Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

esin çok geçmişolsun cnm sen keyfini kaybetme nolur senin pozitif bi insan oldunu burdan fazlasıyla hissettim aylardır ltfn yine öyle olmaya devam et bence atlattığın rahatsızlıkların yanında bu sana çok kolay gelicek acil şifalar diliyorum dualrım ve kalbim senle arkadaşım :KK71:

Geçmiş olsun esincim en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına eminim, böyle zamanlarda daha güçlü olmak zorundasın ve olumsuz düşünceleri kafandan atmalısın, çok zor olduğunu sadece tahmin edebiliyorum. Çok çok geçmiş olsun tekrar

esincim benim burada dikkatimi çeken isimilerden birisin gerçekciliğin ve özgüveninle bu konuda çok ciddiyim . evet bazılarımız belki sorunlar açısından daha rahat olabiliyor ama sıkıntıları bizler belirlemiyoruz gelip birilerimizi buluyor bulmayada devam edecek herbirimiz için bu sözkonusu. her zaman hayat mücadele ile geçiyor bunu çok geniş düşüne biliriz senin de bir mücadelen var ben bütün kalbimle yüreğimle dua ediyorum en kısa sürede sağlığına kavuşsun Allah şifa versin sevgiler

Esin arkadaşımgeçmiş olsun ne oldu birden bire böyle birşey çıktı çok üzüldüm daha yeni düzelirken ama unutma herşeyin başı moral inşallah en kısa zamanda atlatırsın dualarım senle allah sifanı versin kendine iyi bak bizi habersiz bırakma

umutlu yazılarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...en iyi ihtimalle 6 ay sürecek haftalık kemoterapilere başlıyorum yarın. uzun ve zorlu bir süreç beni bekliyor...Allah a emanet olun :) hepinizi öpüyorum.

AKO ŞİMDİDEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
kızlar bu gün tam bir ay oldu sosyal hayatıma başladım hareketlerim yinde biraz kısıtlı rahat değilim ve içimde hala acı var korse canımı yakıyor özellikle göbek çevremde acı çok daha fazla dikişleirmde hiç bir acı yok sorunda yok allah şükür cuma bir aylık kontrolume gidicem bakalım ne diyecek bu arada sol tarafımdaki şişlik hallaaa duruyor ve sıslıyor üzeribde morarmalar devam ediyor :KK43:((((( bu beni çok üzüyor ama bekliyorum ve geçmesini umuyorum 5 kilo vermişim bende aml sonrasında banyoları artık daha çok seviyorum çünkü eskisi gibi korkmuyorum göbeğim düşecek diye veeee iyleşme devam ediyor hepimize acıl şifa diliyorum sevgiler:KK54:

gözün aydın arkadaşım umarım daha da iyi olursun.Benimde bu gün 20 gün oldu inanamıyorum tabi hala şiş ve gerginim.:KK5::96:Umarım çabucak düzeliriz.

umutlu yazılarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...en iyi ihtimalle 6 ay sürecek haftalık kemoterapilere başlıyorum yarın. uzun ve zorlu bir süreç beni bekliyor...Allah a emanet olun :) hepinizi öpüyorum.

Allah acil şifalar versin,dualarımız seninle olacak.Her şey çok güzel olacak inşallah çünkü umut dolu bir insansın.öpüyorum.:KK71:

Kızlar yarın anestezi dr ile görüşüp kan tahlillerimi yaptırıcam, yine ertelenecek galiba kullandığım ilacın yan etkilerinde kanı sulandırma ve pıhtılaştırma uzama yapıyomuş. Nadiren görülür yazıyordu ama sanırım beni etkiledi. haftasonu burnum kanadı oradan anladım. Allahım nedir bu böyle çok istedikçe uzuyor. İlaç cumartesi bitti inşallah o zamana kadar düzelirim. Derin bir offf çekiyorum :KK43:(

Hiç üzülme her işte bir hayır vardır,sıkma canını nasıl olsa olacak. Ne derler "Geç olsun güç olmasın." değil mi?Umarım her şey istediğin gibi olur.:80:

.
işe başladınmı tuba :44:

Hayır arkadaşım ben bir köyde öğretmenim, 23 km gidiyor 23 km geliyorum, yol çok virajlı ve malum köy yolu, çok sarsıyor.Doktorum dikişlerimde sorun olabileceğini hala şişliklerim devam ettiği için sakıncalı olacağını söyledi.Yerime bir arkadaş görevlendirdiler.Ancak yakın bir yer olsaydı başlayabilirdin belki dedi.Benim de ağrılarım devam ediyor zorlanıyorum açıkcası.Ama üç gündür düzenli yürüyüşlere başladım.

.

Hayır arkadaşım ben bir köyde öğretmenim, 23 km gidiyor 23 km geliyorum, yol çok virajlı ve malum köy yolu, çok sarsıyor.Doktorum dikişlerimde sorun olabileceğini hala şişliklerim devam ettiği için sakıncalı olacağını söyledi.Yerime bir arkadaş görevlendirdiler.Ancak yakın bir yer olsaydı başlayabilirdin belki dedi.Benim de ağrılarım devam ediyor zorlanıyorum açıkcası.Ama üç gündür düzenli yürüyüşlere başladım.

bende öyle tahmin ediyodum cnm bizim toparlanmamız 2 ayı bulucak gibi geliyo :44: limon 1 aynı devirdi hala acı var diyo ah ahh :KK50: inş. tez zamanda toparlanırız

tubacım sen ne kadar oldu ameliyat olalı hala dikişlerin kaynamadı mı
benim 12 .günüm dikişler şimdilik fena değil ama karnım çok şiş. bu şişlik ne kadar sürecek.
BİRDE SİZLERİN DOKTORLARI SİZİ HANGİ SIKLIKLA KONTROLE ÇAĞIRIYOR.BEN İLK HAFTA 3 KERE GİTTİM OKADAR. BİR DAHAKİ KONTROLÜM 1 AYI DOLDURUNCA . ACABA NORMAL Mİ :84:

ben bir doktorla görüştüm mini karım germe diye bir şey olmadığını söyledi anlaamadım ben...bende düşünüyordum fakat tayinimiz urfaya çıktı.orada iyi bir doktor bulurmuyum bilmiyorum yine hayallerim başka bahara kaldı.kızlar adanada yada antepte tavsiye edebileceğiniz doktor varmı?

tubacım sen ne kadar oldu ameliyat olalı hala dikişlerin kaynamadı mı
benim 12 .günüm dikişler şimdilik fena değil ama karnım çok şiş. bu şişlik ne kadar sürecek.
BİRDE SİZLERİN DOKTORLARI SİZİ HANGİ SIKLIKLA KONTROLE ÇAĞIRIYOR.BEN İLK HAFTA 3 KERE GİTTİM OKADAR. BİR DAHAKİ KONTROLÜM 1 AYI DOLDURUNCA . ACABA NORMAL Mİ :84:
her yiğidin yoğurt yiyişi ata sözü burda tam oturuyor cnm inan hepimizin dr.u ayrı bi alem vardır bi bildikleri diip her dediklerine okey diyoruz :KK68: benimde yarın 19. gün kontrolüm var mesela bilemiyorum yani :44:
ben bir doktorla görüştüm mini karım germe diye bir şey olmadığını söyledi anlaamadım ben...bende düşünüyordum fakat tayinimiz urfaya çıktı.orada iyi bir doktor bulurmuyum bilmiyorum yine hayallerim başka bahara kaldı.kızlar adanada yada antepte tavsiye edebileceğiniz doktor varmı?

adanada bi arkdaşımız yeni aml. oldu bi kaç sayfa geride ayseryücel bi sor istersen arkadaşım :KK71:

sibelcim ben osmaniyede devlet hastanesinde plastik cerrah dr tolgaya ameliyat oldum gercekten işinin ehli bir doktor devlet hastanelerindede ücret karşiligı yapılabiliyo mesele benimle beraber burun meme göz üstü sarkmalarından ameliyat olan hastalar vardı .gercekten işinin ehli bir hekim ben cok mem nunum.bügün benim son kontrolüm var eger izin veririse eşim gelip alıcak hafta sonu artık evime dönebilecegim:KK74:

ya geçmiş olsun çok sevindim osmaniyede olduğunuza ben de osmaniyeliyim.açıkçası bende şöyle bir önyargı var sanki büyük şehirlerde doktorlar daha iyi gibi geliyor bana.yada büyük şehirlerde daha çok karın germe yaptıran olur gibi geliyor.o yüzden oralarda yaptırmak istiyorum sanki.canım çok geçmiş olsun.ücret ne kadar çıktı sizden.inş iyisindir.tam karın germe mi yapıldı.

Merhaba arkadaslar dün saat 11:00de ameliyata girdim bir buçuk saat surmuş kaslar dikildi belimin yanlarına lipo göbek deliği yeniden yapılmış göbek fıtığımda yokmuş. Hiç ağrım olmadı sadece tansiyonum çok dusuktu bas ağrım oldu uyuyamadim gece ilaç verdiler oyle uyudum biraz beklediği
den çok daha iyiyim dünden bu yana 5 kez ayağa kalktım kalkmak yürümek sorun değilde yatmak zor oluyor aml oncesi çok stres yapmisim anestejiden dolayı istemsiz bacaklarım atıyor simdilik böyle

Merhaba arkadaslar dün saat 11:00de ameliyata girdim bir buçuk saat surmuş kaslar dikildi belimin yanlarına lipo göbek deliği yeniden yapılmış göbek fıtığımda yokmuş. Hiç ağrım olmadı sadece tansiyonum çok dusuktu bas ağrım oldu uyuyamadim gece ilaç verdiler oyle uyudum biraz beklediği
den çok daha iyiyim dünden bu yana 5 kez ayağa kalktım kalkmak yürümek sorun değilde yatmak zor oluyor aml oncesi çok stres yapmisim anestejiden dolayı istemsiz bacaklarım atıyor simdilik böyle

olduda bitti maşallah :nazar: darısı tüm isteyenlere olsun inş. :KK66:
sen zoru atlattın ako şimdiden sonrakiler sadece sabır kendine çok dikkat et :KK54: tekrar geçmişolsun hoşgeldin :KK71:

selam kizlar hepinize gecmis olsun bende bu yil karin germe amaliyati olacan malum yurt disi olunca izin cikmasi sigortadan uzun sürüyor birde olacagim hastanede randevuyu en az 6 ay sonra veriyor haziranda termin alirsam ocak veya subata termin verirler cok caniniz yaniyormu ilk 1 ay nasil geciryor
sigortadan kagit bugün geldi simdi randevu alacam kafam cok karisti korkuyorum da 4 cocugum var birde homini girlak yedim sonra baya bir kilo verince karnim aldi basini yerlere dogru egildiii
karin germeden sonra karninizin görüntüsü nasil tam istediginiz gibi oldumu kac gün hastanede yattinizzaslinda daha cok seyler soracam heyacandan aklima gelmiyor sigortadan kagit bugün geldi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim bu kagidi almak icin cok cabalamistim aslindaaaaaa

seydacim be de dusunuyorum ama daha karar vermedim esime bu konuyu actim ama daha olumlu cavap vermedi ben aslin da cok cesaretliyim ama bilmiyorum sen nerde yasiyorsun ben belcikadanim neden sigoryaya basvurdun ozel deyilmi bana yardimci olurmusun

slm arkadaşlar :KK71:
dr.dan geliyorum kontrolüm harika geçti :nazar:
dr.um maşallah diye diye bi hal oldu :nazar:
herşey çok güzel dedi ve iz kremi verdi şimdi 3 aylık sabah -akşam sürüceğimiz o maroton başlıcak :KK76:
korsenide 20 gün sonra çıkar bana tekrar gel görüşelim dedi sonra gelsin havuz,deniz ,güneş ,kum :KK52:
darısı hepinizden güzel haberler duymaya En Büyük KK

senacım valla tam karın germe mi bilmiyorum ama bana göre cok güzel olmuş tabii daha biraz ödemli gibi ben son anda karar verdim .osmaniye bu konuda cok iyi diyolar doktor tolgada cok meşhurmuş.ben bir cok şey birden yaptırdım.ama karın germe bir bucuk gibi galiba bide ben doktor yakını oldugum icin sanki biraz biraz daha tölerans vardı galiba mesela iki gece kaldım hastanede.bu arada doktorum son kontrolümü yaptı evime gidebilecegimi söledi ama temmuzda bidaha görmek istedi .ama karnım icin diilde yüzüm icin.her şey gönlüne göre olsun inşallah.

X