Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba arkadaslar dün saat 11:00de ameliyata girdim bir buçuk saat surmuş kaslar dikildi belimin yanlarına lipo göbek deliği yeniden yapılmış göbek fıtığımda yokmuş. Hiç ağrım olmadı sadece tansiyonum çok dusuktu bas ağrım oldu uyuyamadim gece ilaç verdiler oyle uyudum biraz beklediği
den çok daha iyiyim dünden bu yana 5 kez ayağa kalktım kalkmak yürümek sorun değilde yatmak zor oluyor aml oncesi çok stres yapmisim anestejiden dolayı istemsiz bacaklarım atıyor simdilik böyle

ako çok geçmiş olsun cnm:nazar:.
umarım kolay bir iyileşme süreci geçirirsin.
sen nerde oldun cnm ameliyatını ve ne kadar ödedin?

slm arkadaşlar :KK71:
dr.dan geliyorum kontrolüm harika geçti :nazar:
dr.um maşallah diye diye bi hal oldu :nazar:
herşey çok güzel dedi ve iz kremi verdi şimdi 3 aylık sabah -akşam sürüceğimiz o maroton başlıcak :KK76:
korsenide 20 gün sonra çıkar bana tekrar gel görüşelim dedi sonra gelsin havuz,deniz ,güneş ,kum :KK52:
darısı hepinizden güzel haberler duymaya En Büyük KK

haziranda cnm maşallah.:nazar::nazar::nazar:
ne güzel böyle iyi haberler duymak
inan cesaret oluyor bizim için.

darısı yeni ameliyat olmuş ve olacaklara olsun inş.

kızlar yara izimiz için kantaron yağı deneyen yada denemyi düşünen varmı acaba ?
ben çok güvendiğim birinden temin edicem sabah kremi, akşam yağı sürsem olurmu acaba oda çok etkilymiş hücre yenilemede :44:

merhaba kizlar bugun daha iyiym sokak bayir gezer hale geldim bugun benim 9. gunum yarin dotkora gidicem yeniden bakalim ne dicek ay benim doktorum hos soruyorum yesil cay iceyim mi odem atiyormus dedim ic dedi ama keisn bir arastrma yapmadim bilmiyorum filan ay onca sitelerde bar bar bagiriyorlar altin cay diye bir cay aldim aman altin meyvesiyle alakasi yok karismasin :) odemlerim gitsin ben oururken gobegim katlaniyor ay saka gibi sizde de varmi oturun kizlar korseyi cikarip bakalim ne olucak katlanma filan sanki gerim geirm gergin degil gibi geliyor bana gobisim haziandacim sende sua alirken oturayim bakalim filan demistin nasil sendede katlanma var i ay irde sole bisi var dikis izi ile gobek deligimin oldugu yer sanki nasil icine su basmislar ben ameliyat oncesi bu gobegim yoktu saka gibiiiii:78: dus alicam bende bugun yeter artik parca parca yikanmaktan sikildim bisi olmaz insallah gerci doktorum yikan dedi de ben cesaret edemedim sacimi yikiyorum iste yikanicak yerleri :86:gobe civari ole kaldi:KK53: ay neyse bakalim su burnumun sisliginde insin avatar filmindeki ler gibiyim alin ortam kalin sisliklerden bir mavi boyam eksk hahaha

:82:

özland haklısın cnm denicem demiştim dimi ben :78:
ya banyo sonrası öyle aceleyle korseme koşuyorumki inan unuttum :KK1:
birazdan yıkanıcam bende ilk iz kremimi sürmek için o zaman zaten sürüp beklemem gerekicekmiş 3-5 dk ilk fırsatta bakıcam söz :KK34:

ako çok geçmiş olsun cnm:nazar:.
umarım kolay bir iyileşme süreci geçirirsin.
sen nerde oldun cnm ameliyatını ve ne kadar ödedin?

Teşekkür ederim cnm izmitte Acıbadem hastanesinde oldum doktorum abdullah Etoz 7300 tl ama 2 Dr girdi bastan göbek fıtığım var deniliyordu genel cerrah gerekirse mudahe etmek için girdi o da fiyata dahildi. Bu arada fıtık yokmuş 5.5cmlik ayriklik varmış cnm. Hemen hemen hiç ağrım olmadı 4 saat önce drenlerim çıktı normale göre daha az sıvı çıkmış. Drenler çıkarken acayip bir yanma hissettim. Pansuman yapılırken kendimi gördüm çok kötü oldum kendimi hazırlamıştım güya ama o kadar kolay değilmiş lipo yapılan yerlerimde şimdilik morarma yok birazcık gazım var o da çok rahatsız etmiyor umarım böyle devam eder benim haberlerim böyle

özland cnm denememi yaptım valla maşallah tek kat bile yok bende dümdüz bir karın ki ben genç kızken bile böyle karnım olmamıştı :nazar: sen kaç kilosun cnm mahsuru yoksa öğrenebilrmiyim :44:

Teşekkür ederim cnm izmitte Acıbadem hastanesinde oldum doktorum abdullah Etoz 7300 tl ama 2 Dr girdi bastan göbek fıtığım var deniliyordu genel cerrah gerekirse mudahe etmek için girdi o da fiyata dahildi. Bu arada fıtık yokmuş 5.5cmlik ayriklik varmış cnm. Hemen hemen hiç ağrım olmadı 4 saat önce drenlerim çıktı normale göre daha az sıvı çıkmış. Drenler çıkarken acayip bir yanma hissettim. Pansuman yapılırken kendimi gördüm çok kötü oldum kendimi hazırlamıştım güya ama o kadar kolay değilmiş lipo yapılan yerlerimde şimdilik morarma yok birazcık gazım var o da çok rahatsız etmiyor umarım böyle devam eder benim haberlerim böyle

ako o gaz yüzünden ben neler çektim yaa :KK37: yane 15 yıllık kocam ilk kez bu kadar gaz çıkardımı duymuştur ondan çok utandım :kk77: ama napim tutsam bi dert salsan ayrı dert iyisimi sende sal gitsin yediklerinede dikkat edince biraz azalıyo :KK34:

Son düzenleme:
senacım valla tam karın germe mi bilmiyorum ama bana göre cok güzel olmuş tabii daha biraz ödemli gibi ben son anda karar verdim .osmaniye bu konuda cok iyi diyolar doktor tolgada cok meşhurmuş.ben bir cok şey birden yaptırdım.ama karın germe bir bucuk gibi galiba bide ben doktor yakını oldugum icin sanki biraz biraz daha tölerans vardı galiba mesela iki gece kaldım hastanede.bu arada doktorum son kontrolümü yaptı evime gidebilecegimi söledi ama temmuzda bidaha görmek istedi .ama karnım icin diilde yüzüm icin.her şey gönlüne göre olsun inşallah.

doğrudur canım ben osmaniyeye senede 1 sefer gidince çok bilmiyorum dr tolgayı araştıracam.lazer liposaction falan yapıyormu?tam olarak neler yaptırdın? <

seydacim be de dusunuyorum ama daha karar vermedim esime bu konuyu actim ama daha olumlu cavap vermedi ben aslin da cok cesaretliyim ama bilmiyorum sen nerde yasiyorsun ben belcikadanim neden sigoryaya basvurdun ozel deyilmi bana yardimci olurmusun

ben viyanada yasiyorum ben baya bir kilo verince ev doktorumla konustum cok kilo verdigimi bildigi icin yardimci oldu sonra estetik doktoruna sonra hastaneye sonra sigortaya yönlendirdi 3 hafta sigortadan kagidin onaylanip onaylanmiyacani bekledim onayalnmis sükür simdi hastaneye bas vurup operesyon icin termin alacam özel olmadi sükür sigortam karsilayacakkkk baska bilmek istediklerin varsa yardimci olurum

özland cnm denememi yaptım valla maşallah tek kat bile yok bende dümdüz bir karın ki ben genç kızken bile böyle karnım olmamıştı :nazar: sen kaç kilosun cnm mahsuru yoksa öğrenebilrmiyim :44:

merhaba hazırandacım vallahı benım kılom 64 boyumda 170 fılan ama sınr oldum yanı alt karnımda bırz katlanma var kesın cok odem var ıcınde bırde tas gıbı karnım ay ne zaman yumusacak bu gobek n zaman eskı halıme kavuscem merak edıyorum :KK60: bende dus aldım bıraz once ay ılk dusumdu 10 gun aradan sonra ne guzelmıs yıkanmak ama benım kasıklrımda cok sısme var doktora sordum kanlı sular asagıya dogru ınıyor dedı yercekımı malum :KK52:

Merhaba ozland bugün drenin birinden sıvı geliyodu ben kalsın istedim Dr fazla kalması ödem yapabilir dedi. Eğer ödem olursa oradaki sıvıyı çekebiliriz dedi doktoruna bir sor istersen cnm

Merhaba arkadaslar dün saat 11:00de ameliyata girdim bir buçuk saat surmuş kaslar dikildi belimin yanlarına lipo göbek deliği yeniden yapılmış göbek fıtığımda yokmuş. Hiç ağrım olmadı sadece tansiyonum çok dusuktu bas ağrım oldu uyuyamadim gece ilaç verdiler oyle uyudum biraz beklediği
den çok daha iyiyim dünden bu yana 5 kez ayağa kalktım kalkmak yürümek sorun değilde yatmak zor oluyor aml oncesi çok stres yapmisim anestejiden dolayı istemsiz bacaklarım atıyor simdilik böyle

geçmiş olsun bundan sonrasını işallah daha rahat atlatırsın:KK71:

Tesekkur edeiyorun hepinize ben kendımin daha kötü olacagını düşünüyorum korktuğum gibi olmadı şükür suan hafif ağrım var dayanılmaz değil ileriki günlerde daha iyi olurum inşallah devamlı agrikesici verdiler Ağrı oldukça butona bastım damardan ilaç geldi. Bakalım yarın eve çıkınca nasıl olacak. Buarada hiç uyku yok biraz önce ilaç verdiler inşallah uyuyabilirim :KK25:

sibelcim ben osmaniyede misafirim burayı hic bilmem ablamın eşi dr tor oda yeni geldi oda cok bilmiyor ama devlet hastanesi oldugu icin fiyatlar uygun.mesela benimle beraber bi meme kücültme vardı oda bir ücyüz ödedigini söledi burun vardı oda o cıvardaydı.yani cesitli estetık ameliyatları vardı hepsi uygundu.ben hafta sonu istanbula dönücem dr bir ay sonra görmek istedi gelirim herhalde.ama tolga beyi şiddetle tavsiye ediyorum .hatta osmaniyeliyseniz siz yada yakınlarınız bilir eşininde saunası varmış.

Nihayet evimdeyim kızlar yürümek çok zordu perişan oldum. Çok ağrım yok gerilme ve yanma var hani Güneş'te yanarsınız ya acı tatlı kaşınıyor birde. Dün gecem yine çok kotu gecti tansiyon düşüyor fenalık geliyor icime anastejiziden diyorlar haliyle uyuyamiyorum ilaç veriyorlar oda birkaç saat uyutuyor. Bu anesteji ne berbat birsey herkezi farklı vuruyor. Pazartesi kontrolum var ama bu sefer bakmicam moralim bozuluyor çünkü sizler nasıldınız bu arada ben hep kendimi anlattım :p

X