Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

slm arkadaşlar
benim bi sıkıntım var konumuzla alakalı değil belki ama aml. tan kaynaklı oldunu düşündüğüm vajinal bi akıntı var bende, hemde kokulu :KK14: napsam kendi dr.um yardımcı olurmu sizce bana arasammı .ben sondayla alakalı oldunu sanıyorum enfeksiyonmu kaptım acaba :KK50: varmı sizlerde bunu yaşayan :44:

slm arkadaşlar
benim bi sıkıntım var konumuzla alakalı değil belki ama aml. tan kaynaklı oldunu düşündüğüm vajinal bi akıntı var bende, hemde kokulu :KK14: napsam kendi dr.um yardımcı olurmu sizce bana arasammı .ben sondayla alakalı oldunu sanıyorum enfeksiyonmu kaptım acaba :KK50: varmı sizlerde bunu yaşayan :44:

Hazirandacım kullandığın antibiyotikten olabilir. Bazı antibiyotikler mantar enfeksiyonu yapıyor.Onun içinde ilaç kullanman gerekecek. Bence kadın doğumcuna git.

slm arkadaşlar

evet bende de oldu antibiyotikten de oluyor,sondadan da.doktoruma söyledim fitil ve krem verdi şimdi iyiym şükür.

herkeze mrh yeni aml olan arkadaşlarıma tekrar geçmiş olsun diyorum ve kendiminde yaşadığı bu korkuları en yakın zamanda atlatmanızı diliyorum ben aml ilk günleri nerdeyse her gün doktorumu arayıp dikişlerime birşey olurmu diye sorruyordum elimle hep karnımı tutuyordum hiç ağrım olmadığı halde kendimi kötü hissediyordum dediğiniz gibi izlerde ilk günler pek iç açcı değildi ama zamanla herşey değişiyor ve güzelleşiyor özellikle yüzünden estetil olan ve kendini aml sonrası psk olarak kötü hisseden arkadaşlarıma tavsiyem hafif dozda sinir ilacı kullanmaları çünkü insanların yaşanan estetik aml sonrası yapılan yeniliği kabullenmeleri zor olduğu için tavsiye ediliyormuş gerçekten kızlar zor bir dönem geçiriyorsunuz inanın okudukça çok üzüldüm ama geçecek sabredin ve karın germe olanlar muhakkak yatakta ayaklarının altına yastık değilde sert koltuk minderi koysunlar daha iyi oluyor ve bolbol yeşilçay için allah yardımcımız olsun

inşallah öyledir,bugün karnıma krem sürerken 1.5 yaşındaki oğlum girdi odama aniden çocuk karnımı gösterip anne ee ee diyor pis bir şey görünce yaptığı gibi.:KK1:bilmiyorum benim karımda yamuk bir şekilde şişlik var sağ tarafım biraz daha şiş ve göbek deliğim biraz solda:KK53:ne zaman iner acaba.13 gün oldu ben ameliyat olalı ilk dışarı yürüyüşümü yaptım,çok yavaş olsa da:KK1:sizde durumlar nasıl.gayrca hala ağrılar ve gerilme hissi oluyor...

selam uyurken yan mı yatıyorsun sürekli aynı tarafına yatma değiştir, mümkünse sırt üstü yatmalısın :nazar:

slm herkese :KK71:
kimse yokmu :KK30:
yoksa herkes iyileştide gezmeleremi gitti havayı güzel görüp :nazar:
ben 2 gündür baya iyiyim en güzelide ESİNN senin gazınla yataktan kendm kalkmayı öğrendm :nazar: evdekiler çok mutlu :90: bide çabuk yorulmasam unutucam yani aml. filan :44:

Haziranda maşallah nazar değmesin. Şimdi ayağa kalktın ya artık gerisi gelir. Kendini fazla yorma yine de.

Yazıcı1975 sen ne ne zaman spora başladın? Ben de başlayacağım ama korkuyorum. Doktorum 2 hafta sonra başlayabilirsin dedi ama hala yorulduğumda karnımda gerilme oluyor. Spor yaparsam taş kesilir hehalde. Ya bir de bu karnımda uyuşukluk ne zaman geçer ki? Dokunduğumda çok garip oluyorum. BAna ait değilmiş gibi...

slm herkese :KK71:
kimse yokmu :KK30:
yoksa herkes iyileştide gezmeleremi gitti havayı güzel görüp :nazar:
ben 2 gündür baya iyiyim en güzelide ESİNN senin gazınla yataktan kendm kalkmayı öğrendm :nazar: evdekiler çok mutlu :90: bide çabuk yorulmasam unutucam yani aml. filan :44:

valla gaz falan değildi...ama sanırım dediğin gibi fazla rahat koltuklardan kendin kalkmata zorlanmış olmalısın..sevindim kendi işini artık kendin halletmene...halsizlik biraz daha devam edecektir sanırım o da geçecek netice de :))

merhaba esincim yazmıyorsun uzun zamandır sen karıının bir tarafında benim ki gibi şiş olduğunu yazmıştın o şişlik duruyormu hallaa bilgi verirmisin benim takıntım oldu geçmeyecek die çok korkuyorum:KK43:((

keyfim yok limon...buraya girmeyi bile unutuyorum...meme kanseri geçirmiştim 2 yıl önce şimdi de koltuk altı lenflerimin alınması gerekiyor tekrar bir ameliyat olacağım galiba gerginim yine...karnımdaki şişlik duruyor korseyi çıkarıp yatıyorum geceleri sabaha kadar sanki biraz daha şişiyor...bilmiyorum neden. ama önem ve ilgi sırası karnımdan uzaklaştı yine...dr una sor istersen sen durumunu...belki belli bir sebebi vardır...

valla gaz falan değildi...ama sanırım dediğin gibi fazla rahat koltuklardan kendin kalkmata zorlanmış olmalısın..sevindim kendi işini artık kendin halletmene...halsizlik biraz daha devam edecektir sanırım o da geçecek netice de :))

keyfim yok limon...buraya girmeyi bile unutuyorum...meme kanseri geçirmiştim 2 yıl önce şimdi de koltuk altı lenflerimin alınması gerekiyor tekrar bir ameliyat olacağım galiba gerginim yine...karnımdaki şişlik duruyor korseyi çıkarıp yatıyorum geceleri sabaha kadar sanki biraz daha şişiyor...bilmiyorum neden. ama önem ve ilgi sırası karnımdan uzaklaştı yine...dr una sor istersen sen durumunu...belki belli bir sebebi vardır...

esin çok geçmişolsun cnm sen keyfini kaybetme nolur senin pozitif bi insan oldunu burdan fazlasıyla hissettim aylardır ltfn yine öyle olmaya devam et bence atlattığın rahatsızlıkların yanında bu sana çok kolay gelicek acil şifalar diliyorum dualrım ve kalbim senle arkadaşım :KK71:

yeni bişi daha keşfettim kendimde :KK53:
sizler ödemlerden ,şişliklerden bahsederken ben neyseki bende yok diyodum az önce banyo öncesi ölçümlerime bakim dedim aml. öncesi not etmiştim bide ne görim :KK53: bende baya ciddi ödem varya 6-7 şer cm farklı belim ve göbeğim :KK37: ne garip bi durum :44:

herkese merhaba,
bugün 7. günümü doldurdum .3 gündür hergün yarım saat dışarıda yürüyüş yapıyorum.dün gece ilk defa uzun uyuyabildim .iştahımda iyi.ağrı kesici hiç almıyorum antibiyotikte bugün bitti,tek sorunum gözlerim hala şişlik var. dikişlerim epey kapandı. doktor çok hızlı iyileştiğimi söylüyor.:nazar:moralmi veriyor bilemiyorum.işe başlamama 5 gün kaldı ..ama gözlerim çok canımı sıkıyor..:84:
burada en önemli şunu anladım ki estetik mucize değil zaman ve sabır işi geçen gün söyleniyordum 7 yaşındaki oğlum bana anecim bir süreç dedi.:KK49: şaştım kaldım gerçekten bu bir süreç etap etap 1 hafta 1 ay 2 ay 3ay 6 ay allah hepimize sağlık sabır versin.:KK19: işallah ensonunda iyi ki olmuşum dediğimiz günler biran önce gelir.

Geçmiş olsun esincim en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına eminim, böyle zamanlarda daha güçlü olmak zorundasın ve olumsuz düşünceleri kafandan atmalısın, çok zor olduğunu sadece tahmin edebiliyorum. Çok çok geçmiş olsun tekrar

esincim benim burada dikkatimi çeken isimilerden birisin gerçekciliğin ve özgüveninle bu konuda çok ciddiyim . evet bazılarımız belki sorunlar açısından daha rahat olabiliyor ama sıkıntıları bizler belirlemiyoruz gelip birilerimizi buluyor bulmayada devam edecek herbirimiz için bu sözkonusu. her zaman hayat mücadele ile geçiyor bunu çok geniş düşüne biliriz senin de bir mücadelen var ben bütün kalbimle yüreğimle dua ediyorum en kısa sürede sağlığına kavuşsun Allah şifa versin sevgiler

merhaba kizlar

iyilesme surecind elan herkse yenidne gecmis olsun

bugun de benim 5. gunum kendim yatip kalkabiliyorum yataktan alaha sukur sorun yok yuzumswki sisliklerde yavas yavas iniyor insalh burnumdkai alcida yarin cikinca bakalim nasil olucak burnum merak bekliyorum dus almadim henus doktor dedi alabilrsin ama pazartesi gunu alicam dusu umarim bisi olmaz saclarim cok kasiniyor cunku normalde saclarmi yikardim ama malum burun estetigide ounca yikamaya korkuyorum bisi our diye:) bu arada benim cnaim tatli cok cekiyor ve sureklu muhallebidir pudungtur kektir yiyorum alaha sukur wc de sorun yok ben amerikadna bir cay getirmistim onu iciyorum simdilik biraz sislik var ama zamanla gecicek insaalh

opuyorum herkesi:nazar:

ozlem

Esin arkadaşımgeçmiş olsun ne oldu birden bire böyle birşey çıktı çok üzüldüm daha yeni düzelirken ama unutma herşeyin başı moral inşallah en kısa zamanda atlatırsın dualarım senle allah sifanı versin kendine iyi bak bizi habersiz bırakma

Haziranda maşallah nazar değmesin. Şimdi ayağa kalktın ya artık gerisi gelir. Kendini fazla yorma yine de.

Yazıcı1975 sen ne ne zaman spora başladın? Ben de başlayacağım ama korkuyorum. Doktorum 2 hafta sonra başlayabilirsin dedi ama hala yorulduğumda karnımda gerilme oluyor. Spor yaparsam taş kesilir hehalde. Ya bir de bu karnımda uyuşukluk ne zaman geçer ki? Dokunduğumda çok garip oluyorum. BAna ait değilmiş gibi...
arkadasım ben 1.5 ay sonra spora başladım oda 45 dak yürüyüş ve beli destekleyen aletlerle mekik şeklinde oda 10 adet olarak zamanla artırarak devam ettim bence acele etme karnndaki hissizlik 2. aydan sonra azalacak karnının kendine ait olduğunu hissedeceksin zamanla herşey yoluna girecek sabır

Kızlar yarın anestezi dr ile görüşüp kan tahlillerimi yaptırıcam, yine ertelenecek galiba kullandığım ilacın yan etkilerinde kanı sulandırma ve pıhtılaştırma uzama yapıyomuş. Nadiren görülür yazıyordu ama sanırım beni etkiledi. haftasonu burnum kanadı oradan anladım. Allahım nedir bu böyle çok istedikçe uzuyor. İlaç cumartesi bitti inşallah o zamana kadar düzelirim. Derin bir offf çekiyorum :KK43:(

slm kızlar :KK71:
nasılsınız :KK54:
ben bugün dışarı hayatıma başladım zor oldu ama arabamı kullandım :KK9:
çarşamba günüde iyi haberler alırsam yırttım artık dicem inş. :KK1:
ako cnm hayırlısı ama ben erteleniceğini sanmıyorum :KK34:

X