Sagol hazirandacm inşallah dediğin gibi olacak sabretmek lazım. Canım sen kendi basına yatıp kalkabiliyormusun kaçıncı günde tekbasina hareket ediyor. Suan benim en büyük sıkıntım bu :KK43:

Sagol hazirandacm inşallah dediğin gibi olacak sabretmek lazım. Canım sen kendi basına yatıp kalkabiliyormusun kaçıncı günde tekbasina hareket ediyor. Suan benim en büyük sıkıntım bu :KK43:

vala cnm şahsen ben yaklaşık 12-13 gün kendi kendime yatıp kalkamadım :KK50: ay ne zordu bilirim hatta o dönemde deprem oldu allahım dedim yer başıma yıkılsa altında kalcam yine kalkamam :KK50: sonradan sonraya tıpkı bir bebeğin herşeyi yeni öğrendiği gibi her hareketim beni ve tüm ev halkını nasıl mutlu ediyodu :KK1:
bide bende meme estetğide oldundan dolayı kollarımı kullanamıyodum eminim sen daha erken başarıcaksın :KK34:

Son düzenleme:
Nihayet evimdeyim kızlar yürümek çok zordu perişan oldum. Çok ağrım yok gerilme ve yanma var hani Güneş'te yanarsınız ya acı tatlı kaşınıyor birde. Dün gecem yine çok kotu gecti tansiyon düşüyor fenalık geliyor icime anastejiziden diyorlar haliyle uyuyamiyorum ilaç veriyorlar oda birkaç saat uyutuyor. Bu anesteji ne berbat birsey herkezi farklı vuruyor. Pazartesi kontrolum var ama bu sefer bakmicam moralim bozuluyor çünkü sizler nasıldınız bu arada ben hep kendimi anlattım :p
çok geçmiş olsun arkadaşım ilk görüntü kötüdür gerçekten zamanla düzeliyor hiç takılma .narkoz benide uykusuz bırakmıştı 4 gün kadar uyuyamadım sorunsuz iyleşme dilerim

akocum hepimizin geçtiği süreçten geçiyorsun endişe etme ilk hafta hep aynı şeyleri yaşadık bi anda geçicek hepsi :KK34:
ben o günleri hiç yaşamamış gibiyim insan hiç düzelmicek gibi geliyor ilk günler ama şimdi binlerce şükür ediyorum halime hatta vay be ne günlerdi diyorum :KK1:
iyi haberlerini almak güzel hazirandacım sen kaç kilo ile aml olmuştun hee birde boyun kaç bilgi verirmisin

bende öyle tahmin ediyodum cnm bizim toparlanmamız 2 ayı bulucak gibi geliyo :44: limon 1 aynı devirdi hala acı var diyo ah ahh :KK50: inş. tez zamanda toparlanırız

Galiba öyle..:2:.Neyse,işin en zor ve en önemli kısmını atlattık şükür:KK19:.Bu arada haberlere sevindim ne güzel.Her şeyin iyiye gitmesi çok hoş,gözün aydın.:81:

Geçmiş olsun, en zor kısmı geçti yani karar verip ameliyat olmak.:KK64: Bundan sonra sadece biraz dikkat edeceğiz.Hepimizde aynı şeyler oldu.Benim 23. günüm hala ağrılarım ve şişliklerim var.Yanma hissi oluyor zaman zaman, dr. 6 aya kadar normal bunlar çok endişelenme dedi.Her şey günden güne düzeliyor merak etme,öptüm.:KK71:

kızlar bugün öksürükle de tanışım bir kez kuvvetli bir tane oldu şimdi. Ameliyattan önce boğazım iltihablanmıştı ondan kalma birşey sanırım. temizlenmeye çalışıyor. Oy oy oy diyim bide şu korse çok sıkıyor bunaltmaya başladı kenaralarını azıcık açtırıyorm dayanamıyorum, onsuzda ikiye katlanırım gibi geliyor Daha 3. günüm, ama günde ortalama 7-8 kere ayağa kalkıyorum. Bana da annem bakıyor saolsun olmasa naparmışım. yanında 24 saat birinin bulunması gerekiyor. Devamlı iyiyim diye kendimi motive ediyorum. Sizlere çok teşekkür etmek istiyorum, hem moral veriyorsunuz hemde bir sürü şey öğreniyorum.

ako cum gecmiş olsun anestezi hakkaten zor ama gecicek.
gerçekten Ayser hanım çok zormuş kimisi istifrayla çıkarıp atıyor rahatlıyor benim öyle olmuyo. çok kolay uyanıyorum sadece bir süre titreme oluyor. Nasıl atıcam bilemiyorm bol su içiyorum işte

vala cnm şahsen ben yaklaşık 12-13 gün kendi kendime yatıp kalkamadım :KK50: ay ne zordu bilirim hatta o dönemde deprem oldu allahım dedim yer başıma yıkılsa altında kalcam yine kalkamam :KK50: sonradan sonraya tıpkı bir bebeğin herşeyi yeni öğrendiği gibi her hareketim beni ve tüm ev halkını nasıl mutlu ediyodu :KK1:
bide bende meme estetğide oldundan dolayı kollarımı kullanamıyodum eminim sen daha erken başarıcaksın :KK34:

Evet canım benim sadece karın germe ve lipo ben de oturup kalkarken kollarımdan destek alıyorum kas yaparım artık :KK1:

kızlar bugün öksürükle de tanışım bir kez kuvvetli bir tane oldu şimdi. Ameliyattan önce boğazım iltihablanmıştı ondan kalma birşey sanırım. temizlenmeye çalışıyor. Oy oy oy diyim bide şu korse çok sıkıyor bunaltmaya başladı kenaralarını azıcık açtırıyorm dayanamıyorum, onsuzda ikiye katlanırım gibi geliyor Daha 3. günüm, ama günde ortalama 7-8 kere ayağa kalkıyorum. Bana da annem bakıyor saolsun olmasa naparmışım. yanında 24 saat birinin bulunması gerekiyor. Devamlı iyiyim diye kendimi motive ediyorum. Sizlere çok teşekkür etmek istiyorum, hem moral veriyorsunuz hemde bir sürü şey öğreniyorum.

öksürük için viks pastil kullan cnm ben başucumda tutuyodum onu günde 3-4 tane çok iyi geliyor 4-5 gün neler çektim canımdan can çıktı o gıcığı atana kadar :KK4:
korseyi biraz gevşetebilrsin dr.um sen kendin ayarla diyodu bana :KK34:

gerçekten Ayser hanım çok zormuş kimisi istifrayla çıkarıp atıyor rahatlıyor benim öyle olmuyo. çok kolay uyanıyorum sadece bir süre titreme oluyor. Nasıl atıcam bilemiyorm bol su içiyorum işte

ben uyandıktan 1saat sonra bi kova istifra ettim ama günlerce atamadım cnm ya :KK50: sanırım sigaranında etkisi çoktu bunda gerçi 1 ay öncesinde günde 2 ye düşürmüştüm ama tabe yılların pisliği kolay atılmaz :kk77:

AKOCUM BEN 15 GÜNÜMDEYİM .İLK 3 GÜN BUNALDIM .GECELERİ HİÇ UYUYAMIYORDUM .GECE OLUNCA YATAĞA YATTIĞIMDA KENDİMİ MEZARDA GİBİ HİSSEDİYORDUM. ÇÜNKÜ BEN GÖZ KAPAĞI,GÖĞÜS LİPO VE KARIN GERME OLDUĞUM İÇİN YATAKTA HİÇ KIMILDAYAMIYORDUM.SÜREKLİ AYNI ŞEKİLDE ,YATIYORDUM.ZATEN AYNI ŞEKİLDE YATMAKTAN SIRTLARIN AĞRIYOR. BİRDE LİPODAN DOLAYI BÜTÜN VÜCUDUN DÖVÜLMÜŞ GİBİ AĞRIYOR.EPEY SIKINTI ÇEKTİM.RUHSAL ANLAMDA. DİKİŞLERİNDE AĞRI VARMIYDI DERSEN HİÇ YOKTU.ŞİMDİ BİLE DAHA UYKU DÜZENİM HALA YOK. YATIŞ YİNE SIRTÜSTÜ YATTIĞIM İÇİN UYKUM DELİKSİZDEĞİL. BİRDE BENDE SÜREKLİ BİR GEĞİRME OLUP ACI ACI AĞZIMA NARKOZ GELİYORDU BENDE ONU SÜREKLİ TÜKÜRDÜM.AMA EN ÖNEMLİSİ BENCE BOOOL BOLL C VİTAMİNİ ALMALISIN.BEN SÜREKLİ PORTAKAL SUYU VE LİMONLU SU İÇTİM. YARALARA ÇOK İYİ GELİYOR BİRDE YÜRÜYÜŞ YAPMALISIN TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM SENİNKİ BENİMKİNE GÖRE DAHA ÇABUK GEÇER:nazar::KK58:

Son düzenleme:
merhaba kizlar

bugun kontrole gittim burun icin masaj verdi doktor onlari yapicak her gn 10 dakika :):KK33: gobegimde iyilesiyormus yalniz benim gobek deligim ile genetal bolge arasi yumurta gibi sisti doktora sordum odem dedi kiraz sapi yeisl cay biberiye iciyorum belki gider :KK43: birde doktora dedim nie bole oturunca hafif katlanma var henuz yeni yapismadi dedi doktor ay bilmiom oturunca ole gerim geirm gergin deil ama ayakta gayet gergin duruyor:KK53: valla bakalim 1 ay sonra neye benzicek zaten ameirkaya donmeme 1 ay kaldi denize de giremicem bu gidisle herhalde bu turkiye tatailime acili ameliyatli gecti bir gelisimdede dogru duzgun bisi cikarmadan tatailimi yapsaydim :KK52:

Merhaba kızlar bu gece uyudum rahatmiydi hayır kaymisim belim biraz bosa gelmiş sabah heryerim tutulmuştu ama uyududugum için çok sevincliyim bugün pek ağrım yok sadece sag tarafım dikiş yerimde acı var biraz agrikesici bile almadım. Ara ara öksürük oluyor. Lipo yerlerimde hiç acı Ağrı yok . Dr ye morarma olurmu diye sordum klasik lipo yapmadım ultrasonum gibi birsey dedi yöntemin ismini hatirlayamiyorum. Biraz pembelik olabilir dedi. Bu ara bazı seylerin ismi aklıma gelmiyor artık bu anesteziyi atana kadar böyle galiba. Belki karar vermek için erkendir ama Dr yi çok fazla araştırmadan hastanenin kurumsal bir hastane olmasına güvenerek gittim. Genc olması beni tedirgin etti ama doktorumdan memnun kaldım çok pozitif davranıyor ameliyat sonrasida konforluydu kendimi daha kötü bekliyordum. Inşallah kesin sonuclar dan da memnun kalırım çünkü göbek deliğimin ilk hali pek hoş görünmedi.

slm arkadaşlar :KK71:
hergün herkesten güzel haberler almak harika :KK19:
bende artık aml. olmamış gibi bişiyim yani :nazar: hareketlerimi kendim bilerek kısıtlıyorum sadece maksat dikkati elden bırakmamak :81:
dün akşam banyo sonrası kantaron sürdüm izlerime sabah ta kendi kremimi maşallah kabukler 2 günde atmaya başladı zaten göğüslerimde iz yok gibi bişi :nazar:
karnımdaki izin görünürlülüğü ne kadar azalırsa o kadar mutlu olucam öyle ortadan 2 ye ayrılmış durumu hoş değil :63: neyse sabır :KK68:

Son düzenleme:
X