Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aliyesmacım sağol canım ameliyatım seneye kaldı canım...sizce hastanede önemlimi ben devlet hastanesinde ameliyatı olmaktanda korktum birde soruma cevap yazan olmadı kızlar (ameliyat olanlar) melda aliyesma ve diğerleri benim karnım aynı ilk resimdeki gibi bu kadar büyük bir parça kesilen oldumu yoksa siz mini karın gerdirme falanmı oldunuz buradakidr. sadece doktorluk ünvanı var yani op.dç. falan değildi bende vazgeçtim

aliyesemacım bu dediğin dr devlet hastanesi dr mu cidden hangi hastanede olunuyor ki bende çok gerin değil sarkıklık minisi nasıl oluyor acaba yaa kızlarr tutun elimden de benide kurtarın bu dertten

vallaa şekerler neyle karşılaşacağım bilmiyorum meldacım aslında içim kıpır kıpır da bir tarafdan da korkuyorum daha kötü olursa diye nette araştırdığımda bir op dr mailden kaça mal olur dedim bana 8000 den başlıyor dedi en basıt operasyon muş. ayla hanım devlat hastanesi dr mu ve op .değil sanıyorum sen daha öncesinde tanıyormydun aliyesemada aynı dr da tavsiyemi birbirnize birde acaba senin deformasyon derecen sanıyorum çokda kötü değildi ben bu kadar sanşlı değilim :KK43: bunlar tabi korkutyor
ahhh biraz cesaret diyorum ama nerdeeee

vallaa melda şimdi senin yerinde olsam diye iç geçirdim hem operasyonlar bitmiş hemde memnunsun için rahat ohhh yani ben önce biraz kilomu versen acaba 1,66 boy 75 kilo tabi nasıl versem bu da dert bildiğiniz bir kilo verdirici varmı ? kizlar

valla bu ameliyatı olana kadar kafamdan korkuyu ve acabaları atamıycam herhalde....birde ben bu ameliyatı dr.ların özel hastanelerinde falan yapılıyor sanırdım devlet hastanelerindede yapılıyormuş

aliyesmacım sağol canım ameliyatım seneye kaldı canım...sizce hastanede önemlimi ben devlet hastanesinde ameliyatı olmaktanda korktum birde soruma cevap yazan olmadı kızlar (ameliyat olanlar) melda aliyesma ve diğerleri benim karnım aynı ilk resimdeki gibi bu kadar büyük bir parça kesilen oldumu yoksa siz mini karın gerdirme falanmı oldunuz buradakidr. sadece doktorluk ünvanı var yani op.dç. falan değildi bende vazgeçtim

Canım hayırlısı olsun hakkında, demekki 1 sene daha yazacaksın buralarda. Ne olursa olsun içine sinen bir doktor olsun. Öptüm seni.opuyorumnanaktan

Devlet hastanelerinde de plastik cerrahlar var şeker. Zaten tam gün yasası çıkınca devlet doktorları özelde çalışamayacak ondan istemiyorlar ya.

ohh daha mı iyi olur ne biraz daha beklesem devlat babanında desteği olurmu bu garıban vatandaşının biraz şekillenip halka açılmasında ne dersinizz kızlar:))))))

Arkadaşlar bel liposuction ve karın germe ile 10 cm bir incelme olurmu acabakafamçokkarıştı

Kızlar bir sorum olacak,germe yada liposuction yaptırdıktan sonra karın güzel oluyor .Bende simetri takıntısı başladı.Mesala göğüslerim çok büyük değildi ama şimdi karın ve göğüs kafesim dümdüz,ama gögüslerim görüntü olak eskisinden daha büyükmüş gibi duruyor.Dar pantolon giydiğimde arkadan simitler daha fazla gözüme batıyorBenden başka yere enjeksiyon yapılmak üzere yarnımdan yağ alındı,zaten normal karnım vardı.Eski halim daha orantılı idi.Aman aman göze batan bir şey yok ama ben biliyorum ya.Bende mi anarmallik var benim gibi bu takıntıyı yaşıyanlar var mı diye merak ettim doğrusu

selam kızlar
bu sayfaların ve tecrübelerin hepsini operasyonu yaptırdıktan sonra okuyabildim:)))

kortizonlu tedavilerden kalma ve devamından gelen kilolarım vardı...2 yıl önce epey bi estetik cerrahla görüşmüştüm..en mantıklı fikirleri veren cerrah, kilolarını ver öyle gel demişti..
ben de 15 kilo verdim, üstüne nişanlandım ve evlilik telaşesi ile doktora yeniden koştum...
annem baştan ikna olsaydı, göbek gidecek motivasyonuyla biraz daha kilo verirdim sanırım:))

15 Aralık sabahı 3 kg deri fazlalığını kestiler diktiler paketleyip odaya yolladılar:)
giriş süperdi, ameliyathanede uyutmadan müzikler açıldı herkes inanılmaz pozitif falan...

direnlerim 2. gün çıktı...ilk gece kabus gibiydi, verilen onca önleyiiciye rağmen korkunç bulantım oldu..
ertesi gün hasta yatağımda makyaj yapacak kadar iyiydim...
Ama sandığımdan çok daha ağır bi ameliyatmış...
üstelik babamdan saklıyorummm!
Bugün pansumana gidicem ve ilk halini görücem acaip heyecanlıyım...

daha şimdiden önümdeki kanguru kesesi gibi o fazlalığın yokluğunu farkediyorum, hafif hissediyorum...
umarım izler düğüne kadar geçer:KK43:
benim dolaşım sistemimde özel bi rahatsızlığım olduğu için özel bi ameliyattı, doktorumdan çok memnun kaldım...
kendini sürekli yenileyen türkiyeye bi takım ilkleri taşıyan bi adam...

gelişmeler oldukça yazarım gene...

evet arkadaşlar!
ilk pansumanda karnımı gördümmm!!!
3.gün ve muhteşem görünüyor...morluklar beklediğimden az, yeni göbek deliği istediğim gibi çukur yapılmış...:)
birz daha kilo versem şöle 5 kilo kadar ki doktor da ver diyor, süppper olcam:)
bunca yıldır neden bekledim dedim, göbeğini sakla utan sıkıl ve deli gibi spor yap masaj yap kremler vs vs
fazla deri bi yere kaybolmuyor işte...
ohh dedim çektiklerime değdi...

doktorum Op.Dr. Tunç Tiryaki...
profesyonel bi anestezi uzmanı ile çalışıyor ve çok başarılı bi ekibi var...

eğer göbeğiniz sizi rahatsız ediyorsa hiç beklemeyin gerdirmek için...
ben bu ameliyatın bu kadar ağır olduğunu tahmin edemedim ve ilk gecem baya zordu ama...şu an aynaya bakıyorummm ve ohh be diyorum ohh be!

kaydirigubbakcemile2

Kızlar bir sorum olacak,germe yada liposuction yaptırdıktan sonra karın güzel oluyor .Bende simetri takıntısı başladı.Mesala göğüslerim çok büyük değildi ama şimdi karın ve göğüs kafesim dümdüz,ama gögüslerim görüntü olak eskisinden daha büyükmüş gibi duruyor.Dar pantolon giydiğimde arkadan simitler daha fazla gözüme batıyorBenden başka yere enjeksiyon yapılmak üzere yarnımdan yağ alındı,zaten normal karnım vardı.Eski halim daha orantılı idi.Aman aman göze batan bir şey yok ama ben biliyorum ya.Bende mi anarmallik var benim gibi bu takıntıyı yaşıyanlar var mı diye merak ettim doğrusu

Canım benim çok geçmiş olsun ben hiç böyle bişey duymadım, göğüslerin eskiden de büyükse karın gidince büyük geldi gözüne belki ama ilginç. Estetik ameliyat oldukça olası geliyor insanın. Ama göğüslerin çok sarkık falan değilse dokundurma bence. Sen kime ameliyat oldun?? Wildcat sana da geçmiş olsun. Sizler yazdıkça insanar cesaretleniyor, özellikle güzel sonuçları duydukça.

Valla bende tam tersi oldu. Memelerim DD cup'tı küçülttürdüm. C cup oldular, küçülüp dikleştiler. Şimdi alttan daha önce memelerimden göremediğim kocaman karnım çıktı. Ekonomik olarak kendimi hazırlayıp hemen karnımı da gerdireceğim, çok moralimi bozuyor. Aslında ikisini bir olup kurtulmak vardı ama napıyım ekonomik olarak karşılayamadım senağlama

Pane merhaba haklısın bir yeri yaptırınca başka yer insanın gözüne batıyor,anlaşılan insan kendini kaptırırsa sonu gelmez bu işin.

Canım benim çok geçmiş olsun ben hiç böyle bişey duymadım, göğüslerin eskiden de büyükse karın gidince büyük geldi gözüne belki ama ilginç. Estetik ameliyat oldukça olası geliyor insanın. Ama göğüslerin çok sarkık falan değilse dokundurma bence. Sen kime ameliyat oldun?? Wildcat sana da geçmiş olsun. Sizler yazdıkça insanar cesaretleniyor, özellikle güzel sonuçları duydukça.

Takıntı haline getirmedim allahtan.Bir daha cerrahi işleme hiç cesaretim yok.Genel anaztezi beni çok tedirgin ediyor.Doktorum Tunç Tiryaki.Wildcat la aynı.Gerçekten hem işinde başarılı hemde kişilik olarak süper bir insan.

arkadaslar ben aranıza yenı katıldım bende karın germe yaptırmak ıstıyorum ankarada kımı sıddetle onerırsınız

X