- 25 Ocak 2011
- 165
- 2
esin çok geçmişolsun cnm sen keyfini kaybetme nolur senin pozitif bi insan oldunu burdan fazlasıyla hissettim aylardır ltfn yine öyle olmaya devam et bence atlattığın rahatsızlıkların yanında bu sana çok kolay gelicek acil şifalar diliyorum dualrım ve kalbim senle arkadaşım
Geçmiş olsun esincim en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına eminim, böyle zamanlarda daha güçlü olmak zorundasın ve olumsuz düşünceleri kafandan atmalısın, çok zor olduğunu sadece tahmin edebiliyorum. Çok çok geçmiş olsun tekrar
esincim benim burada dikkatimi çeken isimilerden birisin gerçekciliğin ve özgüveninle bu konuda çok ciddiyim . evet bazılarımız belki sorunlar açısından daha rahat olabiliyor ama sıkıntıları bizler belirlemiyoruz gelip birilerimizi buluyor bulmayada devam edecek herbirimiz için bu sözkonusu. her zaman hayat mücadele ile geçiyor bunu çok geniş düşüne biliriz senin de bir mücadelen var ben bütün kalbimle yüreğimle dua ediyorum en kısa sürede sağlığına kavuşsun Allah şifa versin sevgiler
Esin arkadaşımgeçmiş olsun ne oldu birden bire böyle birşey çıktı çok üzüldüm daha yeni düzelirken ama unutma herşeyin başı moral inşallah en kısa zamanda atlatırsın dualarım senle allah sifanı versin kendine iyi bak bizi habersiz bırakma
umutlu yazılarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...en iyi ihtimalle 6 ay sürecek haftalık kemoterapilere başlıyorum yarın. uzun ve zorlu bir süreç beni bekliyor...Allah a emanet olun :) hepinizi öpüyorum.