Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizden 3 gün önce aml olacağım:)hayırlısı bakalımbenimde günlerim az kaldi, 4 nisan heyecan dorukta.
Hayırlısı olsun mutlu güzel sağlıklı sonuçlar olur inşallah.bizi habersiz bırakmayınbenimde günlerim az kaldi, 4 nisan heyecan dorukta.
benim revizyona daha var canim ya aslinda mayis ayinda olacaktim ama aksilikler cikti malesef ertelemek zorundayim
:) fiyati yuksek diyordunuz anlasmaniza sevindim daaa birden karar degistirmenize sasirdim acikcasi .. Arkadasinizin calistigi bir yer vardi orda ameliyat olacagim demistiniz yanlis hatirlamiyorsam ?Ercan Karacaoğlu .Ataşehir memorial da olacağım aml.siz nerde olacaksınız ?
benim revizyona daha var canim ya aslinda mayis ayinda olacaktim ama aksilikler cikti malesef ertelemek zorundayim
:) fiyati yuksek diyordunuz anlasmaniza sevindim daaa birden karar degistirmenize sasirdim acikcasi .. Arkadasinizin calistigi bir yer vardi orda ameliyat olacagim demistiniz yanlis hatirlamiyorsam ?
zamanı kararlaştırırız o vakit
emru cok tesekkür ederim. haber veririz tabi, buradaki arkadaslarin yardimi ve yüreklendirmesi sayesinde karar verdim. iyiki varsiniz
:) fiyati yuksek diyordunuz anlasmaniza sevindim daaa birden karar degistirmenize sasirdim acikcasi .. Arkadasinizin calistigi bir yer vardi orda ameliyat olacagim demistiniz yanlis hatirlamiyorsam ?
Merhaba ..neden bu kadar şaşırdınız ben de onu anlamadım Biri Prof olmak üzere 4 drla görüştüm ..hepsinin verdiği fiyat benim düşündüğüm aralıkta olduğu için olayım diye karar verdim ama internette veya reelde hiç bir hastasının doğru düzgün yorumu olmadığı için içime sinmedi..ve evet emru gözümü açtı çok yardımcı oldu bana sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi destek verdi.Bu yüzden Ercan beyle görüşüp anlaştım..limitlerimi çok aştım ama bi kere olacak bir ameliyat o yüzden riske atmak istemedim..@ChAneL81 Jelesec
Evet öyleydi dediğim gibi ama bir anda değişti herşey :)çok teşekkürlercanımcım sen beni yanlış anladın iyi doğru karar vermişsin sonuçlarını gördüğün dr içine sinen dr seçmekte ; bu arada benim revizyon dahil meme karın ameliyatımı yapan dr almışsın gününü özelden bana başka dr demiştin nettin de ondan yazdım şaşırdım hayırlı olsun sağlıkla atlat inşallah
Fiyata takilmamak lazim bazen uc asagi bes yukari olsun iyi olsunMerhaba ..neden bu kadar şaşırdınız ben de onu anlamadım Biri Prof olmak üzere 4 drla görüştüm ..hepsinin verdiği fiyat benim düşündüğüm aralıkta olduğu için olayım diye karar verdim ama internette veya reelde hiç bir hastasının doğru düzgün yorumu olmadığı için içime sinmedi..ve evet emru gözümü açtı çok yardımcı oldu bana sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi destek verdi.Bu yüzden Ercan beyle görüşüp anlaştım..limitlerimi çok aştım ama bi kere olacak bir ameliyat o yüzden riske atmak istemedim..@ChAneL81 Jelesec
Yok ben ozelden yazismam kimseyle o konu ilk yukledigi resimler altinda yazilmisti ..Valla bende çok şaşırdım özelden bana ilk yazmıştı başka doktor :)) arkadaşımın çalıştığı yer onu okumadım özelden senle de yazışmıştır
Resimler aynı resimler ..bu platformda yeniyim fotoları düzelteyim derken silmişimO yüzden yeniden yükledimFiyata takilmamak lazim bazen uc asagi bes yukari olsun iyi olsun
Sasirmamin sebebi ilk resim yuklediginizde baska dr yazmistiniz sonra resimleri silip bir daha yuklemissiniz..
Tabiki canli sonuc gormek en iyisi sahsen ben de oyle yapmistim yani sonucunu gormedigim bir dr'a ameliyat olamazdim bu isi sansima birakamazdim
Hayirli olsun tekrar
Evet emru arkadasimizin sonucu cok guzel insallah sizinde istediginiz gibi olur hersey..
Yok ben ozelden yazismam kimseyle o konu ilk yukledigi resimler altinda yazilmisti ..